550

Анонимен

преди 1 месец

Когато в панталоните имаш фамилията си а нямаш топки само заплашваш и се криеш в бункера Жалка работа

549

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

СПРЕТЕ ВОДКАТА И СМЕНЕТЕ ДИЛЪРА МИЗЕРНИЦИ!ДВЕ ГОДИНИ НИЩО УКРАЙНЦИТЕ ВИ СКРИХА ТОПКАТА НАПРАВИХА ВИ СМЕШНИ БЕДНЯЦИ!КРАЯТ НА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ШАЙКАТА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО НЕГО Е БЛИЗО!ДА МУ МИСЛЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЛЕД НЕГО!

548

Въпросче

преди 1 месец

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

547

До 543

преди 1 месец

До РусевМасово народът е ултра неумен и не ги разбира тия работи. Като гледам тука какви пишат... Нашия народ хем го ***, хем вика "давай по-навътре". Та така... Надежда тука всяка оставете.

546

Анонимен

преди 1 месец

Великите Сили решиха 1877г. да си разделят дялове от фалиралата Осм. империя. Англия взе Кипър и Египет по пътя си за Индия. Франция взе Тунис. Австро-унгария правото да окупира Босна и Сърбия за неин протекторат по пътя за Солун. Русия взе Карския регион, Бесарабия и България за неин протекторат по пътя си за Проливите. Но русофилите:"Не е вярно, че Русия е виновна, други са виновни!" Виновни са разбира се. Русия пряко ни гради елита и държавата последните 70г. и резултата е катастрофален!

545

Стоедин

преди 1 месец

Все повече заприличва на Хитлер. Лоша работа.

544

Анонимен

преди 1 месец

А кога падат ракетите? Понеделник съм на кино, може ли да бъде във вторник?

543

РеалнаФантазия

преди 1 месец

Това което казва Путин е ясно че ще стане просто атлантиците се нуждаят от някоя друга поне времена победа пък била тя наужким

542

БЕН

преди 1 месец

Руския народ ще свали глупавия си президент.

541

Куку

преди 1 месец

Нравится не нравится, терпи моя красавица! Първо е Курск после Белгород и така до Москва!

540

Анонимен

преди 1 месец

До Шаши В момента слушам, ще бъде даден достоен, солиден отговор на нахлулите в Русия укро войски, ще им изпарят задниците!

539

Анонимен

преди 1 месец

Какво чакате, бе руснаци? Удрииии, където трябва, ако е необходимо и с мощни бомби, ако трябва и там, където сте евакуирали хората или по Киевската хунта в Киев и по укро войските им навсякъде!

538

възмутен

преди 1 месец

Докато Путин е с теизи старци в Генщаба, нищо добро не очаква Русия. Кабинетни чивовници, ан е войници. Стига с това Медведевско ЩЕ, пък си оставате на нищо. Подобна срамна загуба, Русия има през 1905 год. при битката край остров Цусима, когато Руската флота от броненосци бе сразена от канонерните Японски лодки. След битката при Халхин гьол, Сталин смени Бляюхер, а след него Тухачевки и всички стари маршали и ги замени с Жуков, Василевски и други млади генерали.

537

морски

преди 1 месец

Ами ,няма да ги реализираш.

536

Шаши

преди 1 месец

За момента не знаем, какво целят руснаците. знаем само, че за пореден път ги изненадаха и нахлуха чужди войски. Не са си научили уроците.

535

2000 срочники в плен

преди 1 месец

СЕ ПРЕДАВАТ, НЕ ИМ СЕ МРЕ ЗА КРЕМЪЛСКИТЕ КУХОТИИ. ВСУ достигнаха на 15 км от Курчатов АЕЦ, на 50 км навътре в Курска област.

534

Анонимен

преди 1 месец

Демократичният свят няма да позволи на изкуфелият старец да реализира престъпните си намерения Както не позволи на диктаторите Саддам или Кадафи , например

533

История даге

преди 1 месец

До РусевРуския цар Освободител го взривиха , а наследника му го разтреляха с цялото му семейство комунистите...

532

Анонимен

преди 1 месец

Купчините предаващи се руснаци от Курска област продължават да заливат мрежата. И тия несретници щели да правят чувал на украинците. Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно. Никой не е страдал повече от руснаците, заради такива като Путин, Сталин и прочее ***...

531

Русев

преди 1 месец

Путин не е слаб приятели, медии предатели, ако не е Била Русия, сега да пишете на турски