154

Мария

преди 1 месец

Това отвратително нещо на снимката ,с безграничната си наглост, може да направи и най- достойния човек престъпник.Абсолютен негодник!Гнусота!

153

нн

преди 1 месец

Петков, засрами се и млъкни. Кой искаше да овладее МВР, ти и Атанасов? Нахалник.

152

Противоконституционн

преди 1 месец

Калин Стоянов и ДПС-ГЕРБ използват полицаи за упражняване на натиск върху новия служебен премиер Горица Кожарева!!!

151

Леманс

преди 1 месец

Защо един провален министър организира протест и ходи да говори като политик??? Защо полицаи проестират - нали нямат право по закоН???Диващина - сега ПИК, МИк трУД и другите да го защитят и по медиите!

150

Стефан

преди 1 месец

Тази демонстрация на сила, въоръжени хора, с политически искания и изказвания( при условие, че по конституция са деполитизирани), сирени в центъра на София може да се окачестви, като грубо закононарушение. Би следвало, ако имаше държавност, да сме свидетели на активни действия от правоприлагащите и задържани длъжностни лица. Тези хора ни създават имидж, пред света на държава от Латинска Америка!

149

Кокала

преди 1 месец

Все пак е служебен министър. Така здраво е захапал кокала Калинчо и не иска да го пусне. До сега не е имало толкова зависим служебен министър. Да отива на кино и да си гледа филмите, както направи на протеста на футболните фенове. Неадекватен човек! Позволява си да употребява подчинените си като ги кара да протестират. Са се маха колкото може по скоро!

148

Тома

преди 1 месец

Тези куки ги пратете да гасят пожари а не да ми правят четки на един зависим от мафията министър.

147

Запознат

преди 1 месец

Всички полицейски управления в Ловеч в 12.00 часа, по заповед от горе, са излезли да изразят подкрепа за министъра на Пеевски. В МВР никога не е имало чак такъв натиск над служителите. Десетки полицаи ме алармираха, че са били притискани да излязат на протест под страх от разправа.

146

Мнение

преди 1 месец

МВР като коя и каква партия по ред се явяват? Те нали са деполитизирани, защитават само и единствено народа? Сега е моментът този КОЙ, който им дърпа конците на тези търтеи, да се представи на този народ,защото хората много добре знаят този КОЙ кой е. Това е прасето Шиши и банкянския бандит от зайчарника. Тези номера вече са ни писнали до втръсване. Щом нещо застраши тези властта на тези бандити и веднагасъбират агитките я пред ВСС, я пред МВР, сега пред МС. А това мотивиране на такива агитки става с пари, не с идеи, нали?

145

Данъкоплатец

преди 1 месец

Ама много нахален тоя вътрешен министър Калин бе, все едно дедо му му е завещал това министерство. Факт е че на последните избори имаше много контролиран вот.

144

Парадокс Бг

преди 1 месец

Един МВР министър да раздава политически оценки и да упражнява превантивно натиск върху нов премиер чрез полицейските си служители, за да бъде и след два мандата несменяем е наглост, която няма равна на себе си. Особено след като е регистрирана серия от провали под негово ръководство ! Да не говорим, че е противоконституционно полицаи и военни да бъдат въвличани и използвани във вътрешно- политическите процеси, какъвто е подборът на министри в нов кабинет ! Само заради това, лице като Калин Стоянов повече не бива да оглавява МВР !

143

Потрес

преди 1 месец

Пълен потрес. Вътрешен министър да използва едни и същи фрази, сравнения и описателни изрази използвани от намагнитения политик, който трябва да е в затвора ( според партньорскте служби). Направо ми е жал за полицаите. Работят в потресаващи условия, с униформи и обувки купени със собствени средства, а на запад, на колегите им, даже и белюто им се дава от държавата.

142

Джордж Оруел

преди 1 месец

Тези в мвр преминават всякакви граници. Който е чел Фермата на животните на Джордж Оруел знае как прасето Наполеон отгледа кучетата от малки и превзе фермата със сила и лъжи. Същото става и в България. Даже и на външен вид го докарват!!

141

Геро

преди 1 месец

Този министър Калинчо не става за нищо. Пълно безхаберие и некадърност. По телевизиите показваха пожара в онова село на границата, изгорелите къщи, паниката. Но нашите пожарникари са чакали заповед за гасене, докато не изгорели поне 5 къщи. Да не говорим за "организацията" и че са отказали помощ от съседите, които им я предложили веднага. Да не говорим изобщо какво е състоянието на МВР в момента и огромния брой излишни полицаи и администрация.

140

Обективен

преди 1 месец

Самият факт, че Калин Стоянов раздава политически оценки и се явява на организиран за него милиционерски "политически" митинг е грубо погазване не демократичния конституционен ред и изключва работата му изобщо в системата на МВР!

139

Възмутен

преди 1 месец

Тоя Калин Стоянов не става за полицай, а те министър го назначили. Ега ти наглеца, протести организира, ама от къде ги изравят такива? То за това държавата ни е потънала, от некадърници!

138

Гогич

преди 1 месец

Вижда се, че К.Стоянов няма елементарната доблест да си направи самоотвод, виждайки че кандидатурата му поражда разделения сред обществото. Не само една партия, му няма доверие за честното провеждане на предстоящите избори и му иска оставката, а и изказването му е видимо политизирано. Остава и въпросът за компетентността му като ръкооводител, наблюдавайки действията му, свързани с потушаването на горските пожари, а и този в с. Гара Елин Пелин.

137

Ирония

преди 1 месец

Очаква се трудови колективи от наркодилъри от цялата страна да подкрепят протеста на полицаите в подкрепа на Калинчо с оцъклените кървясали очи.

136

Истината

преди 1 месец

Калин Стоянов не иска да пусща кокала!! Услади му се на Калинчо министерския пост, чак Протест на МВР си спретна, въпреки, че е Противоконституционно!!!!

135

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен-"Това говори, че бюлетините на ПП-ДБ са изхвърлени и не са отчетени"-ТОВА ГОВОРИ,ЧЕ МНОГО ИЗБИРАТЕЛИ СА СЕ ОСЪЗНАЛИ ,ЧЕ СА СБЪРКАЛИ ПЪРВИЯ ПЪТ ! И ДРУГО-НЕ Е ИМАЛО МНОГО АЛА-БАЛА ! ТААА ,ТАКА-САМИ СИ ИЗХВЪРЛИХА БЮЛЕТИНИТЕ КИРЧОВЦИТЕ ! НИКОЙ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН-НИТО БОЙКО,НИТО КАЛИН,НИТО ДЕЛЯН..