68

Люта чушка

преди 1 месец

Всеки родител би взел мерки детето да не нарани на първо място себе си.

67

Фeн клyб Сoфия-Зaпaд

преди 1 месец

>>>***, ***, ***, ***, ***, ГАД, ***, ***, с една дума ПОЛИЦАЙ!!!:>>> tiny.cc/zxvyuz >>>MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYY!!!:>>> tiny.cc/0yvyuz >>>KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!!!:>>> tiny.cc/b4dzuz

66

Анонимен

преди 1 месец

ПРАВ СТЕ 63 ГЛОК Е. ОСНОВНА ХАРАКТЕРИСТИКА - ЛИПСА НА ПРЕДПАЗИТЕЛ. ТРИТЕ "ПРЕДПАЗИТЕЛЯ" НА ГЛОК СА КРАВАРСКА БЛЯСКАВА СМЕХУРКОВЩИНА. ВСЯКО ХЛАПЕ, КОЕТО ГО ДОКОПА ЩЕ НАДУПЧИ "ЕКСПЕРТА" КАТО ШВЕЙЦАРСКО СИРЕНЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ...

65

Глупости

преди 1 месец

на търкалета. Нищо общо няма между това за кого е предназначено оръжието и наличието на предпазител. Вероятно е Глок, чийто предпазител е на спусъка.

64

Сайба в криминалиста

преди 1 месец

Няма такова оръжие без предпазител. Всички оръжия имат такова, а някои имат по два - един на спусъка и един на ударника.

63

Глок

преди 1 месец

Глок е

62

Анонимен

преди 1 месец

Мама, татко и аз милиционер. Нашето оръдие на труда е пищолет. Трудим се от деца и трупаме опит в полицейщината.

61

Анонимен

преди 1 месец

Каква голяма милиционерска драма, дами и господа. Ако бяха каменоделци, децата им щяха да пипат чуковете им и да ги удрят по главите с тях, защото са малки и не разбират.

60

=

преди 1 месец

Чисто и просто = къпан милиционер

59

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

А защо детето е в поделението ???Това Специално подразделение ли е или детска градина ???

58

Toni Ivanov

преди 1 месец

До # 54 дедо ти не си в час,детето му е отнел лиценза и вече не му е нужен.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Toni Ivanov Не е тикан пистолета в ръцете на детето. Казали са че то го е направило, защото не носи наказателна отговорност.

56

Toni Ivanov

преди 1 месец

Много "случайности" в този случай. Случайно,детето е било в стаята,случайно този пистолет няма предпазител,случайно този пистолет е бил безстопанствен в стаята,случайно този пистолет е бил зареден с патрон в цевта. Ало ние не сме м.а.л.о.у.м.н.и.ц.и. Това е умишлено убийство на някой от колегите му,а после е тикнал пистолета в ръцете на детето.

55

Анонимен

преди 1 месец

Нямало кой да гледа децата.Ей ,Тараланкоулу ако доктори и пилоти си водеха децата по работните места голяма игра ще падне.*** такъв..

54

Дедо

преди 1 месец

И аз имам повече от едно оръжие. И аз имам 3 деца. Личното ми оръжие обаче ВИНАГИ стои заключено в касата, която е монтирана на 2 метра от земята за да не я достигат децата. И НИКОГА не съм си оставял оръжието на нощното шкафче или пък да го давам на децата да си играят с него. Не разбирам как изобщо може да си въобрази някой родител, че детето му ще борави и ползва оръжието като него самия, понеже го бил "обучил". Убеден съм че на тоя "експерт" трябва да му отнемат разрешителното незабавно!

53

От спектъра ще да е

преди 1 месец

Няма как нормално дете на 7 години да застреля баща си с пистолета му. Имам деца на 7 години. Нормални деца. Това дете 100% е някое дето го водят я хиперактивно, я аутистче. Само ол.иго.френче на 7 не може да разбере последствията. Тези са мега опасни и зорлем ни ги бутат да ги интегрират нормалните деца.

52

Недиразбрал

преди 1 месец

Каква работа точно има министъра на местпрестъплението (или инцидента) !?

51

един

преди 1 месец

Този "експерт" е с мозъчно увреждане. Това изглежда е станало правило за всички милиционери /правя разлика между милиционер и полицай/ - повечето са нагли, арогатни, невъзпитани и с огромно самочувствие без покритие.

50

kirasirrav

преди 1 месец

Еми убития като специалист и инструктор по стрелби сигурно е обучавал детето си да стреля от детската градина. Остава неясно какво е станало когато то е било само с баща си при фаталния изстрел. Писаха че другите му колеги са се притекли при звука и са взели оръжието но пряк свидетел няма.

49

Анонимен

преди 1 месец

Нарушенията на МВР-джииите са масови и е нещо повсеместно. Знаят, че колегите им няма да им правят проблеми и ще потулят нещата.Ако засекат някой с превишена скорост казва колега и го пускат, това е минимум. Вчера някакъв от НСО пресвяткал и избутвал коли без да има право.. и да отидем още по-нататък нагледахме се на случаи МВР да покровителства престъпници. Така че, Калинчо да подава оставка веднага!