49

Анонимен

преди 1 месец

Диверсификацията на Десните Бесни докара загубите. Те искаха да внасят газ отвсякъде, когато те си решат. Да спират и пускат газ и да нарушават дългострочни договори.

48

Ром"с

преди 1 месец

Едно не мога да схана(някой по запознат тук,нека обясни),тоз доовор още миналата година през август го пуснаха да се разследве от прокоратурата ..и вече година и няма никакво решение,та не мога да рабера ...защо сега отново е изваден на "дебат" ..?Може би ,че отново ще купува руски газ и ще са плащаме на турците %-те отгоре ,щото Кирчо на Петко каза,че Русия не е ефакор ,а една бензиностанция..сега ще плащаме ..или пък е атака срещу Радев или пък Пеевски отново натяга на посолството ..ИЛИ ..?

47

Анонимен

преди 1 месец

Тоя па Малинов един капацитет. Адвокат министър на енергетиката...това ни е държавата...

46

exo

преди 1 месец

Я да вземеш да се пообръснеш !

45

Fena

преди 1 месец

Тия пак изпълзяха от този център за демокрация. Да вземат да го закрият, или поне енергийното направление, че само глупости правят. Този тарикат щеше да спира газа за Сърбия, щото бил български. А пак по тяхна идея Кокорчо въведе една безумна такса от 20 евро и щеше да прецака цялото БЕХ.

44

Анонимен

преди 1 месец

Значи всеки месец да ми идват едни пари ей така без нищо и аз да се съглася това нещо да се прекрати. Малко трябва да съм .... Та не виждам как турците ще се съгласят, освен ако не им предложим нещо друго от което да имат изгода. Но все сме вътре. А депутатите чак задължили министъра да предоговори договора. А бе вие за богове ли се имате. Но човека е прав, така и така плащаме, поне да пренасяме някаква газ, па била и тя руска. То друга няма и как да е.

43

Фют

преди 1 месец

Тоя Соросен "експерт" като го видя и се сещам за теорията на Дарвин за произхода на човека .

42

Гошо

преди 1 месец

Мартине, не газпром, а кокорчо спра руския газ. Не Путин, а Бойко Борисов спря Белене и Южен поток. Сега се чудим от коя страна на задните части да целуваме Ердоган. Да ама не, беше казал един. Азерският газ който получаваме в същност е собственост на Газпром. Но някои като Мартин Димитров и Иван Иванов не могат да го проумеят защото им е толкова акъла. Просто са се продали за шепа жълти стотинки.

41

Анонимен

преди 1 месец

Чудно как не взимаме от руснаците а пък ни е евтина газта?Така румката си плати рекета на тавариша!Така се ограбва слаба държава с продажни политици.Спирайте турски поток и такаДа продават тоя газ на сърбия и унгария . Турски поток да претърпи повреди

40

Алекс

преди 1 месец

Интересно защо Мартин настоява да се купува скъп втечнен газ вместо по-евтиния тръбопроводен? Може би защото втечнения газ е американски,а той работи в американския "Център за изследване на демокрацията"? Дали няма да капне и някоя и друга комисионна?

39

Реалист

преди 1 месец

Чудно Турция от къде ли го взема? И защо не го вземаме директно от руснаците?

38

Не знам

преди 1 месец

Кой ли взе КЕША от тая сделка?

37

Къде е прокуратурата

преди 1 месец

Защо ня се разследва този договор? Да се види, кой подарява пари!!!!Къде е "Калифорнийският" министър с "диплома" от "Калифорнийският университет"?Другият път, когато го канят като "експерт" да го питат как така просто плащаме без да получаваме нищо? След това и прокуратурата да го пита!

36

ПУЧ

преди 1 месец

Наближава ноща на дългите ножове

35

Анонимен

преди 1 месец

ГОЛЕМИТЕ " СПЕЦИАЛИСТИ " НА ГЪЛЪБ ДОНЕВ И РУМЕН РАДЕВ. ИМПИЙЧМЪНТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!! КОЙТО ИГРАЕ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА Е НАШ , БГ ПРЕЗИДЕНТ!!

34

Резидент

преди 1 месец

До гаспром - Точно така, договорът е изгоден за нас, вас, боташ, гълъба, путин и още един-двама! освен това е въпрос на национална сигурност, а с нея на бива да се заиграваме- плащаме си там някакви милиони и милиарди, че иначе може да стане много, много лошо и всички ша умрем!

33

гаспром

преди 1 месец

По принцип договора е изгоден за нас, вас и боташ. Просто трябва да се купува руски газ с посредник боташ, който е и по евтин. Сега други посредници натискат да се купува американски втечнен газ. Сега вместо да печели по 1 милион на ден от продажба на руски газ, булгаргаз губи. Кой е виновен?

32

На снимката :

преди 1 месец

ГнYсн0 безлично антибългарско цветнополово НПО,сеещо злоба и омраза срещу България в угода на Посолството за шепа гривни... От8рат!

31

Анонимен

преди 1 месец

До ха хс ха Западни компании - друх път. Лукойл руски. Балкански поток руски. Дори президентът е назначен от русия.

30

Анонимен

преди 1 месец

Дори президентът на тая уж държавица беше назначен от русия. Не помниш ли?