86

Наблюдател

преди 1 месец

Пред очите на този,дпс и герб си пазаруваха бюлетини,както ние когато ходим на кооперативния пазар за домати.Продукт на споменатите партии,той не може да бъде полезен на всички българи според конституцията на БГ.Тръгвай си,не се ослушвай като глухо прасе в ***.

85

Паню Баирски

преди 1 месец

Стоянов, вместо да говори простотии, да си взема шапката и да си тръгва!

84

Анонимен

преди 1 месец

Вътрешният не спира да се гаври с харвардските израстъци!

83

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов протеже на Банкянския крадец. Именно той насъскваше мутрите в униформи от Делта Гард да пребиват студенти зад Колоните на МС.

82

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов не е за министър на МВР. Полицаите участвали в протест в негова защита да остане министър са за дисциплинарно уволнение. Полицията иска разформироване и създаване на изцяло нова полиция при пълен репотбор и да остане наполовина. Да работят до 60 години щом могат да работат на пенсия и заплата от 55 - до 60 години не е проблем да останат само на заплата както е във всички останали страни на ЕС.

81

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов е служебен министър! Там е да свърши една работа и да си ходи заедно със служебния кабинет! Ако Новия служебен премиер не го кефи, защо да го остави? Колин Стоанов нещо се е вкопчил в поста си май и се е самозабравил!

80

Анонимен

преди 1 месец

Тази герберастка ми шка, Тиквата и Доган я сложиха, точно да прикрива истинските купувачи на гласове и да пуска кьорфишеци.

79

Анонимен

преди 1 месец

До Срам и позор! Ами сигурно тези които са правили "алабала" са точно Калин Стоянов и партиите ГЕРБ и ДПС покрай Пеьо.

78

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Всички от ГЕРБ и всички от ДПС на Пеевски! Това е правилното, което искаш да кажеш.

77

Сега

преди 1 месец

До 69 то по твоята логика ако видим Путин или Костя да вземем че да ги разцелуваме ли?

76

Анонимен

преди 1 месец

До 57. Всички от ДПС-ГЕРБ в затвора!

75

Срам и позор!

преди 1 месец

Калин Стоянов е позор за МВР! Вкопчил се е горкия в министерското си кресло и не иска да го пуска! Организира си протест с полицаи под прозорците на бъдещата премиерка Горица Кожарева - това е НАТИСК от страна на Калин стоянов, за да го изберат пак за министър! Този човек няма достойнство! Няма и интелект, говори просташки със клешета "ала-бала", недопустими за речта на един министър на такова ниво, освен това дава унизителни политичесщи оценки на политици, опоненти на ДПС-ГЕРБ!

74

Анонимен

преди 1 месец

Откъде толкова глупости драскачи

73

Анонимен

преди 1 месец

ама всички политици участвали във властта до сега са неуспели, успели само да забогатеят, но да дръпнат държавата напред не могат, всички са некадърни и явно с недостатъчен капацитет

72

Анонимен

преди 1 месец

Според мен си върши добре работата, все не можеш да намериш полицаи, когато ти требват, требват охранители :))) Но това е не само при него, по-принцип са прости парчета, които чакат пенсия :)))

71

Анонимен

преди 1 месец

Ми който те търси е неуспешен политик, по същата причина!

70

до 70

преди 1 месец

Нещо май ги бъркаш с ГЕРБ - те бяха създадени, финансирани и наложени от Меркел и фондаця ХАНС ЗАЙДЕЛ (нацистки военопретъпник). За да наложат евро ге й ски те ценности в България - те така ги и кръстиха Граждани (нищо че всички са от селата) за Евро ге й ско Развитие на България. Но се видя, че освен да крадат, за друго не стават.

69

Анонимен

преди 1 месец

Още миналата седмица му го казаха на Стоянов , арестувай Борисов и Доган и ще останеш министър. Какво беше това престъпление днес да обличаш гардове в униформи, да пускат сирени пред една жена!!!! Страхливо прасе, и затворът ще ти е много

68

Анонимен

преди 1 месец

Ако познавате някой ,който е гласувал за ППДБ го заплюйте в лицето! ППДБ са антибългари инсталирани с ала бала от Клаус Шваб и Александър Сорос! Събудете се! Държава на много над 1300 години сме! Всички от ППДБ с наказание по Крумовите закони!

67

Анонимен

преди 1 месец

той бил успелият, разбира се, без него пеевски и депутат може да не стане