18

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Що за смешка !? Колко от тези спортист медалисти са отгледани от българския спорт и колко са се озовали случайно тук

17

Кого заблуждаваме?

преди 1 месец

България спечели общо 7 медала.От тях-4 са спечелени от чужденци-кубинец,иранка,руснак и къв беше оня другия борец...Де факто -спорта в България е спечелил само 3 медаал!Защото спортист се става от малък, а не като купиш някой наготово-било защото бяга от режим,било защото е от бедна държава,било защото странат аму не е допусната на Олимпиада! Ние не сме *** за да вярваме на хвалбите за преизпълнената петилетка-наслушахме се на такива лъжи! Затова-моля-без повече заблуди и лъжи!

16

Анонимен

преди 1 месец

Олимпиядата нагледно доказа че ако в държави с ноторичен недостатък на храни че мое да им се разреши да поставят мрежи уловки през които само живата риба да минава а останалото да преваряват в казани и да го пращата в къщи изсипани в найлоновите торби от латиникокяиньтъ

15

Успешна,ама друг път

преди 1 месец

Успешна щеше да е ,ако ансамбъла ни беше взел златото. Обаче когато начело на спорта е клана Сираково,няма медал,а има само пари! И футболен Левски и гимнастичките ще *** дълго време рани,най вероятно докато фамилията не изпусне от спортния Хоризонт! За съжаление ти ги плюеш,а те си мислят,че роса ги роси!

14

Еййй мушмороци!!

преди 1 месец

Стига с тая,,успешна" олимпиада бе! То няма един истински българин с медал,вие успешна! Дори дядовите ,,калцуни" на Калеин издишат и Боряначето клони към белогвардейско руско потекло! Сега сигурно цяла година ще ни тормозите с украинеца Семьон,колко велик българин е! Няма да се учудя,ако му дадете и ,,Спортист на годината",макар че Карлос я заслужава най много! Ей че сте тъфънари!

13

Анонимен

преди 1 месец

Най-пошлата и развратна олимпиада в историята.

12

Анонимен

преди 1 месец

Руска школа.

11

Да попитам:

преди 1 месец

Защо тази лала сравнява резултатите от 2000год насам?! Защо не ги сравни с 1988год.с резултатите в Сеул?! Тогава великите БЪЛГАРСКИ спортисти печелят 35 медала! 10 златни,12 сребърни,13 бронзови и нареждат БЪЛГАРИЯ на седмо място на Планетата! ХРИСТО МАРКОВ-злато,ЙОРДАНКА ДОНКОВА-зл,ТАНЯ БОГОМИЛОВА-зл,ТАНЮ КИРЯКОВ-зл,ВАНЯ ГЕШЕВА-зл,ЛЮБОМИР ГЕРАСКОВ-зл,ИВАЙЛО МАРИНОВ-зл,АТАНАС КОМШЕВ-зл,СЕВДАЛИН МАРИНОВ-зл,БОРИСЛАВ ГИДИКОВ-зл.! Това са резултатите с които трябва да се гордеем и да не забрававяме!

10

Питам

преди 1 месец

Стилияна Николова на колко години е ? Тава е дете.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Бау, така е, голяма носталгия обзема в края на Олимпиада - а много от хората които са гледали тази Олимпиада, вече няма да ги има за Лос Анджелис'28... Сякаш вчера бяха игрите в Пекин 2008, Лондон 2012, дори Рио 2016... а то минало цяла вечност

8

Анонимен

преди 1 месец

Благодарение на спортисти от страни от бившия СССР.

7

Анонимен

преди 1 месец

До 1, благодарение на един украинец и един дагестанец избягал от режима на Путин

6

Анонимен

преди 1 месец

Пълен провал за прехвалените ни гимнастички ,а как ли не ги наричаха ,златни,диамантени,перлени, а те тиквени

5

БухаБухаБухаха

преди 1 месец

Страхотна Гейлимпиада! С цятата тая реклама толерантните даже и мен ме спечелиха за каузата. Пускам дълга коса, почвам да се епилирам и на следващата съм при боркините.

4

Анонимен

преди 1 месец

Токио- провалената олимпиада.Париж- фалшивата олимпида с откраднати медали, Лос Анджелис, всички ще се научат по федерации и ще купят сума руски състезатели.В резултат на това в Лос Анджелис ще се усетят и ще ни изгонят като Русия- последната олимпиада.В Бризбейн тишина.Ще е тиха за Бг олимпиада.Нищо, ето и еврото няма да приемем, а и на евровизия не пеем.Свиква се. В капитализма на Доган всичко е на самотек.

3

Анонимен

преди 1 месец

Радостта ще е кратка.В Лос Анджелис ще е последната.После тишина.

2

Бау

преди 1 месец

Хубава олимпиадка беше, винаги е тъжно, когато приключи един форум! С всяка олимпиада вие остарявате с 3-4 години и пресметнете още колко олимпиади ви остават - брр-рррррр!!! Закриването бе по като за консервативни хора, явно са се поучили, Едит Пиаф и Том Круз с мотора! Нямаме нужда от гимнастички, цяло ято пърхат на тепиха за един медал! По добре индивидуалния спорт!

1

Анонимен

преди 1 месец

Благодарение на Карлос от Червен Бряг и двама руснаци.