183

Анонимен

преди 1 месец

До 188 точно тия от ала бала тоест ПП го назначиха за министър преди ротацията ,а не Борисов и Пеевски ,така че пп да не лаят по Стоянов

182

Анонимен

преди 1 месец

Нито полицаите нито Стоянов,са залови един подпалвач на пожари ,а само кометират за пожара ,е гаси полицаите )заплаха държавата и никой между мръдна пръста

181

Киро мастията

преди 1 месец

Тоз Калин Стоянов ме ядоссва яко....заснеха ме как обарвам на парапета бялата и пухкава дупарка на Лена...трябва Горчица да го уволни...немедленно

180

Анонимен

преди 1 месец

Когато всички казват, че не са гласували за буци, се сещам за подобни индивиди като тези протестиращи и подобни мишки на държавна работа. Иначе никой не си признава официално,че е за буци. "Тука с колегите си говорим само" Куче влачи, диря няма...

179

Toni Ivanov

преди 1 месец

До #177. "На протест братя българи. Да защитим комисар Калин Стоянов и неговите служители, така както ни защитават и те". Точно така как хубаво ни защитаваха през лятото на 2020,когато пребиха толкова народ под колоните на МС. Сега е ред ние да им го върнем,защото за тях няма да има полицаи,които да ги защищават. Техен ред е да бъдат бити пред МС за техните протести сега.

178

Toni Ivanov

преди 1 месец

Некадърната калинка се смята за венчан за МВР и ще се опитва с полицейски протести да принуждава служебния премиер да го назначи отново за министър. Ако съм на мястото на Кожарева,ще направя точно обратното,вместо да назнача наглата калинка ще го изпратя на кино,нали той там беше по времето на големите протести срещу перуката. Значи обича да ходи на кино.

177

аааа 2

преди 1 месец

*** мицифайки дето нищо не правят по цял ден !

176

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

кален Бойков Пеевски още ли е горд с народната Милиция, която бива избивана от 6 г?

175

д0 185

преди 1 месец

До Анонименполицаи и мутри в БГ е едно и също нещо !

174

Гражданин

преди 1 месец

Кой дава право на калинчо министъра да прави публични квалификации на политиците!Нека да се спре и да си гледа работата, за която е назначен!!!

173

Анонимен

преди 1 месец

"Ала -бала". Какъв изказ, какъв интелект. Браво Калинчо достоен син си на автокрадеца. И двамата един не правите

172

Анонимен

преди 1 месец

Само 200 "протестиращи" ли се събраха? От 60 000. На "спонтанния" протест, организиран от Зайчарника.

171

Анонимен

преди 1 месец

какви гнусни и нагли мицифайки!

170

Анонимен

преди 1 месец

Подобна жалка картинка не сме гледали от "протестите" в защита на Гешев, за които бяха мобилизирани откровени мутри, платени *** и бившата на пепи еврото. Сега са изкарали "полицаи". Калин Стоянов е радост. :)

169

Анонимен

преди 1 месец

Спонтанен протест няма.Това е като "малко бременна".Този протест е платен.

168

Анонимен

преди 1 месец

Всеки министър е политическо лице и е най-нормално да бъде сменен при ново правителство. Съответните служители на МВР е редно да бъдат уволнени, за възпрепятстване на законите и конституцията и политическа дейност. Министрите не се избират от МВР.

167

Анонимен

преди 1 месец

Пълен потрес. Вътрешен министър да използва едни и същи фрази, сравнения и описателни изрази използвани от намагнитения политик, който трябва да е в затвора ( според партньорскте служби). Направо ми е жал за полицаите. Работят в потресаващи условия, с униформи и обувки купени със собствени средства, а на запад, на колегите им, даже и белюто им се дава от държавата.

166

Анонимен

преди 1 месец

Все едно гледам сборище на Делта гард...

165

Анонимен

преди 1 месец

Един МВР министър да раздава политически оценки и да упражнява превантивно натиск върху нов премиер чрез полицейските си служители, за да бъде и след два мандата несменяем е наглост, която няма равна на себе си. Особено след като е регистрирана серия от провали под негово ръководство ! Да не говорим, че е противоконституционно полицаи и военни да бъдат въвличани и използвани във вътрешно- политическите процеси, какъвто е подборът на министри в нов кабинет ! Само заради това, лице като Калин Стоянов повече не бива да оглавява МВР !

164

Анонимен

преди 1 месец

Самият факт, че Калин Стоянов раздава политически оценки и се явява на организиран за него милиционерски "политически" митинг е грубо погазване не демократичния конституционен ред и изключва работата му изобщо в системата на МВР !