8

Анонимен

преди 1 месец

Най- провалената държавна фирма, която третира хората като животни. Нищо цивилизовано няма в БДЖ. Докога ще рекламирате едно съсипано дружество? Който е ползвал влак, после е съжалявал горчиво.

7

Общ работник

преди 1 месец

Дигиталното устройство ще знае ли ако при композирането не са стигнали вагоните и са закачили 4 вместо 5 вагона, примерно?

6

Анонимен

преди 1 месец

Не само, но са и с промоция: Ще пътувате 2 пъти по-дълго на същата цена.

5

Излагация в БДЖ:

преди 1 месец

Бракувани немски кошници за вагони с дигитални билети... Иновация било според наштЕ ми$$ирки нещо дето съществува от над 20 години в нормалните държави. 66асси и колонията,чуЕк!!!

4

БДЖ съвсем изтрещяха

преди 1 месец

Тази пролет пътувах с БДЖ. Влакът стигна в София с цели 2 часа закъснение. Преди това се возих 2022 година, пак пролетта и тогава 10 минути да е било закъснението, хем бях с подбалканската, а тя спира къде ли не. Ще ми се да не бях се качвал на влак тази година, много зле са нещата. Влакът си спираше където не трябва да спира според разписанието и си слизаха приятели, колеги и роднини на машиниста. На Курило смениха влака с дрег до София Север, там пък ни качиха на 3-ти влак. Все едно 3тия свят.

3

Анонимен

преди 1 месец

преди три-четири седмици една жена починала в влака и се возила до последна гара без да я погледне никой, а после въобще не почистили купето

2

Ирония

преди 1 месец

Уаууу, ти да видиш, БДЖ влезе в 21 век!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

И какво- когато се кача във влака тогавА ли ше разбера че няма седящи места като опитам да си купя билет. Мн интересно. Надявам се да не е точно такава новата организация