15

Анонимен

преди 1 месец

Мъчат се да ударят Мъск заради това че е поддръжник на нормалното. Не могат да си простят че го изгубиха в тяхната сатанистка античовешка кауза.

14

Абе

преди 1 месец

Сте стига пищяхте бе. Мънкс ви е взел личните данни от джоба и ги е публикувал . Всеки кухар да знае , нещо качено в мрежата вече не е ЛИЧНО и е предоставено доброволно.

13

Намерил истината

преди 1 месец

До Анонимен 12. Х и истина? Ха-ха! Х - голямото надвикване на площада. Прочети за Cambridge Analytica когато намериш време. Х правят парите си от твоята информация и разпространяване на платени "истини". А тези двамата се равняват по честност, интелект и ценности само с Бойко. Промити мозъци.

12

Анонимен

преди 1 месец

Бла,бла,бла,бла,бла.....на кого му пука, след като всички ние, които търсим само и единствено истината сме в Х, а довечера ще гледаме интервюто на Мъск с Тръмп, което ще счупи интернета. И познайте какво....няма как да го свалите, жалки либерални у*айки!

11

Анонимен

преди 1 месец

Защо отправят жалби срещу социалната мрежа на Мъск? Защото Мъск често излиза от петолинието на демократическата парадигма. Забележете, че ако застане в защита на Вучич, съвсем ще го подгонят.

10

Че защо само Х?

преди 1 месец

Думкайте по всички социални мрежи, те събират лични данни и ги продават на който си искат.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Глу Паци. Не толкова просто. Как знаеш коя е Моята, Твоята и Тяхната мрежа? Как знаеш, че Тяхната мрежа не е сложила бисквитки в твоят мрежа за да я направят Тяхна? Как знаеш какво и къде си сложил вярвайки, че е в твойта мрежа? Ето за това е закона за GDPR и жалбата. Но Глу Паците това не го разбират.

8

Добре че

преди 1 месец

Фейсбук не събира данни и изобщо не ги използва за целите на неолиберализма.

7

Глу Паци

преди 1 месец

Няма "твоя" информация. Твоята информация ти е в главата. В МОЯТА мрежа информацията е МОЯ. Не е твоя. Щом си ми я предоставил доброволно - си е моя.

6

Човек от село

преди 1 месец

До Анонимен 1. Оставен портфейл на улицата трябва да бъде оставен където е или върнат на собственика. Ако някой ще ти го краде е хубаво да те попита първо. Ти кажи Да ако искаш. В много случай, в интернет ти дори не знаеш, че имаш портфейл. Хубаво е, че някой се опитва да контролира крадците на моята информация.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ама другари, хората си имат сайт и вие доброволно си слагате там снимки и текстове. Това си е безплатна услуга и всичко което сложите там става тяхно. Ако не ви харесва - не го слагайте. Ползвайте си платени методи на комуникация. Ще му пpъднете на ... на мъск. Живеем в свят на глобална свързаност. Никой не е длъжен на никой с нищо. Направете си и вие сайтове и мрежи и си ги управлявайте както си искате. Не вярвам на някой да са му дошли у дома за да му вземат личната карта и снимките от шкафа.

4

Анонимен

преди 1 месец

Смешника Мъск се е взел за диктатор, нищо че е лъжец и много хора му поверваха, че е некакъв гений :))) Също да спре малко да шмърка, щото обиди доста хора :))

3

Анонимен

преди 1 месец

Демек бисквидките са вредни за вашето здраве.

2

Анонимен

преди 1 месец

И какво от това. Пука му на Мъск. като не искаш личните ти данни да са в нета не ги давай.

1

Анонимен

преди 1 месец

Оставих си портфейла на улицата, после рева, че някой ми го откраднал