201

Джиджи

преди 1 месец

Тези медали не са благодарение на спортното министерство и федерациите обаче. Те са въпреки тях. Условията за тренировки са скандални. Няма база, няма стимули за спортистите. За повечето такива спортове се чува само по олимпиадите. Да не говорим, че всички новини през годината са пълни с футбол. И то тъжен, от 60та жм група футбол.

200

Анонимен

преди 1 месец

На Олимпиадата в Сеул през 1988год. БЪЛГАРИЯ взема 35 медала!!! 10 златни,12 сребърни,13 бронзови!!! РОДИНАТА ни се нарежда на СЕДМО място в света!!! Тогава бяхме наистина горди и щастливи от фантастичното представяне на наистина БЪЛГАРСКИТЕ ни спортисти,а не от напазарени чужденци! Сега сме тъжни и унизени заради съсипията в спорта ни!

199

Анонимен

преди 1 месец

Игрите могата да бъдат оценени позитивно.Това което обаче стои зад тези медала не.Нашите спортни функционери си пазаруват медалисти.Без купените шампиони нашата страна щеше да има точно 1 сребърен и 1 бронзов медал.4-мата медалисти национализирани в края на миналата олимпиада не са знаели за България че някои от тази страна ще им плаща добре и ще ги уреди за тях няма значение за кой флаг се състезават.Това обезсмисля и девалвира спорта ни като цяло.Цялата ни борба е от платени чеченци дагестанци арменци - срам и позор.

198

Анонимен

преди 1 месец

Eй жур на ля поръчкови, по-полека, не се ласкайте, повечето ни медалисти са напазарувани и не им дреме под кой флаг се състезават щом се плаща добре. Виж прехвалените златни са си наши, ама се оказаха с тенекиени медали и за съжаление не можаха да се пенсионират. Абе спорта си е като живота в тая скапана държава.

197

Анонимен

преди 1 месец

26-то място по медали, но с вносни спортисти и слабо физическо възпитание в училищата.не е добре, има да се мисли за бъдещето на реални родни спортисти.Реално имаме един сребърен и един бронзов медал, спечелини от БЪЛГАРИ.

196

Анонимен

преди 1 месец

Като Лудогорец. Само с чужденци.... Какво стана с прехваления ансамбъл по художествена гимнастика? С Мирела Демирева? А със Стойка Кръстева - все медалистки от предната олимпиада?

195

Анонимен

преди 1 месец

Български медалисти с преводачи.

194

Анонимен

преди 1 месец

Олимпиадата стана пародия. Български кубинец, датски чеченец, женски мъж... За какво е всичко това?

193

Анонимен

преди 1 месец

Е за кво ги издържаме тогава с народни пари коскоджамити спортни федерации с милионен бюджет и големи заплати ,като същата работа може да я върши и една лелка диспечерка на гише ,като на гара Горна Оряховица - дай медала,ето ти кинтите ,аре пито платено!Кой е луд да търчи като гламав от сутрин до вечер като при лошият социализъм по детско -юношески школи да го отгледаш шампиона от една мръвка месо!

192

Анонимен

преди 1 месец

Когато видях откриването с хомоскесуални извращения, спрях да гледам. Даже не съм видял и извращението с отсечената глава на кралица и подигравката с Тайната вечеря.Тази добра традиция, пропагандираща спорт и честрност по света, се превърна в повърня от негодни ценности, които рушат нашето общество днес. Там, където лъжата навлезе като доминанта, обществата се рушат и пропадат. Ще рече, че обедняват, завземат ги други и културите изчезват. Ролята на пропаганда на греха и моралното падение е онова, което видях в откриването. Следователно бойкотирах генерално пошлостта, понеже всяка изява в ра

191

Анонимен

преди 1 месец

Ми си рк ите отново не виждат същественото, а именно, че продукт на нашите школи са само двама медалисти един с бронз и един със сребро. Доста слабо представяне. Добре, че са чужденците научени другаде, за да им пеят дитирамби. Очевидно е, че Стефка Костадинова не се справя, защото нашият спорт не произвежда успехи. Ако е достоен човек, ще си подаде оставката, защото всички наши най-слаби представяния на Олимпийски игри са под нейното председателство, започнало през 2005 година.

190

777

преди 1 месец

Кое е българското на ,,българските,, медалисти. Спорта в Бг..стан е мъртъв на всички нива. Едва ли е повод за гордост. А бяхме спортна сила някога.

189

До смех смех

преди 1 месец

Вярно, смех си. То вече я нама държавата- Има една финансова корпорация с лице, което е поставено за да се подиграват с такива като теб - дементирал памперс и хилещата се неадекватно заместничка, няколко слуги и море самоубиващи се наркомани, втънали в заеми. Нито предприемат мерки за изплуване, нито изобщо им е цел това. Ти ми говориш за след четири години, че се не било знаело. Не знаят такива, като теб, на които глупашкият хилеж пречи на умствената дейност.

188

Анонимен

преди 1 месец

Златните добичета добре се представиха. Ама дори бронз не донесоха хахахахахаха

187

До 237

преди 1 месец

Има, има. Гимнастиката ни не е зле но няма психика- съсипват ти тези момичета. На по 19 вече изглеждат като бабета. Виж ги италиянките на по 25 какви бяха сладури. И смачкаха нашите логично. Да не говорим за Израел. Калейн не е лоша- и тя е окей. Иначе там разни насари поcpaни, борци и разни дивашки спортове за бедняци не ме вълнуват- това не е спорт. Та да, друг спорт, освен гимнастиката, нямаме. Щанги, борби- това не е спорт.

186

Факт

преди 1 месец

Български спорт на практика няма,положението се кърпи с наемници...

185

Анонимен

преди 1 месец

Не беше зле, като изключим гимнастиката, ама там психика няма- развалина са и се самоубиват една по една. Браво на русначето, че е избягало от руското блато, то там никой не седи, браво на украинчето! Ромчето е антипатично, еднодневка ще затъне в гетото. Насар си е нафукан полуръст. На моя издръжка са, затова така говоря. Искам още.

184

Коки

преди 1 месец

Уж интелигентен сайт, а сте допуснали толкова много пошли, цинични коментари!

183

Анонимен

преди 1 месец

Браво на българката Калейн! Взе сребърен медал.

182

Пепката

преди 1 месец

Мерси, Париж, за чудесното откриване на Олимпиядата!