39

Алекс

преди 1 месец

Разбирам,че БДЖ са безпарични и се налага да купуват порядъчно експлоатирани вагони втора употреба.Неразбираемо е всекидневното тупане в гърдите.Получава се като Бай *** в банята.

38

МДААА

преди 1 месец

БДЖ пуска до Бургас още от новите германски вагони . . . От тези същите дето от жегата им се повредиха климатиците и на които не се отварят прозорците . Както пишеше наскоро тук - като пилета на грил !!!!!! А пък средната скорост не е по-висока от 80км.ч. Ами добре , честито !

37

Политкоректен

преди 1 месец

Само не става ясно защо бракувани немски вагони в България се наричат "нови"? По-скоро Германия трябва да ни плаща, че ги отърваваме от старата техника.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 32 За 30 год. некадърно управление прогониха всички умни, читави и активни хора. Тук останаха само мижитypкитe, които лазят пред "големите" и така оцеляват. Не очаквай мижитypкa да протестира или да се бори за правата си. Мижитypката се примирява с нисък жизнен стандарт.

35

Анонимен

преди 1 месец

Голяма реклама правите на проваленото БДЖ. Пробутаха на Бг амортизираните конски вагони, където се пътува наблъскани на тесни седалки, че и през ден реклама. Колко трябва да си пропаднал, че да дадеш милиони левове за стари, износени вагони и да подложиш пътниците на такъв ужас, хвалейки се, че си направил нещо велико. Как не ги е срам, бе?!Пътуването с БДЖ е лош избор.

34

мда

преди 1 месец

Германските влакове са мизерия. По-добре са от българските с малко, но в Италия например с влака си като в космически кораб.

33

Шиши

преди 1 месец

Тези уж "нови" немски вагони, а всъщност амортизирани и изхвърлени вагони, са пореднала лъжа на шайката грабители на България. Срам няма ли?

32

61

преди 1 месец

"Въпросът е да тръгна ли с кола или да взема влака. " ... Ей, Емиле, къде се загуби бе, мой човек?

31

Ббб

преди 1 месец

Новите-стари германски вагони. Срамота, 21 век, член на ЕС и на държавническо ниво да внасяме техника втора употреба. А тия вагонетки от Шкода и те ли ще са малко употребяване.. Управниците що не се возят на мерцедеси втора ръка. МС що не поръчат стария автопарк на Германия..

30

Анонимен

преди 1 месец

"Въпросът е да тръгна ли с кола или да взема влака. Колата е уж по-удобна, но докато преминеш предградията и засадите на КАТ, се бавиш, дори и да надуваш. Докато влакът Париж-Марсилия отхвърля 100 км. на всеки час. Френските железници са пословични със своята точност. За разлика от шофьорите, които са калпави като всички по света."1967 г. До 1989 г. в нощните влакове нямаше ресторант, спални само експреса София-Москва. БДЖ никога, никога не се е стремяло към лукс и реклама. Затуй сега е така.

29

test test

преди 1 месец

Крадене му е майката. С тези служебни правителства що хора си уредиха децата. Иначе на територията мизерия! Всико е корупция и далавера. Няма значение кой е на власт

28

Анонимен

преди 1 месец

Нов внос с малко навъртян километраж. Немска баба ги карала само до магазина и обратно.

27

Анонимен

преди 1 месец

Толкова пари за втора ръка вагони хахахаха

26

Сифилиско

преди 1 месец

А минаха ли технически прегледи?

25

Случаен минувач

преди 1 месец

БДЖ са kpeteни. Наскоро пътувах до Русе - три прикачвания трябваше да правя от Централна гара. Влакът до Горна Оряховица беше само от 3 вагона! И в тоалетните в тази жега, нямаше капка вода. Смърдеше отвратително. Докога ще пускат в движение вагони без вода?? Толкова ли е трудно да се напълнят резервоарчетата? И чужденци пътуват...

24

Галин Костов

преди 1 месец

Гаранция че до дни гамените ще ги оцвъкат с графити.

23

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам Гвоздейков да се вози всеки ден с тях, че да не закъсняват ... от началната гара поне.

22

Иван Анисий

преди 1 месец

Мхм,чисто нови бракувани нов внос от ГеЙрмания.Карани са от възрастна жена само до близкия магазин и обратно с 30 км/ч и са съхранявани в гараж.Възможен коментар на цената само на място :) :) :)

21

Анонимен

преди 1 месец

пълен фарс - набута ни ги Гвоздейков и ся не спира да хвали тия боооклууци и да ги пробутва щото не може да ги върне

20

Анонимен

преди 1 месец

НоФ Фнос.