9

Сашо

преди 1 месец

Да, няма да ти трябва персонален идентификационен код, но ще трябва да посетиш пак НЗОК да ти дадат друг код....б***хти иди0тите

8

Анонимен

преди 1 месец

А кога лекарите ще имат достъп до пац. досие!? Ако пациент не носи 5кг. документи, от какво, кога и как е лекуван, се разчита на неговите спомени...

7

ПуПуДейБъ +

преди 1 месец

"Продължаваме източването на Здравната каца солидарно с нашите евроатлантически партньори Греб-ДъПъСъ! Ще има пица с кристали и розови балони с райски газ за всички нас!"

6

Елизиум

преди 1 месец

Е положението! Броят вдишване и издишване също ще следят. Като по - добре да не се диша, разбира се

5

Ванката

преди 1 месец

И как така вменяват допълнителни дейности на РЗИ, РЗОК и инф. обслужване!? Те и без това нямат хора и база, а сега и ново двайсе!? С промените в ТЕЛК, РЗИ-тата са обсадени от стотици хора подаващи документи, те ще ги карат да сдвояват пациентско досие с телефон!!!

4

THE BEST

преди 1 месец

Поредния помен..... Като хакнат сайта на НЗИС ще видите какво ще стане..... Повече хора ще дойдат на моето мнение, че не е добре здравето ти да зависи от интернет , програми, компютри и т.н. Но докато си мълчим се приема, че сме съгласни....

3

пациент

преди 1 месец

И РЗИ и Здравната (НЗОК) каса и "Информационно обслужване" не са и чували за това си задължение. То е оповестено от повече от година но какво от това !

2

Няма

преди 1 месец

Мислите ли че така лесно най жестоката мафия в бели престилки ще разреши това и дасе видят кражбите и източване то на касата?!

1

Леон

преди 1 месец

От 1 септември: Проверяваме пациентското си досие през телефонаЗа целта хората трябва да посетят офис на РЗИ, на Здравната (НЗОК) каса или на "Информационно обслужване".ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ.