36

777

преди 1 месец

Твърде дълъг изглежда пътят към реабилитацията. Все още има наложена присъда макар и условна(като на убилите нетрезви зад волана). Незнам дали с тази остеопороза ще има енергия за такова нещо. Това е била и целта на организаторите на това 'мероприятие' - че няма да ти се занимава после и ще бъде много скъпо. Но все пак - има чест, която трябва да бъде възстановена. Някои хора сами стават ****раси за пари и защитават чужди каузи за пари, Биляна Петрова отказа да лъжесвидетелства и пострада затова.

35

Анонимен

преди 1 месец

Това са много тежки увреждания. Здравето е единствения капитал. Дано има приятели, които да и помагат иначе е заникъде.

34

092393

преди 1 месец

Есенцията на нещата е тук - Тази жена лежа и получи сериозно увреждане заради отказа си да лъжесвидетелства срещу началничката си и заставането зад каузата на Иванчева. Прекалено голяма цена Биляна Петрова. Подбуждането към лъжесвидетелство не е твой проблем, откъсни се от каузата на Иванчева и се върни към своя живот преди кметуването, както сама заяви, че искаш. Казано е - като разбъркаш л-ната, няма как да не се изцапаш.

33

Анонимен

преди 1 месец

Като погледнем как бясно се презастроява Младост веднага се сещаме защо ги тикнаха в затвора - за да продължава това с пълна сила!

32

Анонимен

преди 1 месец

Колко морално деградирал или мнооого зависим трябва да е някой, за да изпада в истерия, щом се пише истината, че двете жени бяха набедени?! Някой много се страхува да не се разнищи случая. И в истерията си повтаря- крадли, престъпнички... Вероятно, е човек, обвързан с клеветниците. Колкото и да се пени, хората не са толкова наивни, че да повярват на жалката постановка

31

Прокурора на Пелишат

преди 1 месец

Простотии пишеш ти! В мотивите за осъждане по това дело ясно е казано осъждат се обвиняемите за изнудване ,използване на служебно положение за лично облагодетелтсване и измама! Обвиняемите са осъдени да изтърпят ефективна присъда! Пак ти вменявям осъдени обвиняеми за злоупотреба с служебно положение! Осъдени крадли,кое не е ясно!Крадли работещи на държавни позиции,но все таки К-Р-А.Д-Л-И!

30

Анонимен

преди 1 месец

Съдът реши, че Иванчева и Петрова никога не са искали л-и-ч-н-о подкуп, прочетете решението на съда и после пишете простотии

29

Юрист

преди 1 месец

Обръщам внимание на пишештия в защита на софийските крадли! Никъде в правото нито в търговското,нито в наказателното,нито в римското,нито в консулското не се зачита вашата защитна теза тези не са престъпнички защото от тях има по-големи престъпници! Това може да го говориш на пазара и няма никаква юридическа стойност!

28

Отвратителна крадла

преди 1 месец

Биляна Петрова: Надявам се да освободят и Иванчева! Това е мега наглост! Биляна,наистина несъизмеримо малко лежа за тежкото си престъпление! Самия факт че казваш този нонсенс говори - не трябва да се завръщаш в обществото опасна си за него! Трябва да бъдеш изолирана за по-дълго!Свободата не е за теб с това мислене ти си вредна!

27

Прокурора на Пелишат

преди 1 месец

До истински мъж Искаш да внушиш на четящите тук че изнудване със финансова облага от 50к евро не е престъпление?Нямаш право да дишаш въздуха не да защитаваш крадли! Да не си им адвокат! Закона е над всичко и над всички и за това престъпление не може,няма ине трябва да има милост! Килии за изнудвачките,крадлите и използващите служебно положение за лична изгода! Човек за човека е брат,разбра ли бе гад?

26

истински мъж

преди 1 месец

Тези двете нещастници за 50 К евро,ги разсипаха.А за багдадския крадец от банкя,хидроинжинера от дръндар,Шиши охранения,и техните близки съ-крадци,няма арести?!Да са в ареста,да има следствия в активна фаза?Хората защитават двете жени,не защото са невинни,а защото гореизброените и още стотици като тях,за 20 г. окрадоха десетки милиарди лева народна пара.И нищо.Пред очите ни тези ти-по-ве ни ограбват най-нагло,но полиция и прокуратурата са застинали от страх.Но има господ,убеден съм.

25

до 23

преди 1 месец

абе ти си оня дето им правеше ПР нали , и пишеш тук или като анонимник или с различни никове да ги защитаваш . сме/ шникгладен

24

циркаджийки

преди 1 месец

кога земаха парите не помня да беше болна та чак с бастунче . иванчева сигурно с носилка като изключително болна ше я изведат от затвора :) тия двете трябваше да си излежат по двадесет години!

23

Анонимен

преди 1 месец

Двете жени са олицетворението на прокурорската и съдебна подкупност в Бг. Трябва да се борят за въвеждане на закон за защита от набеждаване и клеветничество, както направиха с тях двете. Нещо като закон "Петрова" или закон "Иванчева". Не бива да се оставя така престъплението, което инстанциите извършиха срещу тях двете.

22

Анонимен

преди 1 месец

до 11, така говореше и Цецка Цачева, къде е сега, изчезна от политическия небосклон, а президент щеше да става, майка на нацията, борисов така беше обиден на българския народ, че подаде оставка и заяви, че никога няма да работи с президента Радев

21

Анонимен

преди 1 месец

До Прокурора на Пелишат 1 Престъпниците са в Парламента. Много си се активирал под статиите за Петрова, наричайки ги крадли, престъпнички... Поне добра ли е надницата ти за хейта?

20

Анонимен

преди 1 месец

До Апелативна прокурату 4 Нямаш право да пишеш от името на другите хора. Нямаш право да определяш точно ти, кои хора са честни и кои не са.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 И законите за клеветничеството и доносничеството.

18

Анонимен

преди 1 месец

Браво на прокуратурата, бе! Не и стигат кошаревските свидетели, постановките с такива подли лица като Ваклинов, а и Петрова са карали да лъжесвидетелства против Д. Иванчева. А тук някакви куки очерняха двете жени, постоянно наричайки ги "крадли". В тая постановки крадците са други. Двете жени са потърпевши.

17

Анонимен

преди 1 месец

до 7, по времето на хан Крум Ваклин едва ли щеше да оцелее, да дава подкупи за лично облагодетелстване и да му корумпира държавата