11

Джо

преди 1 месец

Този ли е най- големия капацитет? Аман от динозаври .

10

Анонимен

преди 1 месец

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ ГОВОРИ НА МАСОНСКИТЕ СБИРКИ НА ППДБ - БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ДОРАЗПРОДАДЕ ДА НЕ ОСТАНЕ ЛЕВ ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО. ТОВА Е НАЙ-ВРЕДНАТА ПАРТИЯ В ИСТОРИЯТА НА ПРЕХОДА. АБСОЛЮТНИ КОРУПЦИОНЕРИ ВИДЯХТЕ ПУДЕЛА, АБСОЛЮТНИ ПОДЛЕЦИ ВИДЯХТЕ ЗАПИСА, АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНИ ВИЖДАТЕ РЕЧИТЕ НА ПРО100 КИРО.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/08/12/komisar-i-7000-dushi-iskat-ot-radev-veto-na-lgbt-zakona.616701,1#comment-newest

9

Анонимен

преди 1 месец

Инфлацията ще скочиоще до влизането в еврото.С колко точно не се знае.

8

Анонимен

преди 1 месец

Вериги и молове цъфтят.:))

7

Анонимен

преди 1 месец

Бг трябва да има ядрена енергетика , другото е просто усвояване на средства и когато спрат субсидиите за веи и панелки, те ще отмрат.

6

Ножа

преди 1 месец

Може ли да се изказва този човек, който говори наизуст и неверни неща???? Какви 15-20 % умерен риск рецесия в САЩ???? Та там инфлацията в момента е най ниската за последните три години и при това едноцифрени стойности! Пък повлякло и Азия.пък в Бг инвестициите следвали политическата кризаПълни недомислици приказва този Ножаров. А ако и така се учат студентите, горко им!

5

нн

преди 1 месец

То бизнеса си върви, доколкото го има. Намера е че в нестабилна държава няма нов бизнес, наш и чужд, това е лошото. Хем сме бедни, хем сме глупави с тези излишни избори, три години пропиляни от акъла на Нинова, Радев, Мая, Слави, Кирил, Атанасов и куп още политически глупци. Видяхме ги що за стока са.

4

Анонимен

преди 1 месец

Бизнесът на държавна хранилка свива инвестициите. Чака новият да разпределя порциите им.

3

Анонимен

преди 1 месец

Няма такова нещо. Никой със сериозен бизнес не се вълнува от интригите на политиците. Голяма част от бизнеса работи независимо от политиците и именно това е причината за непрестанните им кризи. Просто вече са никой и само някакви бизнесчета в агросектора и още няколко такива са силно разтревожени.

2

Анонимен

преди 1 месец

ИСКАХТЕ ПРОМЯНА ИМАТЕ Я

1

А ДОБРО УТРО

преди 1 месец

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА