14

богати

преди 1 месец

Българите са червиви с пари. Минималната Работна Заплата трябва да се намали за да привлечете инвеститори от Бангладеш и Зимбабве.

13

До 11

преди 1 месец

Да смисъла е да може да си дават 33% от заплатата в данъци, и това още преди да си я получиш! Не включват данъците след това, когато и каквото и да си купиш отново плащаш данъци, т.е. поне 50% от заплатата ти отива в данъци, а насреща НИЩО! Смисъла да дадеш още пари в данъци е да може да ги окраде някой за да може далавераджийте да живеят по-добре. Или си държавен служител и не ти пречат данъците, защото са от единия джоб в другия, или си т ъ п.

12

DO 10

преди 1 месец

Човече , далече си от Законите и Правилата . Разликата между Среден Осигурителен Доход и Средна Заплата е като Компютър и Компот . Много *** народ има .

11

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да ни пускате всеки ден поредната порция статистика.. е редно да се направи програма И да се изпълни за справяне със сивата и черната икономики. То за това е това врещене срещу еврото, но трябва да стане преди това. Българите са червиви с пари. Крадат и врещят, че нямат! Масата бачкатори е оплетена в схеми и далавери. Всички "майстори" е редно да започнат да си плащат данъците и да спрат да обясняват, че нямало смисъл! Има, ама акото си про ст няма как да знаеш какъв е смисълът!

10

Анонимен

преди 1 месец

Айде сега да видим, кой помни и кой може да сравнява числа. Новина от 6 месеца - максималния осигурителен праг е 3750лв От преди 24 часа - Средната заплата 2300лв. Днес осигурителния доход е 1600лв. Сега ако дохода е 2300, значи и осигурителния доход трябва да е ПОНЕ 2300лв, щото в него освен заплати се включват доходи от наеми, продажби и друга дейност! При 5% безработица както ни обясняват излиза, че е средния осигурителен доход трябва да е 2185лв. Или иначе казано, ЯКО СИВА икономика!

9

Анонимен

преди 1 месец

ДО 7 КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ЧЕ ЛЪЖЕШ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ПО САЙТОВЕТЕ ИМА И ОЩЕ ШАРАНИ ЖАЛКО НЕВЕЖИ БЕДНИ НЕОБРАЗОВАНИ

8

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

В Румъния минимална заплата е 1550 лв а в България Боко тиквата беше забранил увеличение на заплатите.

7

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Добре че бяха ПП ДБ защото Боко тиквата и Пеевски свинята бяха забранили покачване на доходите. В Румъния минимална заплата е 1550 лв. Съд и присъда за Боко и Пеевски и Гешев

6

Анонимен

преди 1 месец

Значи това е една цифра а с другата цифра автоматично се вдигат заплатите на депутати президент мин председател ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ТЕЗИ ТЕХНИ РЕДОВНИ УВЕЛИЧЕНИЯ А ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН НЯМАААААА ЛЪЖАТ ГО ГОДИНИ НАРЕД БЕЗОГЛЕДНО БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНАХА БЪЛГАРИ КАК ТАКА ЗА ШЕПА НИЩОПРАВЕЩИ ИМА НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА А ЗА ТЕЗИ ПЛАЩАШИ РЕДОВНО ДАНЪЦИ ОСИГУРОВКИ НИЩООООО

5

Каква е разликата

преди 1 месец

между средната заплата и средния осигурителен доход?

4

Анонимен

преди 1 месец

Журналята се кефи да пише такива "статийки" и чака с нетърпение в нея да се включат много богатите дето плюят бедните и много бедните дето плюят богатите. Ех ***, толкова сте слабоумни, че дори не го осъзнавате. Каквото и да пишете все е тази жаджда за постове.

3

Готови сме

преди 1 месец

Направо сме "готови" за еврото. Къртим, а? Давайте спекулата с цените,че да обеднеем с още 20-30 %

2

Анонимен

преди 1 месец

За депутатите НИ , инфлацията в Бг е винаги 70 % , а за народа --3 % !!!Също като по времето на И. Й. Костов , когато на всеки 3 месеца си вдигаха заплатите , според ''инфлацията '' , тогава ''ТОЙ'' я определяше , за депутатите и управниците днес била 70% , а на ДРУГИЯТ ДЕН , ЗА НАРОДА ---3% !!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Е , и , .... какво ни грее тази СТАТИСТИКА ?