28

Анонимен

преди 1 месец

До ТодиЗатворени са реакторите при нас не АЕЦ-а. Слагаш нови реактори или ако има такава възможност им правиш основен ремонт и им удължаваш срока на експлоатация. За затворените при нас реактори такава възможност нямаше, защото не отговаряха на международните изисквания. Тези, които в момента работят отговарят напълно на тях и ако вземем мерки овреме ще си работи с години. Проблемът е, че ние като страна не планираме обновявания изобщо, а чакаме последният момент, когато се намесват интереси.

27

Алекс Попов

преди 1 месец

Защо услужливо не се споменава, че има руска намеса?

26

Анонимен

преди 1 месец

Първата атомна електрическа централа в света е построена и пусната в експлоатация на 27 юни 1954 г. в град Обнинск, Калужска област в СССР. Тази година Русия отбеляза фантастичен юбилей - 70 години промишлено производство на атомна електроенергия за мирни цели.

25

Анонимен

преди 1 месец

Първата атомна централа в света е построена и пусната в промишлена експлоатация на 27 юни 1954 г. в град Обнинск, калужска област в СССР, но тук пише, че реакторът на "Бецнау" бил пуснат в експлоатация през 1969 г. и швейцарската АЕЦ "Бецнау" била най-старата атомна централа в света. Защо отново лъжете?

24

Анонимен

преди 1 месец

Типична Зеленска провокация, оттренирана на собствената им Запорожка АЕЦ

23

Форекс

преди 1 месец

В най-голямата АЕЦ в Европа Запорожие има пожар.

22

Анонимен

преди 1 месец

Вие на това повреда ли му викате , питайте другарите руснаци какво се лазва повреда ! Френските инженери още се занимават с тяхната повреда в Чернобил. Че и по отработен соц маниер , всичко се опитаха да заметат под килима

21

Помнещ

преди 1 месец

Къде е и чете ли Миглена Кунева,българският Преговарящ за приемането ни в " РС"?? Що Блокове затвори в АЕЦ Козлодуй!! Които Още можеха да Работят! Хвърлиха ни някакви пари там,за да ги затворим! И то " Благодарение" на самата нея!! -:( де да можехме да забравим,ама Не можем!!Какво ":покриха" тези Мижави стотинки от ЕС затваряйки тези Блокове? НИЩО!!!

20

Куньо Мегленов

преди 1 месец

Да се затвори незабавно с минимална компенсация от няколко милиона франка.

19

нн

преди 1 месец

Светът е пълен с атомни цинтрали и още се правят. Добива на уран не замърсява ли както въглищата. И още нещо, колко държави произвеждат уран, Швейцария със сигурност не е производител и със сигурност не замърсява, но косвено участва в замърсяването на земята.

18

Муахаха

преди 1 месец

"Плана на Швеция за 12 нови ядрени реактори ще струват поне 38 млрд. долара" - а Тука за Толко ще Правиме 2 - да живеят ППДБ, ГЕРБ и ДПС - гласували за Уестингхаус - да не говорим, че такива реактори няма в Цяла Европа и ние буквално ще сме в Некартографирана Земя и едва ли ще имаме Нов АЕЦ - Изобщо!!

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7 - Защото няма да остане много "мрежа", както е тръгнало.

16

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14 - Да. Чиста и безвредна е. Все едно да кажеш, че бетона е вреден, защото някой се е метнал въху него от 20 метра ...

15

Анонимен

преди 1 месец

Нека журналистите не се мъчат, направо да кажем, че Путин е виновен и той отрови Сена

14

Анонимен

преди 1 месец

Швейцария си прави каквото иска, а Бг слушка и прави каквото му кажат, че и много повече.:))

13

Анонимен

преди 1 месец

Я да я спират, какво като са Швейцария. За тях хартиени рецепти може, за бг не. Бг не може и АЕЦ, затвориха повече от половината от нея, др е на доизживяване, а тия АЕЦ ше имат. Зелени били а, ама зелено само за такива като Бг.

12

Анонимен

преди 1 месец

Значи шоколададжиите може да използват централа 69ти набор, а немците ги спряха, че и не само тях. За Козлодуй изобщо да не говорим. Изобщо деградацията а всяко ниво е повсеместна...

11

ili от Видин

преди 1 месец

Не е североизточно а северозападно от Цюрих.

10

шмatka

преди 1 месец

Супер?Този стар чайник да гръмне насред европата!

9

Да я закриват

преди 1 месец

Щом е съвсем стара.