21

Анонимен

преди 1 месец

6, съгласвн съм с твоя коментар. Само че сървърите на Х не са се сринали, а имаше мощна DDOS атака от либерастията. Опитаха да смачкат Тръмп с измислени фалшиви съдилища, опитаха да го опетнят по медиите, опитаха да го убият, продължават да опитват каквото могат защото заедно с Мъск са заплаха за фашистката тирания, която тея сатани се мъчат да въведат по целия свят последните 20 години.

20

Анонимен

преди 1 месец

Жалко дяволско изчаддие, ПУК НИ най-накрая!

19

Силвия

преди 1 месец

Щеше да е добре, ако Селин обърне повече внимание на себе си и преосмисли приоритетите си. Скоро ще лежи в леглото като статуя и продължава да не се сеща, че важните неща са други, а не каква музика е пусната от щаба на Тръмп преди речта му. Много хора изпитват страх от този Тръмп! Сигурно има защо....

18

Анонимен

преди 1 месец

Другара Трумп е един дребен мошеник, който си служи с болшевишки методи, както и другара Муск.

17

Факт

преди 1 месец

Никой нормален човек не иска да гледа сковани баби проповядващи ЛГБТ+ Пускането по време на кампанията е било провокация внедрена от щаба на ЛГБТ+ демокрийпс!

16

Анонимен

преди 1 месец

а защо не заведат дело, той има пари ... ще си плати

15

Бекин Блек

преди 1 месец

A ацедеце нема ли да атакуват Тръмп, ацедеце нема ли да атакуват Тръмп?

14

хаха

преди 1 месец

Леле колко злобни и завистливи коментари. Това е една от най-уважаваните, най-награждаваните и най-продаваните певици. А вие кои сте и какво сте постигнали ?!

13

Анонимен

преди 1 месец

Тая има една песен отпреди 30 години и още я развяват като свещена крава.

12

Анонимен

преди 1 месец

Тя пък една певицааааааа, леле-мале, никога не ми е харесвала и гласа й не е хубав!

11

Анонимен

преди 1 месец

До 8,Всеки сам си решава. Като не искаш да плащаш за патенти за музика, ами не слушай, брато. Никой не ти е опрял спусък до слепоочието!

10

Анонимен

преди 1 месец

До 12 Ти пък от коя дуупкка изпълзя? Кой пък ти иска мнението? И след този безценен коментар който си повърнала , надявам се че няма да се налага всички тук да се консултират с теб, преди да коментират за да няма такива изпълнения в бъдеще..... Марш в БГ мама при себеподобните ти , сбъркан урууууд. Тук всеки, свободно изразява мнението си. Критики и ограничения не искаме.

9

12

преди 1 месец

Е как не са ви викнали да кажете какво е ВАШЕТО мнение. Нямам никакво съмнение, че имате опит в създаването на музика, текстове, вокално вероятно сте наистина специален, а не искам и да мисля колко сте невероятен в останалите сфери на изкуството. Надявам всички замесени да се осъзнаят вече и да се консултират с вас, за да няма такива изпълнения в бъдеще.

8

Дрт Пъън

преди 1 месец

Има нещо сбъъркано в тия патенти. Да е за технологии и модернизации, нещо в което са вложени не часове а месеци, години усилена рабоота и труд на много хора и такъв продукт да се патентова - разбирам, ама полузабравена песничка на напълно забравена певица и филм който никой не си спомня освен заглавието.ТОВА не го разбирам. Мое мнение е че "развлекателния бизнес" много е НАДЦЕНЕН, На тия дето са постоянни клиенти на клиники за лечение на алкохолни и накротични зависимости СЕ ПЛАЩА ТВЪРДЕ МНОГО.

7

Сус ма

преди 1 месец

Sери Бетон да си гледа крехкото здраве. Тръмп и Путин ще ги сложат всички на мястото им, че и в задните им дворове ще им го сложат. Мхм.

6

Анонимен

преди 1 месец

Каква Селин Дион бе, симпатяги ?! Тръмп снощи даде интервю за Мъск в Х, което бе гледано от 80млн., а до края на седмицата се очакват 5 пъти повече, сърварите на Х се сринаха, а щабът на Камала и ЕС заплашиха Мъск да цензурира Тръмп, иначе щели да го глобят. Шах и мат с пешката! А вие спрете да си хабите времето, защото тия избори отдавна са ясни.....

5

Анонимен

преди 1 месец

Е айде нема нужда Тръмп има пари ще и плати.

4

Анонимен

преди 1 месец

Същата елементарна ниско ниво пропаганда сега срещу тръмп. Понеже сметката на планктона тук се плаща от демократите чрез местните им наставници у нас - посолството. Обидно е не друго, а нивото на пропагандата.

3

MAGA

преди 1 месец

Удри чичо Дончо, тая мачка не е наша!

2

АнонимеН

преди 1 месец

ТРЪМП Е ИЗМАМНИК И КРАДЕЦ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ И Е СЪС НАД 100 РАЗЛИЧНИ ОБВИНЕНИЯ