95

Хмм

преди 1 месец

Повечето за отблъснати. А, кои не са отблъснати. В Кусрска област е ясно, какво става. Лов на украинци. Няма да се учудя, ако, освен жадни за слава и пари чеченци, и ловците не са тръгнали с АТВ-та да преследва разпръснатите групички. Някои ще се измъкнат, но, много малко. Нямат тежки оръжия, нямат гориво, нямат средства за блокиране на дронове. Дронът ги засича и почва ловът. Това, което измисли Зеленски и шафа на неговото Гестапо, почва да прилича на самоубийствена атака.

94

Христо Христов

преди 1 месец

Успех на руснаците и в Торецк и Покровск и Часов Яр! И по-малко жертви! ПП. Дано всички вербувани от Макрон наемници поемат още днес към Париж като груз 300.

93

До 98

преди 1 месец

Не е нужно да съм стъпвал там бе просяк достатъчно е да виждам тук, какво правят украинските просяци от най-бедната държава в Европа или ти си мислиш,че като си без мозък всички са като теб

92

До 97

преди 1 месец

Какво си взел бе просяк и пак руснаци ти се привиждат в България,е цялата ви работа е такава

91

До 97

преди 1 месец

До До 93"Украинските просяци с външни клозети" Абе кого се опитваш да заблудиш тук? Вариантите са два - или НИКОГА не си стъпвал в Украйна (не че и там тук-таме няма външни тоалетни) или си бил в несвяс и посещавайки Русия си мислил, че това е Украйна. По официална РУСКА статистка между 30-35% от сградния фонд в необятная няма вътрешни тоалетни.

90

Анонимен

преди 1 месец

Руснята (римуваща се с нещо друго) в коментарите не може да преглътне, че за няколко дни им взеха повече територия, отколкото те успяха за една година. Тъжно е, другари, но още повече е комично.

89

До 93

преди 1 месец

Украинските просяци с външни клозети решиха да си пренесат украинската простотия тук и се чудят защо не я искаме

88

До Зозо

преди 1 месец

Още ли ревеш и бълваш евтини опорки бе просяк

87

Българин

преди 1 месец

Украйна като видя, че губи в една мъжка битка, лице в лице с противника, премина към ****ераски изпълнения и тръгна да убива цивилни в пограничните села на Русия. С което направи най-голямата грешка. Вече Русия няма полза от преговори. Нещата ще се решат в Киев с руските танкове.

86

Зозо

преди 1 месец

Оня отрязня ли да се изкаже? Мечкадаря :))))))))))))))))))))))))))

85

Анонимен

преди 1 месец

Резултатът от настъплението на Курск - 1 000 кв километра и 1 000 пленени .

84

До 77

преди 1 месец

До Украйна е мъртва"Последни напъни на ВСУ да открадне някоя друга пералня." Да внимаваш много, че славная, могучая и непобедимая руска армия ще ти се разсърди. Защото плячкосване на перални, тоалетни чинии и др. е нейната запазена марка.

83

Анонимен

преди 1 месец

Пушечно месо няма вече !

82

Анонимен

преди 1 месец

русия е едно голямо село. пооправили са си малко някои градове и то преди да атакуват съседна държава, явно искат парата да се върти и пак да строят хахахаха панелки

81

Ти да видиш..

преди 1 месец

Браво. Така се прави. Ха,ха..!

80

Анонимен

преди 1 месец

копейките не спят те денонощно анализират ситуацията на фронта вече 3 години все едно те воюват.

79

FMC

преди 1 месец

Видяхте ли оня танк, как се бе засилил да пресича границата с Русия и как набързо бе спрян :) Това са е бАсси идиоmиme, да засилиш ти танка, за да минеш границата.

78

FMC

преди 1 месец

Да, видяхме дълбокия фейк, как Украйна превзема Курск. Табела 108 км, задраскана осмицата :)

77

FMC

преди 1 месец

Е то щото разгромявате руснаците, затова картите на блогърите ви всеки ден стават все по-червени и затова постоянно изпадате в полуобкръже ие и бягате. А и началниците ви изнесоха добрите войски към Курск, оставиха западняците, хванати на улицата.

76

Ади ба

преди 1 месец

Туй потвърдено ли е от зелената амеба или от христо грознев