238

Тоа

преди 1 месец

Типичен санфрансисковец, много кротко/, а не дръзко/ и грозно/ а не красиво/ ще яде паламарката! Руската!

237

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са предатели и нямат право на милост.

236

Анонимен

преди 1 месец

Англосаксонците искат да избият славяните и да им заграбят богатствата като ги колонизират. Те от това живеят. От ограбване на други народи.

235

Руя

преди 1 месец

Тия американски откачалки запалиха войната между Русия и Украйна.Напред руснаци избийте ги всичките.

234

Анонимен

преди 1 месец

Вината е в родителите му че са го нарекли Линдзи. Цел живот се чувства като жена.

233

Не бой се Христов

преди 1 месец

"Укронацистите" отдавна имат отлично подготвени пилоти на бойна щатска авиация. Вече ви удариха яко, а скоро и ще ви избият зъбите. Не Щатите, а "укронацистите", както ги нарича вашата колегия.

232

Анонимен

преди 1 месец

И Курск ли превзеха вече великите укри? А какво стана с град Суджа? него превзеха ли го също, верликите?

231

Анонимен

преди 1 месец

това требваше да го направят още април 2022 година, когато новобранките от великата 65 км колона ббегаха в тръст, требваше преследване и ликвидация, а те оставиха по-голямата част да избегат

230

Христо Христов

преди 1 месец

Да пратят и американски пилоти, както поиска Греъм!

229

До ъ

преди 1 месец

Не те карам да ползваш сателитите на НАТО, а само да четеш вашата съветска преса и данните на Мин. Оборонъй на путляшка Рассия и ако на тях не вярваш, никой не може да ти помогне. :):):)

228

82 ОМБр

преди 1 месец

Украйнската поща с нова култова марка:На колене пред Украйна" гласи надписът на снимката на пленени руски наборници в Курск, стоящи в редица на колене пред украински боец.

227

ъ

преди 1 месец

Избягвам да гледам изфабрикувани клепчета с участие на хора с униформи на украински войници. Много са дъвени и обиждат публиката. А нямам достъп до мееорологичните спътници на НАТО, за наблюдавам от там.

226

До ъ

преди 1 месец

То се чува, но друго се вижда на практика. Следователно, разчитай повече на очите си, ако не си сляп, и по-малко на ушите си.

225

ъ

преди 1 месец

Чува се, че руснаците започват да си връщат села. Не знам дали е вярно. Дръзновението стигна за една седмица. Така е на война, като нямаш достатъчно човешки ресурси и техника. Да видим сега какво ще направи НАТО. Ще влиза ли пълноценно във войната или ще продължава да се страхува.

224

Смях до припадък

преди 1 месец

Когато не съм много на кеф, идвам тук, за да си оправя настроението. Изказвам служЕБна благодарност на русожопата клика, която ръси бисерите с тонове. Давайте таваришчи. Краят на Матушката ви иде със страшна сила. Логично е! След СеСеСеРето е ред и на Рассия Блатная. Логика.

223

До абе

преди 1 месец

Я вземи прочети инфото от вашата ТАСС и им се обади да се коригират. Там пише за ХИЛЯДИ украински "център-нападатели", не 1000. Хиляда бяха само в началото. И освободихте ли Курск? Докога ще чакаме!? :):):)

222

Анонимен

преди 1 месец

А великият град Суджа превзеха ли го великите украинци? Превзеха ли вече великия град Суджа?

221

абе

преди 1 месец

Като гледам коментарите, пък и "новините" от УНИАН, ВСУ вече са превзели към 1500 кв. километра. С 1000 души. Всичко пак започна да придобива предимно пропаганден характер. Иначе ясно е, че някой много иска да няма мир в Украйна и Русия да си я вземе цялата. Нормалните хора го разбраха вече, дано по-бързо да го разберата и редовите украинци.

220

USA, USA...

преди 1 месец

Браво на САЩ. Щатите винаги са защитавали слабите и чупели вратовете на силните, които се опитват да ги прецакат. Спомнете си с трагикомедията със СеСеСеРетата. От тях остана за спомен само запазената марка ТАСС (Телеграфна Агенция на Съветския Съюз). Подобен кудош не се е случвал в никоя държава. Веселете се с Джуджетная. Стана за пране.

219

Другаре,

преди 1 месец

Не се косете и не тълкувайте казаното, както Дявола, Евангелието. По всичко личи, че нито мисленето, нито логиката, нито математиката ви се удават. (Може и "отдават", според кpeтeняcaлaтa каста литературовед-българисти в БАН)