33

Само да уточня:

преди 1 месец

На Олимпиадата в Сеул през 1988год. БЪЛГАРИЯ взема 35 медала!!! 10 златни,12 сребърни,13 бронзови!!! РОДИНАТА ни се нарежда на СЕДМО място в света!!! Тогава бяхме наистина горди и щастливи от фантастичното представяне на наистина БЪЛГАРСКИТЕ ни спортисти,а не от напазарени чужденци! Сега сме тъжни и унизени заради съсипията в спорта ни! Главчевците да не пеят дитирамби,защото са много,много жалки и нищожни!!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Както е казал народът- С чужда пита помен прави!

31

Анонимен

преди 1 месец

Главчоо стига с тия хвалби смешни. Един спортист се готви 4 години за тези игри. Ти си от 4 седмици някакъв си случаен премиер и искаш да си препишеш добрата подготовка на спортистите. Голям ама многоооооооооооо голям *** си.

30

Анонимен

преди 1 месец

С най-добрите условия за подготовка и накрая само толкова медали. Смятай ако САЩ, Франция, Китай, Великобритания и Австралия имаха най-добрите условия! Но нямат най-добрите условия! Ние българите имаме най-добрите условия! :) Имаме най-добрите условия за спорт, най-добрите треньори, най-добрите възстановителни центрове и т.н.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 30 То пък едни пари, там е само за слава :))

28

Анонимен

преди 1 месец

И кое им е българското ? Май само парите са им ,,български,,

27

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Къде видя тоя български спортисти? Между представилите България без желанието на Българите нямаше НИТО ЕДИН ЧИСТ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН.ВСИЧКИ СА ЕВРЕИ ОКУПАТОРИ !

26

Анонимен

преди 1 месец

Тоз политически и социален провал лъже нагло и направо обижда спортистите - България нищо не им дала, тя нито спорт, нито друг отрасъл развива последните 30+ години. Всичко еплод на лични усилия на хората - спортисти и треньори. Четирима вносни медалисти и двама български, като единият е бил наритан, когато е имал нужда от помощ заради влошено здравословно състояние. И ще ми има наглоста това чудо-юдо да твърди такива лъжи?! Подигравка е това изказване. Цинизъм.

25

Хейт

преди 1 месец

А, стига бе? Жалко, че спортистите нямат същото мнение.

24

Анонимен

преди 1 месец

Туй пък дали е наясно изобщо какво е спорт, с кои дисциплини се представя на педерадата България, че ще обсъжда и условия, без идея да има от тях и от това, какво е нужно за такава подготовка? То специалистче ли е нещо или просто пак си приказва празни приказки и дрънка менците, навеждайки не ниско на запад, подлагайки удобно гръб и други анатомични части?!

23

Анонимен

преди 1 месец

Абе Празноглавчев, Йоана нямаше къде да тренира. ***, и този имал добро име. Ще видим законът какво ще каже за назначенията му

22

ха-ха

преди 1 месец

Другарят Глав0чев да не репетира конферансие в Сатиричния ,като го махнат от служебен премиер ?! До тук добре се справя с шегите ...

21

Анонимен

преди 1 месец

Значи ци га ни на бронзов медалист, беше единствен с българско име, другите некакви чуждоземци :))) Спрете да триете, щото ще се ядосам Днес :))

20

Анонимен

преди 1 месец

Игрите могата да бъдат оценени позитивно.Това което обаче стои зад тези медала не.Нашите спортни функционери си пазаруват медалисти.Без купените шампиони нашата страна щеше да има точно 1 сребърен и 1 бронзов медал.4-мата медалисти национализирани в края на миналата олимпиада не са знаели за България че някои от тази страна ще им плаща добре и ще ги уреди за тях няма значение за кой флаг се състезават.Това обезсмисля и девалвира спорта ни като цяло.Цялата ни борба е от платени чеченци дагестанци арменци - срам и позор.

19

Анонимен

преди 1 месец

Eй *** поръчкови, по-полека, не се ласкайте, повечето ни медалисти са напазарувани и не им дреме под кой флаг се състезават щом се плаща добре. Виж прехвалените златни са си наши, ама се оказаха с тенекиени медали и за съжаление не можаха да се пенсионират. Абе спорта си е като живота в тая скапана държава.

18

Анонимен

преди 1 месец

26-то място по медали, но с вносни спортисти и слабо физическо възпитание в училищата.не е добре, има да се мисли за бъдещето на реални родни спортисти.Реално имаме един сребърен и един бронзов медал, спечелини от БЪЛГАРИ.

17

Анонимен

преди 1 месец

Когато беше контузен всички зарязаха Карлос . Сега същите го боготворят!!!

16

До 13

преди 1 месец

До АнонименАми той Главчев няма заслуги. Само провали.

15

Анонимен

преди 1 месец

Като Лудогорец. Само с чужденци.... Какво стана с прехваления ансамбъл по художествена гимнастика? С Мирела Демирева? А със Стойка Кръстева - все медалистки от предната олимпиада?

14

Анонимен

преди 1 месец

Български медалисти с преводачи.