76

Българинъ

преди 1 месец

На 6/10 нямаше и ракети и дронове. Бе навечерието на мирен договор Израел-С.Арабия. За да осуети мира, Иран нападна Израел. На 7-ми от Газа чрез Хамас и Ислямски Джихад, на 8-ми от Ливан и Сирия чрез Хизбалла, на 9-ти от Йемен чрез Хутите, на 10-ти от Ирак чрез иранските милиции. Оттогава Иран яде заслужен и непропорционален бой на седем фронта. Хамас и Ислямски Джихад са смачкани в сринатата Газа. Хутите не смеят да гъкнат след отговора на Израел. Хизбалла и Иран са следващите и те го знаят.

75

Георги

преди 1 месец

Моля ви господа, преди да се изказвате по Библейски, религиозни и исторически въпроси, да не го правите без да сте прочели нищо от Светото Писание и от авторитетни исторически автори, защото ставате за смях. Днес има информация и в интернет, прочетете нещо от там поне преди да пишете глупости и то на полуграмотен български език.

74

До 72-ри коментар

преди 1 месец

Толкова сте чел Евангелието според св. Матей господине в което пише : "Глас бе чут в Рама, плач и ридание и писък голям. Рахил плачеше за децата си, и не искаше да се утеши, защото ги няма" (Мат. 2:17-18).Така жестокият Ирод принесъл в жертва на своето властолюбие хиляди младенци, като не знаел, че Иисус Христос се родил не за земно владичество, а за вечното спасение. Също така господине или госпожо цар Ирод Антипа, който е син на Ирод Велики, лично нарежда Св. Йоан да бъде обезглавен.

73

аноним

преди 1 месец

Така,че мрази колкото си искаш една страна,но не и приписвай лъжливи истории!

72

аноним

преди 1 месец

Бързам да добавя-измислен бароне-,защото знам,че ще каже за другия-Ирод.Той също не е техен-римляните го поставят на трона на Юдея.Но той е силно непопулярен сред еврейските си поданици,които го смятат за узурпатор и чужденец-нямащ нищо общо с юдеите.Никъде в заветите не е описано масово убийство на ДЕЦА,като опит да се възпрепятства възцаряване на Месията,-в никакви източници не е отбелязано, и цялата тая лъжа е от старозаветна история на Египет.

71

аноним

преди 1 месец

В сляпата си омраза към евреите,и в подкрепа на всички ония лъжи,изговаряни от такива като теб,говориш изопачени небивалици.Да си беше направил труда да прочетеш нещо,щеше да знаеш,че фараонът в Египет заповядва да се убиват всички новородени момченца от еврейски произход,за да се намали популацията на чуждия-еврейски народ там.И това -когато се ражда Мойсей.

70

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Евреите избиха толкова много деца. Зеля също. Чудя се, защо евреите толкова много обичат да убиват деца. Може бимизантропията им е заложена в гена. Нали в Библията царят им, убива всички младенци да Една година

69

Анонимен

преди 1 месец

Хамас нападнаха Израел, а сега циврят за помощ и мрънкат, че имало хуманитарна криза. И с аятоласите ще е нещо такова...

68

Анонимен

преди 1 месец

Израел владее ситуацията и иска да вкара режима на аятоласите в капанче. Аятоласите го знаят, но нямат полезен ход. Щат, не щат, трябва да отвърнат. Ще опитат като миналия път - "Пуснахме двайсе шахедчета, отмъстихме, тва е.", но едва ли Израел ще ги остави. Аятоласите са главният враг на Израел и спонсор на Хамас. На мушката са.

67

Алекс

преди 1 месец

Широкомащабната атака на Иран се отлага за неопределено време.Персите ще побучат още малко и ще заглъхнат.Видяха какво може Израел.Ракетата премина като на парад през иранската ПВО и освитка терориста от "Хамас".

66

аноним

преди 1 месец

До 65-Това се случи в турското посолство-от тях.Не разпространявай неверни слухове,има наказания за тях!

65

Анонимен

преди 1 месец

То преди това Израел не само изстреля ракети по Иран, ами даже бомбардира и един иранец в някакво посолство в Сирия май беше. Да бомбардираш посолство според международното право си е все едно бомбардираш земята на съответната държава.

64

Анонимен

преди 1 месец

"13.04.2024 - иран изстреля 300 ракети по израел" - А преди това Израел изстреля ракети по Иран. Но това май си го проспал, защото слушаш само евреите какво говорят.

63

Анонимен

преди 1 месец

"че кой ги караше джихадистите от сирия и ливан да нападат съседна държава?" - Те не са нападали. Израел ги напада. Не познаваш историята. Или са те водили за носа евреите и са ти обяснявали ала-бала.

62

Анонимен

преди 1 месец

че кой ги караше джихадистите от сирия и ливан да нападат съседна държава? 5 пъти нападат, 5 пъти губят войните. на немците да не би да им е много приятно, че кьонисберг стана калининград, а данзиц - гданск? ама ги гледат на картинка и вече си траят.

61

Анонимен

преди 1 месец

13.04.2024 - иран изстреля 300 ракети по израел, през йордания, сирия, средиземно море и саудитска арабия. само една достигна целта, защото арабите спряха повечето ракети. ясно е, че за еугленските ви мозъци, е по-лесно да възприемате света в черно и бяло, но там въобще не е така. както и в европа, между другото, не всички са с украйна и не всички са против русия. гледайте си козите, сломовете от странджа планина и не се занимавайте със сложни неща.

60

Анонимен

преди 1 месец

Сега ше питаш и кога точно Израел са окупирали Голанските възвишения. Ше питаш и кога точно са сгтреляли по дипломати в Сирия и в Ливан. И т.н.

59

Анонимен

преди 1 месец

"че иран пък кой ги е нападнал? те стреляха по израел 300 ракети" - Преди това Израел изтреляха ракети по Иран, но нямаш достойството да го признаеш. Ти си просто един некачествен човек.

58

Анонимен

преди 1 месец

кога точно пък израел е нападал иран? вие на какви тежки наркотици сте тука? да не говорим, че са на 1900 км едни от други, през 2 държави.

57

Анонимен

преди 1 месец

че иран пък кой ги е нападнал? те стреляха по израел 300 ракети, те нападнаха йемен, те атакуваха саудистска арабия, те завладяха половин ирак.