12

до 11

преди 1 месец

Д, натам върви, чист сатанизъм.Досега Станата се прикриваше с разни изкушения и суета, спортна злоба, медали, но накрая ще си наложи идеологията- ще си покаже рогата.Тогава светът ще се усети, дали ще е късно, няма да е късно.Според мен Лос Анджелис ще е последната от гледна точка на илюзии, че това е само някакъв спорт.Не е.Оповестена е нова тоталитарна систем,а с идеология основана на джендъризма.Не ги интересуват и тях, въпросът е във властта, която да имат.Ккато с първата, основана на Маркс.

11

Малък Праз

преди 1 месец

А на следващата Олимпиада, спортисти, които не са ЛГБТ+++ ще бъдат ли въобще допускани?

10

6-ти, Няма проблем,

преди 1 месец

споделяй твоята гледна точна, но за почвай с обиди като "копейка". Всеки който не е съгласен с вас е "копейка" и "Хитлер". От такова тесногръдие произхождаш, че е не просто нелепо да се представяш за космополит и спортист, ами направо жалко.

9

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига на мненията на някой умен човек да се подигравате и да обиждате.Тука маса от ония софисйки левичари писали се за десница, стоят по цял ден и само чакат да обиждат на копейки, нарциси.Себе си описвате така.Аргументи нямате.

8

@@@

преди 1 месец

В Париж имаше отбор на бежанците, в ЛА сигурно ще има отбор на бездомните и ще влезнат в тройката по медали.

7

Анонимен

преди 1 месец

Той пристигнал, но след 4 години може и да няма Лос Анджелис. И какво олимпиадите вече ще се провеждат само в градове на бездомници ли? На следващата олимпиада настанявайте спортистите направо по палатки.. Много ще ви дойде екологично. И ги хранете с плъхове на барбекю. Американ стайл.

6

Анонимен

преди 1 месец

До 1, копейка, ясно ми е че от спорт нищо не разбираш, и не ти е интересен, за това си запомнил от Олимпиадата само това което на теб ти се иска! Иначе си проспал уникалния световен рекорд на Дуплантис в овчарския скок, невероятните победи на новата звезда в плуването Леон Маршан, феноменалния Дюпон който сам решава ръгби мачове, както и победното завръщане на легендата Симон Байлс, след тежката депресия от Токио! За мен Симон Байлс е въплъщение на силата на олимпийския дух, а не твоите опорки

5

до 4

преди 1 месец

Обиждай, като нямаш аргументи, обижай, какво ти остава.

4

До 3

преди 1 месец

Ужасно е, когато се мислиш за много начетен и развит, а всъщност си под първата стъпка в развитието на съзнанието си. Наричат ви нарциси, наричат ви социопати, но най-правилно е според мен на български е да ви наричат кратунисти.

3

Сатанизъм езичество

преди 1 месец

Айде стига с тези олимпийски игри.Всеки видя и чу.Олимпиадата е сатанизъм, възстановено езичество, което си е религия на Сатаната.В романа Кво Вадис Лигия Калина казва на Виниций, че тяхното не е вяра в истинския Бог, а е идолопоклоничесрво на Сатаната.Виниций дълго спори с нея, докато сам не се убеждава в това.Днес вие всички видяхте възстановеното езичество, което е просто култ към Сатаната.Древните християни са го знаели.Останалото е Неронов театър.Макронов, както го наречете!

2

Анонимен

преди 1 месец

Развял байрака като първенец по бездомни

1

Пфффф! :D

преди 1 месец

До 28-*** я камилата, я камиларя. Това беше една от най-жалките олимпиади в историята на игрите, въпреки поставените рекорди. Организацията беше под всякаква критика, нямаше елементарна осигурена охрана за екипировката на спортистите - доста неща им окрадоха - олимпийското село стана за смях с тия "еко-технологии" за "естествена климатизация" и легла от картон, мръсната река и не на последно място церемониите по откриване и закриване, както и странните решения да пуснат мъже в женския спорт.