46

Artemisia

преди 1 месец

Питайте я тази болната къде са 6 кашона документи за общински имоти и с Евгения Каменова колко золуми направиха в общината. Питайте я за подпис за една рампа как се вземат 40000 лева и как й бяха намазани ръчичките с на Ваклин паричките. Който се интересува,да напише в търсачката "мотиви по делото иванчева" и да прочете,после да ги ожалва крадците.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Прокурора на Пелишат 28 Опасни за цялото общество са не Иванчева и Петрова. Опасни за цялото общество са Борисов, Пеевски, Гешев, Сарафов и слугите им- такива като теб.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 30 Знаем какви съдебни инстанции са потвърдили присъдите. Всеки път път един и същ съдия се случваше "случайно" на делата на горките жени. Едни и същи куки се вихрите тук и се познавате от 100 км. Ваклин трябваше да разследват. За парите му, за връзките му с жената на Гешев и Гешев трябваше да разследват- големият борец срещу корупцията, който се кри от Еврокомисията, когато искаха отговори от него. Престъпници се изправиха срещу Иванчева и Биляна с готова постановка.

43

Йокин

преди 1 месец

А които са за ЗАТВОРА,НЕ СА ВЪТРЕ!!!

42

Браво

преди 1 месец

Корумпираната кметица си направи ПР и на нейния гръб. Вчера апел и хоп пускат я днес. Бива ли такава аморалност.

41

Анонимен

преди 1 месец

Корумпирани лелки и бабички, хах. Купуват си златни дилдота.

40

Анонимен

преди 1 месец

тая жена са я разсипали в затвора, дано така да се отнасят и с истинските престъпници, а не само на такива, на които трябва да им затворят устата

39

Не разбирам

преди 1 месец

Ако са невинни и са освободени от това, с кои трябва да бъдат сменени в затворите. Ако са виновни, защо ги освобождават...?

38

Анонимен

преди 1 месец

ДОБРЕ ЧЕ ЧИКАТИЛО НЕ ЛЕЖИ В БГ ЗАТВОР

37

ИВАН

преди 1 месец

До АнонименВ БЕ-ГЕ Е ПЪЛНО КАКТО КАЗА ЗУЕКА "АНДРЕШКОВЦИ"! САМО ТАРИ-КАТИ И ЗАКОННИ "КРАДЦИ", ОПРАВИЯ СКОРО НЯМА ДА ИМА, А ТЕЗИ ДВЕТЕ СА СПРАВЕДЛИВО В ЗАТВОРА, САМО ЧЕ МАЛКО ЛЕЖАТ!

36

анонимен

преди 1 месец

Без вина виновни.Съсипаха живота на три семейства заради Ваклин , и мръсните пари в държавата. Прокуратурата и един съдия свършиха мръсната работа. Но има господ.

35

Анонимен

преди 1 месец

На тази ли се чупели костите от престоя в затвора? Мисля, че се появи с баcmyн наскоро.

34

Анонимен

преди 1 месец

Мъчителите на тези две жени бял ден да не видят! Заради тях почина майката на Петрова, а детето на Иванчева расте без нея! И двете се поболяха в затвора заради тези из*роди! Франтишеци, Ушевци, Гешевци, Арабаджиева - само мъка и болести в семействата ви пожелавам!

33

:)

преди 1 месец

До Анонимен 37 Не им светеха ръцете, а челото на Иванчева :) Колкото са виновни двете, толкова здрав да е каскетя!

32

Анонимен

преди 1 месец

До 37, не е вярно че са им "светели" - Иванчева имаше малко багрилно вещество по външната част на ръката, и по бузата, очевидно допряна от някой от полицаите! Но не и по вътрешната част! Абсолютна измама беше всичко от всякъде! Свети единствено мафията в България!

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Защото така пускат престъпниците в България Сега ще видим какъв палат в Гърция ще си купи съдията който я пусна

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен И защо им светеха ръчичките като коледни елхиДа не са бъркали в джоба на следователката?

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Кой да "припише? Първо е прокуратурата После са три съдебни инстанции.За капак хванати на място с белязани пари от подкуп

28

Анонимен

преди 1 месец

А защо са я пуснали :)))

27

Анонимен

преди 1 месец

До 29, въртяха едни записи в предаването на Сашо Диков, където ясно се вижда как следователката Арабаджиева е с дебел джоб преди да се надвеси над багажника на колата на Иванчева, и как изведнъж джоба й става много тънък след като си е свършила мpъcната работа и си е вдигнала победоносно палеца! Не сме я забравили тая мъpлa между другото, ако България стане правова държава и за нея ще дойде Видов ден