55

Анонимен

преди 1 месец

И най-вече са на загуба 1.6млрд., след като инвестираха 8.2млрд. за тази вакханалия. Другото са подробности........

54

Драго

преди 1 месец

Каква "Бляскава олимпиада" бе?! Олимпиадата беше пълен провал във всяко едно отношение.

53

Анонимен

преди 1 месец

Франция пропусна възможноста си, да стане чиста, свята, хомогенна, но не хомосексуална република!

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 51 - А какво е бе? Публична арена за разговор?

51

Анонимен

преди 1 месец

Олимпийски игри в Париж записа бляскав успех, който очарова света,.Моляяя?Вие, мили журналисти четете ли това,което превеждате?

50

ха ха ха

преди 1 месец

Франция - нация с изтекла гаранция.

49

Анонимен

преди 1 месец

До До 41 43 Това не е форум. Говориш за интелект а бъркаш основни понятия.

48

Капут, финито

преди 1 месец

Франция като нация приключиха

47

До 45

преди 1 месец

Ти бил ли си някога в Париж?! Ти неофашист ли си?!

46

Анонимен

преди 1 месец

Франция много се изложи с олимпиадата, но както е модерно в последно време, всеки неуспех се представя като бляскав успех.

45

Хм...

преди 1 месец

Олимпийските игри все повече заприличват на Евровизия. Джжендеризъм. Фаворитизиране на третополовите... до сега се преструваха че е заради жените, ама вече всичко излиза наяве. Жените са само удобния параван . Пошлост, КИЧ, подигравки с религия и некадърност поставена на пиедестал. А най-жалкото беше представянето на "френските национални ценности" с помоща на АМЕРИКАНСКИ знаменитости.... Лоша организация. Вонлива и мрръсна Сена. Ефтини картонени легла и липса на климатици в олимпийското село

44

До 43

преди 1 месец

"Написаното от теб е copy & past от сайтовете за конспиративни теории ,които вече не са актуални. Не подценявай интелекта и способноста са логично мислене на хората във форума." ----- Кое е конспирация? Че ислямът завладя Франция? Че французите са на изчеване, а прирастът на населението се дължи на мигрантите? Че в големите градове на Франция все по-трудно се срещат бели хора? Че Париж прилича на сметище от мръсотията? Очевидно не си от интелигентните и логично мислещи хора, а от тролците. Факт!

43

Анонимен

преди 1 месец

Това беше най жалката и противна олимпeдepaда

42

До 41

преди 1 месец

Това си е само твое мнение, което не е меродавен за милиони хора по света. Фактите които излагаш са не доказуеми и безпочвени. Написаното от теб е copy & past от сайтовете за конспиративни теории ,които вече не са актуални. Не подценявай интелекта и способноста са логично мислене на хората във форума.

41

Анонимен

преди 1 месец

Cnoko бe, чe uзтpeзнeят! У Aфpuka възgyxa e чucт u зgpaвocлoвeн...

40

До Факт

преди 1 месец

"Франция е минавала през политически кризи и се е възстановала, французите са шовенисти ,не популисти. Нека да си гледаме в нашата паничка, избори след избори." ------ Новите факти: 1. Франция се е възстановявала от политичаски кризи, когато е била бяла държава, управлявана от нормални политици. Вече не е такава. 2. Французите са на изчезване, дойдоха "новите" французи, също шовЕнисти в насаждането на исляма и неговите културни ценности. 3. Помията в нашата паничка е резултат от помията в Европа

39

Факт

преди 1 месец

Статистическите данни сочат ,че 60% одобряват игрите в Париж. Факт Франция е минавала през политически кризи и се е възстановала, факт французите са шовенисти ,не популисти. Нека да си гледаме в нашата паничка, избори след избори ,след избори.

38

Хейт

преди 1 месец

Джендериядата само демонстрира колко сте зле! Страна без собствена култура с вносни певци и холивудски актьори. Драйфащи спортисти от *** Сена, разпадащи се евтини олимпийски медали... Да продължавам ли? И завърши с най-кратката и безлична заря в историята на игрите! Явно бяхте изчерпали бюджета, докато се гаврехте със собствената си история.

37

До Моля

преди 1 месец

"Някой да ми обясни , защо във форума не се пише по конкретната тема, тоест политическата обстановка , а коментарите са фокусират върху темата за неординарните хара. Е, бива ли да сте толкова елементарни, А?!" ------------ Обяснявам: защото политическата "обстановка", т.е. кризата, е резултат от управлението на "неординарни хора" на висшите политически постове. Те със своята психична непълноценност докараха "политическия махмурлук" не само на Франция, но и на Европа. Елементарно, но факт!

36

Дегенерастия

преди 1 месец

Гьобелс ряпа да яде. Като чета пасквилите на джурналлягите не знам да се смея или да плача. Кое наричате бляскав успех?!?! Това е едно от най-гнусните падения на човечеството. Мерзост която не познава дъно. Този път използваха нещо което се хвалеше с популярност - Олимпийските игри. След като го съсипаха с дегенерастия, не знам другата цел каква им е. То май вече не остана нещо в което да не са си вкарали говнянните лапи.