88

isabella ethan

преди 1 месец

Хей, толкова съм развълнувана да си върна разбития брак и съпругът ми, след като изостави мен и 2-те ни деца заради друга жена. След 8 години брак съпругът ми и аз имахме един спор, докато той най-накрая ме напусна и се премести в Калифорния, за да бъде с друга жена. Чувствах, че животът ми е свършил и децата ми смятаха, че никога повече няма да видят баща си. Опитвах се да бъда силна само за децата, но не можех да контролирам болките, които ме измъчваха, сърцето ми беше изпълнено с тъга и болка, защото бях наистина влюбена в съпруга си. Мисля за него всеки ден и нощ и винаги искам той да се в

87

Фикси

преди 1 месец

Плачете демократи, Републиката се завръща!!!!

86

Анонимен

преди 1 месец

Това, което напълно превратно се нарича "лобита", са есстествените механизми на обществото срещу дивия популизъм на Тръмп и напълно опростачващата му лексика, която се нрави на най-глупавата и примитивна част от населението. Лобита в същинския им смисъл са спонсорите и популяризаторите на Тръмп. Само проверете кой стои зад него. И си оправете понятията най-сетне. Няма как черното да стане бяло.

85

до 86

преди 1 месец

Републиканците в защита на обикновения човек? Няма да спра да се удивявам как тревопасни животни избират хищници да ги защитават. И това не е само в САЩ, нито в Европа, нито в България. Докато фактите и последствията от подобен избор по целия свят са плачевни.

84

Анонимен

преди 1 месец

Колко рубли получава другаря Тръмп от московията.

83

Анонимен

преди 1 месец

Много истини казва човека и много внимателно трябва да бъде слушан!Съмнявам се че лобитата ще позволят да бъде избран отново за съжаление?Ще остане добрата следа на популяризиране на републиканската идея,в защита на обикновения човек,дори да е кравар,железар,червен врат и т.н Съвремения елит никога няма да позволи някой бизнесмен с прагматичен подход да се намести удобно в блатото,наречено политика!

82

Анонимен

преди 1 месец

Истината за транс-атлантическите партньори на ПП, ГЕРБ и ДПС: Идеологията на Америка е масонството, тя почита демоните и се основава на откровен сатанизъм. През лятото на 2015 г. в Детройт беше открит паметник на Сатаната, а президентът Б.Обама легализира сатанизма на държавно ниво прието беше правителствено решение за финансиране провеждането на факултативни часове по сатанизъм във всички училища. И понастоящем Вавилонската блудница Америка е обиталището на демони и убежище за всички нечисти духове

81

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 1 месец

За какви преговори можем да говорим с хора, които безразборно нанасят удари по цивилни и гражданска инфраструктура или се опитват да създадат заплаха за ядрените енергийни съоръжения? За какво изобщо можете да говорите с тях?;▪️Също така действията са насочени към спиране, спиране на настъплението на нашите войски в Новорусия. Друга цел на врага е да унищожи сплотеността на обществото и да сплаши хората;▪️Броят на доброволците се е увеличил през последните дни.

80

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 1 месец

Основните изявления на Путин:▪️Става ясно защо киевският режим отказа нашите предложения за връщане към мирния план, както и предложенията на неутрални посредници;▪️Противникът, с подкрепата на западните си господари, изглежда се стреми да подобри преговорната си позиция в бъдеще;

79

цитат телеграм

преди 1 месец

Администраторите @rybar и @voenacher с най-добрия FPV дрон "Улпъйр" на форума Army-2024.Според главния разработчик Владимир Ткачук обемите на производство вече са достигнали 1000 дрона на месец, но това не е достатъчно: производството се разширява, нови клиенти се свързват.Ако преди това имаше заповеди само чрез пълномощната мисия на Уралския федерален окръг, то в продължение на три месеца "Народният фронт" се присъедини и се водят дискусии с UPMI на Министерството на отбраната на Руската

78

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са оставили украинците да нахлуят, като само ги пердашат по пътя на придвижването и укрите не смеят да влязат навътре. Сирски даде поредната лъжа че са завзели точно 1000 квадратни километра, а в действителност са около 540.

77

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ президентите отдавна не решават нищо, а решенията се вземат от тези, които им финансират лъжливата предизборна кампания.

76

цитат телеграм

преди 1 месец

Искате ли кръв укронеофашисти? Ще ви покажем работата на нашите диверсионно-разузнавателни групи зад вражеските линии.🔴NE.SAHAR е авторски канал, който отразява работата на нашите саботьори!Видеото е изцяло съставено от кадри от нашата работа:➡️Битка от първо лице➡️Засади на укроофицери➡️Мъртви укронацисти и укро наемници

75

Анонимен

преди 1 месец

Наивно е да се вярва, че политиката на един или друг кандидат ще е различна. Всеки президент го е казвал: "Не аз решавам, а съветниците ми"! Или: "Аз исках, но съветниците не бяха съгласни"!

74

Анонимен

преди 1 месец

Днес почти в цяла Русия се наблюдава Северно сияние.

73

Анонимен

преди 1 месец

Истината е че и Тръмп не го слуша главата. Горката Америка - няма един свестен кандидат да издигне, та трябва някаква африканка да спасява положението! То така и ще стане!

72

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е точно "патрон без гилза" - освен да дрънка каквото му падне, други правомощия няма!

71

Българина

преди 1 месец

2.2 млн от сектата на оранжевият били слушали ... на кой му пука?

70

обективен

преди 1 месец

Цели 2 милиона кравари са слушали разговора Тръмп-Мъск и само... 328 милиона не са го слушали...Само родните мисири/ки могат да сътворят такава страхотна новина...

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен---56 Да ве , Тръмп не го интересува Русия , най-вече се интересува от България / според теб / , как да я опоскат още повече !Какво спечелихме до сега от членството ни в ЕС и НАТО-то , и кои / на пръсти / само спечелиха от продажбата на държавата ???