28

СС

преди 1 месец

Тези двамата са по-големи клоуни и от Тръмп. Само като гледам тази снимка ми става ясно. Това не е нормално поведение на кандидати за президент и вицепрезидент.

27

FMC

преди 1 месец

22, руснаците не искат Тръмп. Да, Орбан иска, приятели са. Но за руснаците е изгодно демократите да спечелят. Така ще смелят Украйна лесно.

26

FMC

преди 1 месец

Като и гледах клиповете на тая, по-добре дядо Джо да бе останал. Тая не му отстъпва, паметта и е със същата деменция. Повтаря и забравя какво иска да каже. Горко им на американците, а и на света, ако спечели. Все едно гледам дете от детаката градина. Някъде там застряла.

25

Боже, пази Америка

преди 1 месец

Господ да пази Америка от камили и демократи!

24

Хи хи

преди 1 месец

а видяхте ли как Бай Дън се уплаши от надпреварата и избяга !!

23

Анонимен

преди 1 месец

Опротивяха ми американците особено откакто ни наресаха Киро Асен. Органическа непоносимост към цялата им шарлатания.

22

Американ

преди 1 месец

Според "Експрес" и "Тайм" - две либepacтkи издания..

21

Анонимен

преди 1 месец

ББ ДП РР Орбан и Путин искат Тръмп ама Камала ще им обърка плановете евала на Байдън умен човек как го измисли да бие шута на Тръмп

20

Ювиги Хан

преди 1 месец

Тръмп не срещу тас пачча . Тръмп срещу злото !! Само с измама ( както преди ) може тас неграмотна пачча да бъде поставена . За да обслужва кабал ..

19

Анонимен

преди 1 месец

Камала ще спечели и ще е първата жена президент Сащ имат нужда от нещо ново и свежо като океански полъх в тия тежки жеги Популистите са актуални времено докато не станат досадни разкрити и банални

18

До 7

преди 1 месец

Те такива са на почит сред световния елит. Даже на Радев му изпратили писмо от ЕС да не подписва указа за Забрана на закона за ЛБЛТФдС. Лично Комисаря по правата на човека се заканва на Румен Радев. Не можело да се забранява, било дискриминация.Така, че от 15.09 може да задължат училищата да поставят тампони в мъжките тоалетни и в България.

17

От Чикаго

преди 1 месец

Реално ако не стане някоя голяма изненада в сигурните щати (примерно демократите да пробият в Северна Каролина, имат някакъв шанс), то изборите ще се решат в 6 swing - щата, но от тях Невада е твърде малък, само с 6 електора, така че следете внимателно кампанията в Уйсконсин, Аризона, Пенсилвания, Мичиган и Джорджия - при равни други условия, която партия вземе поне три от тези 5 swing - щати, тя ще спечели изборите

16

Анонимен

преди 1 месец

Охохохо, тръмполино ще язди камила, хахаха центчетата са се разквикали яко хахаха.

15

Анонимен

преди 1 месец

Охохохо, тъмполино ще язди камила, хахаха центчетата са се разквикали яко хахаха.

14

Анонимен

преди 1 месец

Охохохо, тъмполино ще язди камила, хахаха центчетата са се разквикали яко хахаха.

13

д-р Дрегер

преди 1 месец

До 13 - Чикаго: Както е казал другарят Ким 3 - избори с повече от един кандидат са пълен хаос. Копейките знаят че избирателните системи в цивилизованите страни влияят на политиката, просто това не ги кефи. Все пак, при едни що-годе читави избори, те и у нас няма да стигнат далече.

12

От Чикаго

преди 1 месец

Не е лошо копейките да прочетете статията, за да разберете как функционира американската избирателна система, а не да си мислите че всички на юруш гласуват за Тръмп, само защото на вас много ви харесвал! По традиция щатите по Западното и Източното крайбрежие (примерно Калифорния и Ню Йорк) са почти изцяло демократически (дори и Байдън щеше да спечели там), докато във вътрешността на страната (примерно Тексас) са републикански! Няколко (до 7-8 колебаещи се щата) решават вота...

11

Чавдар Михов

преди 1 месец

Инче, хайде уточни моля те, вицето "Уолт" ли е или "Уолф"! Ако питаш ме не е нито "Уолт", нито "Уолф", а "Уолц", ама няма значение. Важното е да си здрава.

10

Анонимен

преди 1 месец

Вицето на камилата вижте само какъв клоун е.... на всичкото отгоре зове да се узакони педофилията - това било част от ЛГБГВГЗ движението

9

До 7

преди 1 месец

Е,бива ли да си толкова елементарен А?! Не подценявай хората във форума които владеят чужди езици и четат световните новинарски сайтове.