22

Анонимен

преди 1 месец

До До Анонимен 20 - разбира се нашите путинофили, които само на хартия са българи, са абсолютно съгласни и дори подкрепят това, че нашето момиче бе ощетено за сметка на рускинята. За тях да предадат българското е толкова естествено - нещо като дишането!

21

До Анонимен 20

преди 1 месец

Напротив - рускините бяха там. Само че представяха други държави. Тая Дария Варфоломеев, която стана олимпийска шампионка за сметка на Боряна, каква мислиш, че е? Германка? Не! Чиста рускиня! Това, че играе под германски флаг, не я прави такава!

20

Анонимен

преди 1 месец

Добре че ги няма рускините. Късметлийки такива.

19

Анонимен

преди 1 месец

Сладка и красива.Време за деца и мъж.Другото е суета от Сатаната.

18

Нане

преди 1 месец

Я ми кажи гуспожице/гусудине/трети пол, кой е вторият връх след Еверест.... ===)))

17

Анонимен

преди 1 месец

До Ъхъ - без да се обиждаш пич, ама нихилизма и ксенофобията не говорят за висок IQ! В спорта, това чужденец да представлява друга страна е нещо най обикновенно. Света е без граници. Няма голям футболен отбор където поне 30-40% да не са чужденци? Защо не хейтиш примерно Абрамович, че купи Челси? Извинявай още веднъж, ама твоето малко бие на "синдрома на късата п.шка"! Тези момчето и момичета са положили планина от усилия за да са там. Хайде да уважиш труда им, както подобава на човек културен!

16

Анонимен

преди 1 месец

Мрън, мрън, мрън! Коментират основно хора живяли по принципа "..те ни лъжат, че ни плащат - ние ги лъжем, че работиме..". Точно тея индивиди днес са "изградили" България при социализма и съдят всеки и всичко! А нема нужда! Това момиче е положило толкова труд за да стигне до Олимпийския медал, колкото вие не можете да възприемете. Мразите и чужденците които са се състезавали за България? Защо? Тук са тренирали и подготвени - естествено медала е за България. Поздравления за всички медалисти!

15

Ъхъ

преди 1 месец

До Нане Понеже не си в състояние да разбереш за какво става въпрос, минаваш на лични нападки. Това вече говори за IQ, долу-горе колкото Еверест. Ама в обратна посока.

14

Нане

преди 1 месец

Само с това, че си се писал ъхъ, ми е ясно, че общата ти култура е нула.... Вземи по прочети от къде е родът на Боряна Калейн и пак заповядай.... 100 процентова Българка... Мъ ти од де знаеш с това отрицателно, не нула... IQ.... ===)))

13

Анонимен

преди 1 месец

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БОРЯНА ПОКЛОН ЗА ТЕБС ТРУД И ПОСТОЯНСТВО СЕ ПОСТИГА УСПЕХ В ЖИВОТА И С ПОДКРЕПА НА БЛИЗКИТЕ БЛАГОДАРЯ ТИ БОРЯНА

12

Ъхъ

преди 1 месец

До Нане:"Едно истински трудолюбиво Българско момиче!"____Българските момичета Боряна Калейн, Рейчъл Стоянов и българското момче Кевин Пенев.

11

За

преди 1 месец

съжаление както каза преди години една велика спортистка, спорт в който няма рулетака, фотофиниш и хронометър, а е съдийски, е опорочен!

10

Анонимен

преди 1 месец

Не - на дядо си Калейко

9

Анонимен

преди 1 месец

Поздравления за Калейн, но това не го възприемам като спорт. Цяла година да повтаряш едно и също под вечно недоволния поглед на треньора. И освен това, от години по традиция обичайните скандали със съдийството.

8

Анонимен

преди 1 месец

Браво! А сега е време като всяка гимнастичка да си намери богат чичко за мъж! Успех и там!

7

Едно

преди 1 месец

време художествената гимнастика в глобален аспект се ръководеше от рускини/СССР. Бяхме най-верният съюзник, а Ирина Дерюгина ни цакаше нон стоп. Сега сме първи евроатлантици, западняците пак ни цакат! Що така бе?

6

Политкоретен

преди 1 месец

Единствената ни гимнастичка, която изпълни всички съчетания без грешка. И накрая я подядоха за златото.

5

Досадна работа

преди 1 месец

Най-досадния и скучен спорт, аз който се хвърлят милиони левове от нашите данъци...Няма по-досадно от това да гледа как една полугола или 5 полуголи девойки се търкалят,хвърлят там некви топки и ленти,пак се търкалят и накрая реват..Ми кат искат да танцуват полуголи- има пилони по баровете на стриптийз клубове..

4

Нане

преди 1 месец

Даже съдиите я ощетиха в полза на германката от Русия... ===)))

3

Някога

преди 1 месец

в едни лоши и тоталитарни времена, НРБ прибираше почти всички медали по художествена гимнастика. Индивидуално, на отделните уреди и ансамбъл. Сега се разплакваме от умиление за един сребърен...