51

43000

преди 1 месец

софиянците, бесепарите, ЕС, ЕК, луняните, марсианците, някой друг още да не ви е виновен? ВИЕ превърнахте държавата в "страна", "Народната Реплублика" във "-стан" и евтина дестинация за алкохолен, нарко- и секс-туризъм. никой не ви го наложи - сами решихте да се пуснете по лесното. а сега се отричате от това, което сами създадохте. ще дойдат други и ще го присвоят - какво по-нормално от това? ще ви пита историята после "къде зимуват раците".

50

Кочината Бугристан

преди 1 месец

Софийската изmeт налази селата и ги ocpa, и не само ги ocpa, но и започна да тормози възрастните хора Прясно яйчище им се иска от свободно гледана кокошка, млекце от козичка или крава, пчелен медец им се дояло, месце от младо теленце,зайче, агънце, яре, ама ако може да не се плаща или да плаща, ама по- тънко.А какви грижи се полагат за отглеждането, хал хабер си няма наглецът софийски .

49

Кочината Бугристан

преди 1 месец

Софийската *** налази селата и ги ***, и не само ги ***, но и започна да тормози възрастните хора Прясно яйчище им се иска от свободно гледана кокошка, млекце от козичка или крава, пчелен медец им се дояло, месце от младо теленце,зайче, агънце, яре, ама ако може да не се плаща или да плаща, ама по- тънко.А какви грижи се полагат за отглеждането, хал хабер си няма наглецът софийски

48

да

преди 1 месец

Не може да се не бъде така. Самотни стари хора , мъкнат пазарски чанти , няма ги младите защото те гледат чужди за пари и така. А здраветео остава ценно само за този който трябва да преживее всички несгоди и утеснения на здравеопазване ,на близки и роднини ,на ненахранени политици и още на какво? Но ТОЙ гледа и ще въздаде спасение или на живота или на душата само на малцина , на неговите хора ,на неоправданите , нисшите ,но със сърце и неомаскарен живот! Да бъде в името на Исус !

47

Анонимен

преди 1 месец

Как така не сме на първо място по лошото отново. Я пак проверете, да не сте сбъркАли. Шегаджии.

46

До Защото

преди 1 месец

Насадил съм няколко дръвчета пред мястото където живея. Няма дръвче, което да не го кършиха и опитваха да изкубнат. И все някакви, които ми ги описаха като пенсии. Малко са умрели! Догодина повече! Електоратът на БСП си отива. Еволюция и естествен подбор - поприспособимите ще оцелеят - т.е. индо-разселническо опустушителен етнос. Още от 80-те имаше проучвания на западни агенции, които показваха, че България ще има тропически климат в бъдеще. "Ще се мре!"- Фуражко Мутафчийски.

45

Пореден фейк

преди 1 месец

Екоклиматичния цирк продължава с пълна сила...Но пък нЕкои си напълниха чекмеджетата и си нахраниха пуделите с пачки и кюлчета.Така е демократично! И евроатлантическо нек'си...

44

Сега

преди 1 месец

Не са ни виновни горещините а това дето се наливаме като московци нямаме мярка а после горещините виновни

43

Ceco

преди 1 месец

Носат на жега тиянселски пръчки дето се домъкнаха в софето 😂

42

Анонимен

преди 1 месец

Зад фасадата на демокрацията в България е създаден един диктаторски режим със система от закони и съдилища, задушаващи осеммилионния народ. Защо след като ръководителите на българското правителство са подписали Общата декларация за правата на човека в ООН на 10.XII.1948 г. и сега се чества Двадесетгодишнината от подписването й, не спазвате нито един от 30-те члена, залегнали в нея?"

41

Анонимен

преди 1 месец

Поне на първо да бехме ...

40

Анонимен

преди 1 месец

Кога и как го пресметнаха ?

39

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

38

Анонимен

преди 1 месец

След горските пожари, след обезлесяването на обширни области и безделието на отговорните лица по залесяването, по-топло ще става.

37

Защото

преди 1 месец

улиците не се мият, най-много 2 пъти годишно. Уникално презастрояване с рязане на дървета, което спира въздушни течения. Асфалт на тротоари. Температури от 35 по Целзий се чувстват като 42. Няма циркулация на въздух. Няма чешми в повечете градинки. А има държави, в които всяка сутрин мият улици. Стриктно се спазват отстояния. Скоро гледах репортаж, отстояние между тераси по-малко от метър. В малки улици център редовна практика. Важното е че СОС вдигнаха местни данъци да си повишат заплати с 300%

36

Анонимен

преди 1 месец

Миналата година в България имаше около 5 човека загинали от слънчев удар според публикации. Ако сметнем населението в Гърция, Италия, Испания, Португалия и малко от Франция ще се окаже по мои сметки, че е възможно да са починали около 250-300 човека. В Северна Европа няма загинали от слънчев удар. Явна *** учЕни умножават реалността по 150, за да исглеждат цифрите внушително

35

Анонимен

преди 1 месец

Со ро со идните у ро ди пак са дялкали статия за хипохондриците. Държат ги в постоянен страх от изгаряне. Сигурен съм че във всяка страна в Европа има по една такава статия във второстепенните медии, че са на второ място, дори в 2-3 противоположно разположени казват, че са на първо място. Само да напомня на учЕните на соросчо, че загиналите не се изчисляват, а се броят. УчЕна трябва да си доучи, защото във втори курс се изучава статистика и математически методи за обработка вариации, пермутации.

34

Д1ртите комунисти

преди 1 месец

Отиват в Valhalla

33

За 34 години

преди 1 месец

Това успяха новите комунисти!

32

Анонимен

преди 1 месец

Това ми мяза на ковид стъкмистика. хи хи хи