25

Анонимен

преди 1 месец

след 140 дни КРАЙ НА ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЗА РУСИЯ !!!

24

ЕС

преди 1 месец

До 17 "Това ли ли търсят евроатлантиците?" - да. След два месеца пак гласувайте за нас.

23

НИТО ЕДНА ДУМА

преди 1 месец

че пожара беше предизвикан от укро-терористи! мисирките - кво ви е?

22

Анонимен

преди 1 месец

Запорожката, най-голямата в ЕС. Руснаците отдавна да са я спрели, но не го правят, защо? Има неща неразбираеми за обикновения човек.

21

Анонимен

преди 1 месец

Веднага мога да ти кажа какво е 5 касетъчни бомби над Севастопол и радиоактивен облак над запорожие. Това е морално право Украйна да спре да съществува. Сега като ги изхвърлат от Курск ще започнат да напредват и от там и цялата военна и финансова помощ от запада заедно с лимитирания брой украински войници и техника ще се разтеглят още повече. Да не споменавам, че на другите направления руснаците напредват около 1.5 пъти по - бързо от началото на курските събития.

20

Анонимен

преди 1 месец

Га Рашшистите стреляха да я завземат - всичко беше точно и БГ кУпейките ръкопляскаха, а сега 1 дрон да мине и реват като заклани - ядрена катастрофа щяло да стане. Шизота Сър!

19

АнонимеН

преди 1 месец

ЖИВ ТЪПУТИНИСТ НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ В ЦЯЛА УКРАЙНА!

18

Руснак националист

преди 1 месец

ОТЧАЯН ОПИТ НА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪПУТИН ЗА СПЛАШВАНЕ!

17

Просталин

преди 1 месец

До 2 Анонимен. Тия некадърници пак ще изпуснат радиация сред нормалните държави. . . бяха украинци, които тестваха дали ще гръмне АЕЦ-а, тъй, че тичай за лоботомия и не се тревожи! Ще ти два по-лесно простотиите!

16

Голяма работа

преди 1 месец

Нищо бе те Украинците имат огромна книга със 300000 нарушения на Руснаците, сравнено с това какво са 5 касетъчни бомби над севастопол или един радиоактивен облак над запорожие, ако беше станало де.

15

Анонимен

преди 1 месец

това е охладителна кула бре, има вода и бетон, нито водата, нито бетона горят, елем па с черен дим, и 10 дрона да пратите па нема да има такъв чеерен дим, това си е съвсем умишлено действие от руснаците за да се предизвика паника

14

Анонимен

преди 1 месец

Зараз вивчаю украинску мову,мий батько був рашист якщо Також сподиваюсь што то зминится у родини. Це особисто стосуется и редактор вид Морора та усих твоих л.на можливо .Наскильки Украина намагается ,можливо у вас ще пийдуть речи у дупу.

13

до 7, Абе да ти кажа

преди 1 месец

и украинските са за там, че и нашите редом с тях.

12

Иван

преди 1 месец

25% от територията на Русия е окупирана от украински войски. Смятай..

11

Анонимен

преди 1 месец

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите. - ДИМИТЪР БЛАГОЕВ

10

ъъъ

преди 1 месец

Руските лъжци най големите лъжци

9

Анонимен

преди 1 месец

РуЗката ква,която трие за последно я съжалявам.Украина Николи не здается та ще бачимо што стосуется!Можеш видалити я знов напишу.Слава Хероям!

8

Анонимен

преди 1 месец

Укрозверилникът е готов да затрие планетата. Добре че натовските им шефове не са им дали и атомни бомби в ръцете. Те не са за вярване. То не че последните са с тия свои последни сенилни "водачи".

7

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Абсолютни терористи.Едната контра атака беше пълен провал.Тази ще бъде същата

6

Анонимен

преди 1 месец

цялото ръководство на русия е за въжето.