68

Анонимен

преди 1 месец

Имаме 3 златни медала - един български от Червен Бряг и два руски. И все във силовите спортове. Корави сме и ние и руснаците. Да му мислят ме.ките китки.

67

Анонимен

преди 1 месец

Едно единствено нещо беше хубаво на тази олимпиада - това, че свърши.

66

Слабо

преди 1 месец

Много падна нивото на олимпиадите. Сега в Париж нивото на спортистите беше доста по-ниско в сравнение с предишните олимпиади, напълни се с някакви странни "спортове", от които уж се печелело повече, организацията бе доста по-лоша в сравнение с предишните олимпиади, имаше прекалено много оплаквания от условията в олимпийското село, мъже участваха в състезания за жени, откриването и закриването бяха меко казано кич, програните по отделните спортове бяха лошо съставени и т.н. Франция се изложи.

65

Анонимен

преди 1 месец

По цял ден нашите телевизионни хрантутници плюят Путин, докато сциентологията е Северна Корея с концлагери и култ към личността. Сциентологията имаше рекламни центрове в Париж по време на олимпиадата и накрая Том Круз кацна от небето, което според нашите телевизионни хрантутници сигурно пресъздава падането на Икар, макар че всичко знаем какво означава да кацнеш от небето

64

Анонимен

преди 1 месец

Най-после свършиха най-перверзните олимпийски игри в историята.

63

Анонимен

преди 1 месец

Завесата се спусна, Париж и Франция вече са в миналото. Но мъката на копейките продължава. Следващата олимпиада е в Лос Анджелис, в САЩ! Тих ужас тресе всяка копейкаджийска душа!

62

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 62 Ще участват, но под знамето на България и на други държави.

61

Българин

преди 1 месец

Най-добрите Олимпийски игри заедно с тези от Лондон, а за България особено щастливи и запомнящи се.

60

Анонимен

преди 1 месец

....и Париж каза още Au revoir на Русия! Обзалагам се, че и в LA през 2028 няма да участват руски спортисти, ако продължават да подкрепят Путин.

59

Гошо

преди 1 месец

В превод: Париж каза триумфално: вървете на май.ната си.... До автора: български превод няма ли? Или ти е необходимо да пишеш на латиница та да знаят повече хора за твоята негремотност? Никъде в ЕС няма надписи на кирилица, за разлика от нас където повечето са на латиница. Само в Турция има множество надписи на български и това е похвално.

58

Анонимен

преди 1 месец

"...завесата се спусна след широко адмирираното провеждане на световния спортен спектакъл..."===Широко адмирирано? Беше скандал след скандал, още от самото откриване.

57

Я па я..!

преди 1 месец

На руснаците не им е до олимпиада. Имат други грижи.

56

Дядо Соци

преди 1 месец

Всички ***-ин-исти плюят по олимпиадата и възхаляват войната на Путин. Къде вие акъла бе , ей ? Няма нищо по лошо от войната.Загиват милион души , заради егота на Путин.Скрийте се.

55

Анонимен

преди 1 месец

И откриванто и закриването на олимпиядата бяха впечаляващи и направени с вкус. Самите игри също ми харесаха, държави които до сега не бях чувал взеха медали! Надявам се и в ЛА да бъде поне толкова добре.

54

До Анонимен 56

преди 1 месец

По принцип е така, както казваш. Но освен официалната версия за християнството, е имало и други причини императорът да закрие игрите: ами защото са били в тотален упадък и разложение, както е и днес. Нагласенщина, измами, връзкарство и разврат! Наградите изобщо не са се връчвали на най-добрите спортисти или на най-заслужилите. Та затова са предизвиквали раздразнение и недоволство в обикновения римски гражданин, та императорът ги е закрил.

53

Анонимен

преди 1 месец

Олимпийските игри за забранени от император Теодосий Велики през 4 в. сл. Хр., защото са наследство от езическата древност. Същият е обявил християнството за единствена и задължителна религия в късната Римска империя. Ортодоксалната Русия вече няма да участва в олимпиади, защото те са езическа вакханалия. Руските спортисти ако искат да правят световна кариера и да участват в олимпиади трябва да се ориентират към натурализация в други страни.

52

до 50

преди 1 месец

русия и беларус сами си се спряха. Защо няма друга държава спряна?

51

Анонимен

преди 1 месец

Това същество е Бафомет снимка 10

50

Анонимен

преди 1 месец

Олимпиадата свърши, продължава путиниадата!

49

Анонимен

преди 1 месец

Това не беше олимпиада, а някакво извращeние.