86

Корупция, зависимост

преди 1 месец

Синдикатите в МВР защитават само трудовите права на полицаите - заплати и неща от този род! Нито МВР, нито Полицаите, нито Синдикатите на МВР имат право да налагат кой да бъде Министър на вътрешните работи!! Единствената, която има право да каже кой да е министър на вътрешните работи е бъдещата премиерка Горица Кожухарова!!!

85

Анонимен

преди 1 месец

С какво ПРостотоКиро и сапунджията ще оправдаят загубата на следващите избори? Не трябва да сменяте министъра, а ви трябва малко акъл в простите глави. Ега ти наглеците! Кироооо, мозъка ти е като на кокошка, това ти е проблема, а не министъра.

84

Анонимен

преди 1 месец

Имам една неистивоа атака на "пуделите" на умните и красивите . Интересно е защо го правят министъра няма как да им върне 300 хиляди гласа загубени заради собствената им некадрност - избирателите не са глупави....

83

Анонимен

преди 1 месец

Джендърите от ГЕПП протестират за да пазят пишман фюрерчето си което продължава да тормози населението!!

82

Анонимен

преди 1 месец

Джендърен протест на МВР срещу евроатлантическата партия ПП/ДБ. Какви времена само..

81

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ берат отровните плодове на своята политика! Щом и МВР застана срещу тях,нямат шанс да си върнат половината гласове,които загубиха на предните избори.Да не загубят и сегашните 250 хил.,че тогава идея нямаме кого ще обвинят..

80

Анонимен

преди 1 месец

Защо не помисли за ЛРТП ,тези който са със заплати почти минимални ,защо се правят старши експерти хора на по 23 години, който не знаят къде е Министерството но знаят кой кадрува ,след като сте толкова добри защо хората нямат вяра в полицията.

79

Този протест

преди 1 месец

много прилича но онзи спретнат от прокурорите пред Съдебната палата по нареждане на шефа им Гешев.Резултатът от това определено не беше в негова полза!

78

dl

преди 1 месец

Първо,обвиненията към "професионалистите" съвсем не са безпочвени.Никой не е доволен от МВР,съд,прокуратура и администрацията,това също ли е безпочвено?Второ,случайно някой да е чул ,че агентите от ФБР или МИ6 да определят кой да оглавява тези служби?Защото аз не съм.Всички те използват публични средства и това е повод гражданите да упражняват контрол.Това е.

77

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Незаменим министър на Боко тиквата и Пеевски свинята много разчитат на него послушен не закача хора на ГЕРБ ДПС ИТН дъното. Боко тиквата и Пеевски свинята си искат магистралите тунелите обществени поръчки границата с Турция договори газопроводи регулатори и всичко което носи пари. Бог да пази България от ГЕРБ ДПС ИТН дъното. Амин

76

Анонимен

преди 1 месец

Неправещите нищо ченгета, били на протест за политическа намеса, защо имате претенции, като не правите нищо и после пенсийката с 20 заплати накуп :))

75

Алекса

преди 1 месец

Направо да питат просто киро и сапунджията койда сложат за министър и готово !

74

Анонимен

преди 1 месец

МВР НЕЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ САБОТАЖНИЦИ УВОЛНИХТЕ ГУШЕВ И ОВЛАДЯХТЕ ДЪРЖАВАТА БЕЗНАКАЗАНО

73

Анонимен

преди 1 месец

ВЕДНАГА ДРАСКАЧ НАЕТ ЛЪЖЕ НЕПРИЯТНО ПОД СТАТИЯТА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПОЗОР СА ШАРЛАТАНИЯТА САБОТАЖНИЦИТЕ НО СА БЕЗНАКАЗАНИ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ САБОТИРАТ ГРАБЯТ ЛЪЖАТ СПИРАТ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ

72

Тома неверни

преди 1 месец

Кви синдикати,кви 5 лева??А депутатите синдикати кога??

71

Анонимен

преди 1 месец

Опит за полицейски преврат в България, воден от Калин Стоянов.

70

Дресьор

преди 1 месец

"Ние няма да сме безучастни" ?!?! Милиционери, заплашвате ли? Изобщо, от кога куче има право да решава кой да е стопанина му? А водопроводна тръба през зъбите му, а?

69

Анонимен

преди 1 месец

Мутромилиционерите от Делта-гард-МВР протестират! Върховна наглост!

68

Анонимен

преди 1 месец

Закривайте я най-накрая тази мицилионерщина. Освен, че взимат заплати, друго там не се случва. Няма смисъл да продължаваме да издържаме нищоправещи.

67

Анонимен

преди 1 месец

полицаите нямат право на политически протести, какво е това, искаме стоянов да е министър, който е на протеста трябва да бъде уволнен