38

Народ

преди 1 месец

Алчни хрантутняци и ***. От години мародерстват и грабят народа.Но за всеки ще има възмездие и справедливост от Господ!

37

Анонимен

преди 1 месец

Kak stavat tia raboti normality hora rabotjt a tij tyrtei postojno v otpuska sybudi Se narode

36

ЩЕ

преди 1 месец

ИЗДЪРПАМ БЪЗЕТО В ЗАДНИЯ ДВОР ОТ ЗОР

35

Анонимен

преди 1 месец

И за кого да гласувам всички до един работят единствено и само за себе си

34

Анонимен

преди 1 месец

Абе предложете на Копейкин годишен неплатен отпуск да прави джапанки едно камионче да продаде на баба Русия, че няма с какво да чистят министерството в Москва...

33

доктга

преди 1 месец

До 34 Боби, ами ако си умен, трябва и си длъжен да гласуваш. Всички българи масово трябва да излезем и да гласуваме и да изберем други хора в парламента. Масово всички българи. Иначе като не гласувате, с ограбените от вас пари разбойниците дето са ви грабили купуват гласове, поради ниската активност, влизат в парламента и пак ви крадат и лъжат. Тоя номер ви го правят вече 34 г. Как не поумняхте??? Всички масово да гласуваме и да ги изметем тези негодници, мИрси.

32

Боби

преди 1 месец

Идват избори, аз не мисля да гласувам изобщо. И какво от това, че ДПС ще спечелят? Нито мотат да съставят правителство, нито има единство в ДПС. Както виждате едва не спечелиха изборите и се разпадна парламентарната им група наполовина и то със светкавична скорост. Не ме плашат изобщо ДПС и това че като не гласувам ще спечелят. Не са нещо повече от останалите.

31

Треее

преди 1 месец

Паннееее!

30

Анонимен

преди 1 месец

А ЗА БОТАШ ДЕТО БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА ОГРОМНИ ПАРИ НЯКОЙ ТЪРСИ ЛИ МУ ОТГОВОРНОСТ ПЛАЩАТ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ А ОПРЕДЕЛЕНИ СА НЕЗЕМНО БОГАТИ ОКОПАЛИ СЕ ВЪВ ВЛАСТТА С ИМУНИТЕТИ ОХРАНИ И ВСИЧКО Е ЗАКОННО

29

Анонимен

преди 1 месец

БЕЗСРАМНИЦИ НО ЩОМ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ

28

уйнгж

преди 1 месец

На негодниците от ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС, ИТН и Възраждане, дето не са свършили работа и за 5 пари, не искаме да им плащаме по 15-20 хиляди лева заплати докато *** в отпуска по скъпите кутрорти. Съсипаха и конституцията, запалиха и взривиха България, нямат и 2 месеца да са пърдяли в парламента, и сега и отпуска??? Които иска да им плаща от джоба си. На следващите избори никакъв глас не бива да получат тези доказани некадърници и търтей. Слава Богу можем да ги изгоним.

27

Анонимен

преди 1 месец

НИЩО НЕ СВЪРШИХА,АМА ГО ПРАВИХА КАЧЕСТВЕНО!

26

Много са се

преди 1 месец

Изморили, че и да почиват. Да върнат всичко, което са получили до сега и да си платят екскурзиите! А и защо ще взимат заплати до идването на новите кожудери??????

25

Минимална заплата

преди 1 месец

Аз като им видя майбасите по морето и си мислех ,че вече са във ваканция, но щом ще излизат директно и офицялно е ... Да се насладят на имотите си в чужбина. Някой от тях не говорят български. Повечето са калинки спуснати на еди-койнси "човека". Малко са образованите, още по-малко мислещите. Нека ОТПОЧИНАТ ДОБРЕ.

24

А така

преди 1 месец

Те защото много се преработиха та и ваканция ц учениците имат.

23

Анонимен

преди 1 месец

М чи те кога въобще бачкаха и какво направиха, освен да си правят напук и Копейката да говори тор за всички? Не случихме на представители пак. Всички вън, докарайте нови хора.

22

Анонимен

преди 1 месец

ще си починем малко от тях, уважаеми журналисти моля не ни занимавайте кой къде отмаря налелите си тела

21

Анонимен

преди 1 месец

няма два месеца и вече отпуск, цял месец, да не изпуснат морето

20

Горица Попския ръкав

преди 1 месец

Защо президента на БеГе и Русняк?!

19

Горица секса

преди 1 месец

Защо няма нито един етнически българин в българския парламент?!