49

Фитока

преди 1 месец

Е,няма да ги.обесят както преди няколко века за кражба на прасе примерно,че умирали от глад.

48

аноним

преди 1 месец

Много скоро нас,белите кореняци,ще ни запишат в Червената книга-като изчезващ вид!!!

47

Анонимен

преди 1 месец

Като цяло всеки, който гласува дясно е за затвор. Трябва да им се извадят отпечатъците от бюлетините и в затвора без обяснения. Оказа се, че 70% от протестиращите галфонченченца в Англия са били десни и с криминално досие

46

Анонимен

преди 1 месец

Безумието продължава и покорява нови висоти. Европейските елити вече съвсем откровено заявяват на коренните населения, че подлежат на унищожаване. Да се надяваме, че населенията ще имат разума и силата да вземат съответните мерки.

45

Анонимен

преди 1 месец

На децата не им е мястото на протести.

44

Съвет

преди 1 месец

И у нас трябва да има съд за малолетни. Наказание от един до десет шамара.

43

Характерно за тях

преди 1 месец

Характерно за Английският начин на превенция на нежелани действия- Сплашване . Те знаят ,че не могат , а и не искат да се занимават с всички и всякакви обществени и социални проблеми. Но когато хванат един ,,сгазил лука" се разправят жестоко с него ,, за назидание на всички " и се бие барабана по медии и всички възможни начини. Така и глухите разбират какво ще стане като /стараят се да внушат ,че няма ,, ако"/ ги хванат.

42

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЧе то и в Корана пишат същите неща и за Христос, има и доста разлики, но и в Корана пише същото за Христос. Явно някой е разпространявал тази религия усилено навсякъде.

41

Анонимен

преди 1 месец

Не че е важно, но този дето закла и намушка децата и причини тези вълнения е ... юдейо-християнин. Само казвам, защото много много много маллойуммнитси тука си мислят че е някой мюсулманин.

40

Анонимен

преди 1 месец

Какво очаквате от държава в която кметът на столицата и водещо политици самангали

39

Анонимен

преди 1 месец

До Горчивите уроци В Чили 3000 човека,а в България при комунистите над 30000 човека избити....

38

Анонимен

преди 1 месец

Подсъдно е да не искаш да те колят брадати талибани.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31 - Най-голямото зло сполетяло нявга рода адамов е доминацията му през последните няколко века от бледоликите юдейо-християнски чеда на сатаната, унищожили културата и населението, и продължаващи да ограбват цели континенти.

36

До Анонимен 35

преди 1 месец

Това е така, мястото на децата не е сред вилнееща тълпа, та дори тя да протестира справедливо. Но онези деца явно са изплашени от това, че всеки пришълец или дете на пришълец може да влезе в учебно заведение или в зала, където провежда занятия някой детски кръжок, и да започне да коли наред.

35

Анонимен

преди 1 месец

Преди това в Лийдс имаше също размирици, само че участниците бяха от другата страна. Полицията се разбяга и никой не беше арестуван

34

Без коментар

преди 1 месец

През 1973 г. населението на Чили е почти 8 милиона. По това време нашето население е вече над 8 милиона. Днес населението на Чили е почти 20 милиона, след дългогодишното управление на лошия Пиночет.

33

Анонимен

преди 1 месец

На децата не им е мястото на протести, митинги и масови събирания. Те са деца, изпадат лесно в еуфория и могат да направят нещо необмислено или да пострадат от тълпата, родителите и компаниите, в които се движат, са отговорни за поведението им.

32

Човекът Хумус

преди 1 месец

Аз харесва Аврупа. Живее тук хубу. Храни мен. Ходи боде жени с кожен нож. Ходи коли хора за празник на мой ***. Той иска халал кръв на малки бели човеци. Аз добре.

31

Идкдндкдй

преди 1 месец

Идват некви индивиди дето не работят и правят мизерии , търсиш справедливост ..и отиваш в затвор!!!! Това е еврогĕйска общност

30

666

преди 1 месец

Камъче ударило по ръката полицай и човека празнувал с вдигнати ръце,и сега ще е в затвора!!!А пък онзи тъмният ,закла три деца,все едно са агнета и го защитават!!!Накъде отива този свят????????