58

Анонимен

преди 1 месец

след 140 дни КРАЙ НА ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЗА РУСИЯ !!!

57

Анонимен

преди 1 месец

Ама как пък познах още миналата седмица, че отиват за аец-а. Моного ще да ги е яд войните, че не са успели да го унищожат. Един хубав радиоактивен облак тука и славяните ще почнем да чезнем трипъти по бързо от рак. За малко да успее на ФАЩ мини плана за геноцид над славяните.

56

Русофил

преди 1 месец

До 57: тъй като самият Сталин е знаел, че комунистите са мозъчно увредени в следствие на кръвосмешение е казал: на германският национал социализъм ще казваме фашизъм за да не се бъркат ромите но кой социализъм е "добрият" и кой "лошият". Затова до ден днешен нашите путлероджендъри казват на немският социализъм фашизъм.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57 В Германия никога не е имало фашизъм. Аман от умственно ограничени копейки!

54

Анонимен

преди 1 месец

до 39, Георги Димитров е единственото българско име в световната история, за антифашистка Европа той е антифашист, който е победил фашизма в самата Германия на съдебен процес, ето затова ни наричат фашисти дори македонците, а срещата на цар Борис Трети с Хитлер е отразена от ББС като предателска, българският цар предаде своя народ в робство на хитлеристка Германия

53

Анонимен

преди 1 месец

според шефа на МААЕ ударът е от дрон, не казва чий е дронът, но обстрелът на запорожката АЕЦ трябвало да спре, защото в момента няма опасност, но можело да засегне близки опасни участъци (няма опасност, защото централата не работи, но Курската АЕЦ работи), шефът на МААЕ трябва да престане да се държи безотговорно и да посочи чий е обстрелът и дронът в частност който е предизвикал пожар, защото според зеленски руснаците палят гуми

52

Анонимен

преди 1 месец

Абе той Зеленски добре лъже, ама давате ли си сметка, че ако наистина в пристъп на опиянение от наркотиците, които приема заповяда да я гръмнат какво ще стане? Маината им на руските войски, цяла Европа барабар с украина ще стане едно радиационно пепелище! Тогава незнам, как радиацията ще определя кой русофил и кой русофоб евроатлантик?

51

до 42

преди 1 месец

До Анонимен как каква работа имали в АЕЦ руснаците .Представи си че там има перални , тоалетни чинии , телевизори , велосипеди и пр. -интересни за *** военни трофеи

50

Исо Хазара

преди 1 месец

Според Зеленински, руснаците сами са си го запалили, а не укр. терористи, така както преди руснаците са обстрелвали с "приятелски огън", позициите, които имат! Да му имам логиката на това малко брадато хазарско джудже!!

49

Анонимен

преди 1 месец

Хайде поне веднъж напишете истината. А тя е, че укрофашистите започнаха ядрен терор над Европа. Същата тази Европа, която по заповед на САЩ налива милиарди евро в ОкраИна и които евро никога няма да бъдат върнати. ЕС финансира войната на САЩ срещу Русия на територията на Украйна.

48

Анонимен

преди 1 месец

Появиха се снимки. Пиянките са запалили гуми и обвиняват. Търсят съчуствие, милите.

47

Боби

преди 1 месец

Защо атаката срещу ЗАЕЦ е ядрен тероризъм: 1. Всички ядрени реактори са спрени и празни - тук няма претенции никой. 2. Има хранилище на отработено гориво - това са отработени енергийни касети, които все още излъчват много радиация за транспортитране и заради вторичен разпад на елементите излъчват топлина. Естествено излъчваната топлина е само частица от мощността когато работи в реактора. Но е достатъчна да се стопи ако не се охлажда. ВСУ атакуваха радиаторите за охлаждане на централата!!!

46

стига бе

преди 1 месец

Укрофашистите са ударили с дрон АЕЦ-а, а наркомана вика - Русия са запалили огън на тероторията на АЕЦ Запорожение. Добре се е научил нарко от господарите си, чак ги минава по наглост.

45

До 42

преди 1 месец

Ти като си интелектВалец, на кому оная работа търсиш тук? Ходи да пишеш филипиките си в сайта на Зеленочорапов или в "Комсомольская правда", за да Фанат декиш.

44

FMC

преди 1 месец

26% от коментарите са изтрити.

43

Анонимен

преди 1 месец

А каква работа имат руските главоези в АЕЦ-а?

42

Анонимен

преди 1 месец

Пожарут е възникнал след нападение с безпилотни дронове срещу атомната централа. Наркотизираният клоун няма да миряса,докато не унищожи целия европейски континент. Трябва да си напълно откачил за да обстрелваш атомна централа. А европейските бюрократи продължават да насъскват наркомана без да си дават сметка за последствията от действията на хунтата в Киев

41

Анонимен

преди 1 месец

Коментарите в сайта под всички важни новини са на 90% инфантилни. Което, поради факта, че въобще са допуснати, говори за изключително ниско умствено ниво на нацията. Защото, за да се допускат, явно сайтът има полза, явно това се отваря и чете. Изключително ниското умствено ниво е белег на упадък, със сигурност умишлен. Както метафорично се е изразил Ленин преди повече от 100 години, развитието на човечеството е по спирала, сега сме назад, предстои рязък завой...

40

Анонимен

преди 1 месец

Още много пожари ще се случат.

39

До 51

преди 1 месец

И ще го въоръжаваме, защото е цивилизован човек, а не руско мeкepe.