83

неосведомен

преди 1 месец

До 56! Не думай бе. Великите македонци! Не са ли си присвоили някои от малкото ни медали, както правят някои.

82

Само да уточня:

преди 1 месец

До FMC===ДА! Падението е огромно! И за поне малко утеха да си припомним имената на великите БЪЛГАРСКИ спортисти,които донесоха 35 медала,от които 10 златни,12 сребърни,13 бронзови в Сеул! Те ни наредиха на СЕДМО място в света! НЕЗАБРАВИМИТЕ ХРИСТО МАРКОВ,ЙОРДАНКА ДОНКОВА,СТЕФАН КОСТАДИНОВ,ТАНЯ БОГОМИЛОВА,ТАНЮ КИРЯКОВ,ВАНЯ ГЕШЕВА,ЛЮБОМИР ГЕРАСКОВ,ИВАЙЛО МАРИНОВ,АТАНАС КОМШЕВ,СЕВДАЛИН МАРИНОВ,БОРИСЛАВ ГИДИКОВ!!! Това са БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ,които трябва да помним и с които трябва да се гордеем!!!

81

До Долните 76и77

преди 1 месец

Нарича се Аванта за по слабите. Като не могат да победят Русия в честен спортен двубой...Просто не я допускат на състезания ! Отделно всяка контестация на САЩ моментално се одобрява и ги класират по напред. Да не говорим че за тях (САЩ) почти няма допинг контрол. Само факти.

80

FMC

преди 1 месец

Е къде го слагате руснаците, дето даже не участват? 140 млн Русия сравнявате с 350 млн. САЩ и 1.5 млрд Китай. Като искате да сравнявате, сравнявайте спортистите от бившия СССР със спортистите на САЩ, които не се различават много от спортистите на България по цвят и език :)

79

FMC

преди 1 месец

Най-тъжната олимпиада за България. Хора, които едва са научили 1000 български думи, печелят медали. По-голямо падение не е имало!

78

Анонимен

преди 1 месец

Голяма скука беше тази олимпиада. Нямаше ги голяма част от елита на спортистите. Накрая Франция подари на САЩ златния медал при баскетбола за жени, за да изпреварят Китай в класирането по медали.

77

Анонимен

преди 1 месец

Гордост е да не участваш в соDомията в Педериж.

76

Анонимен

преди 1 месец

А? Къде е блатная?

75

Анонимен

преди 1 месец

И кои ПАК са първи?! Щатите!- За най-голямо неудоволствие на феновете на "великата" Русия. Дори руските спортисти да не бяха дисквалифицирани, пак нямаше да вземат толкова златни медали колкото взеха американците на тази Олимпиада. Така че -Досвидания Миша 1980, Хелоу, ЕлЕй28!

74

Нане

преди 1 месец

Закриването, монолог на два трансжъндера.... Щото друго не можат предложат франсоата, след излагацията с откриването.... ===)))

73

...

преди 1 месец

Освен че САЩ са първи ами и техните медали са в много по престижни дисциплини.. Първи са в плуването и леката атлетика, първи в баскетбола при мъже и жени, много силни във волейбола, жените им първи в футбола. А медалите на жълтите са в федербала, пинг понга, хвърляне във вода и тем подобни. Много имат още за да ги стигнат

72

Анонимен

преди 1 месец

АЕЦ Запорожие гори, а жен дурите се прехласват по горите на Изв ра те ня ците.

71

До 67

преди 1 месец

Доколкото разбрах Карлос имал билет за самолета в петък, но останал заради гаджето си гимнастичка от ансамбъла, за да я подкрепя и отменил полета. Възможно е да се е върнал. Божидар Андреев се завърна и не е на закриването.

70

Космополит

преди 1 месец

До 62. Ама това е ТВОЕТО лично мнение. Което не пасва с това на милиарди други, които не мислят като теб.

69

Ганьо

преди 1 месец

До нане. И с много допинг. Ако не си разбрал.

68

Сибирстан

преди 1 месец

А ве, русия на кое място е? Хи-хи-хи.

67

Анонимен

преди 1 месец

За втори път ощетяват Карлос Насар, първо везенков като спортист на годината, че отиваше в Америка каква гордост за българските журналисти, а Карлос европейски преди това световен шампион, е везенков се провали, а сега украинец че е модерно, ама и майка му какво е това име Карлос, брат му се казва Лазар

66

Анонимен

преди 1 месец

В момента гледам поредните извращения при Закриването на Игрите на из вра те ня ците, които нямат нищо общо с принципа на Олимпиадата.

65

Анонимен

преди 1 месец

Защо купеният две седмици преди Олимпиадата украинец, носеше българското знаме, а не роденият в България велик шампион Карлос Насар?

64

Нане

преди 1 месец

Правим евала на шампиона украинец, който издекламира Българският химн... Защото много от наще краварски безродняци изобщо не го знаят.... ===)))