14

ами,

преди 1 месец

Фалшив щастлив инстаграмски живот в снимки а зад него-депресия.90% от публикациите на хората там са такива.Кому са нужни такива лъжи?

13

До 7 - продължение

преди 1 месец

Но постепенно се отказа да взима редовно предписаните му медикаменти,защото установи, че те потискат половата му мощ.Жена му с плач го напусна и отиде при родителите си. Обича го и се чуди какво да прави, а децата страдат.Точно заради децата, за да не подлага на риск живота им, съпругата се реши на раздяла.Пред хората, от кумова срама казват, че той страда от депресия. Възможно е и Алис Кампело да бяга, за да спаси децата, а Мората да е бил в светъл период, когато е написал този трогателен текст

12

До Анонимен 7

преди 1 месец

Понякога зад думата депресия се крият тежки форми на шизофрения. Не знам дали този случай е такъв, но познавам сравнително младо семейство, което беше за пример - много се обичаха, бяха сплотени. Но при тежък инцидент, след силен удар в главата мъжът оцеля, но разви шизофрения. И изведнъж реши, че жена му е негов смъртен враг, а децата били "резултат от намеса на висши сили". Два пъти ги гони с нож, съседи ги отърваха. Пие ли лекарства, става кротък като агне и пак ги обича. Но постепенно се ...

11

Цивилизована раздяла

преди 1 месец

е това. И у нас има такива, но са голяма рядкост. Типичните нашенски разводи са продължителни, безмилостни войни, в които всяка една от двете страни се стреми да ограби и унищожи другата, без да се замисля, че очерня и унищожава бащата/майката на децата си. Не само жените са грабителки. И мъже се стремят да докопат от имотите на тъста или драпат за издръжка, ако жената е богата. Тъщи и свекърви също се включват яростно във военните действия, като че ли самите те се развеждат. Боже, опази!

10

Това семейство

преди 1 месец

Е пример за Европа многодетна майка и баща спортист щом те се разделят бедните ще живеят на семейни начала

9

До Айляк

преди 1 месец

Да не си ѝ бил кръстник че да знаеш как се казва?

8

Айляк

преди 1 месец

Жената е италианка и би трябвало да се казва Аличе, но карай да върви...и Алис става:)

7

Анонимен

преди 1 месец

Бяха много хубава двойка, но той има сериозно заболяване. Жена му споменала, че страдал/-и от депресия и т.н. Демек, като стане напечено, се спасяваме поединично. Хората вече не искат да карат каруцата заедно цял живот, а децата не са мотив да се жертваш да стоиш в кофти връзка. То ако другият не те подкрепя, не е и връзка де. Много от двойките, дето на снимки ще се изядат от целувки, после се разведоха.Фейсбук браковете не държат много, явно.

6

До 3

преди 1 месец

Той е червив с пари, може да наеме цял екип гледачки да помагат, едва ли е това проблемът. Роналдо е с 5 деца, Меси с 3 и не са се развели.

5

а

преди 1 месец

Намерил е млада бръмчалка без ремарке.

4

Мората

преди 1 месец

Имахме чудесен брак и затова се разделяме.

3

Хейт

преди 1 месец

Докато са ги правили е било готино. Сега като трябва да ги гледат и са се появили първите проблеми.

2

ЖикТак

преди 1 месец

Язък де изтърва дюзпата срещу Италия

1

ft

преди 1 месец

Поне не е гей, като Маунт, Райс, Бен Уайт, Рийс Джеймс и тем подобни...