168

Въпреки

преди 1 месец

До 154Не се гордея с пилона на Рожен, това е една бутафория! Просто има и хора със доста голяма обща култура, приеми го ! Не всички обективни и достойно хора обичащи българското и България са ***!!? Май ти си част от общество на *** който се мислят за новоизлюпили се европейци а ? Хора които плюят всичко Българско за да се направят на много интересни и актуални! Харесаха ли ти евро гейовете на Олимпиадата ? Харесаха ти нали! Но ако беше в България щеше да се задавиш от злоба и жлъч

167

До Българин

преди 1 месец

Продължаваш да си измисляш неща. Никъде няма информация за това Дубай да е тръгнал да купува спортисти. Затова Дубай няма нито един медал на олимпиадата. Тоест дори те които имат достатъчно пари не са тръгнали да ги хвърлят в тоалетната за да може б а й *** да се почувства горд за 5 минути в живота си. И дори Дубай да предлагаха колкото България, едно е да живееш в ЕС, друго е да живееш в авторитарен мюсюлмански режим където през лятото е 50 градуса.

166

Българин

преди 1 месец

До До българин Така като чета, май тукашните безполезници които не са направили нищо съществено в живота само те са "истински" българи. Освен смях, не предизвикват нищо друго.

165

Българин

преди 1 месец

До До Българин Ми щом е такъв "възгледа" ти, тогава изобщо нямаш място в тази тема. За теб участието на Олимпиада е безмислено, както и спортните постижения. Тук не се говори за това.

164

До българин

преди 1 месец

Българи са ама в шестак. Единия бяга от воюваща Украйна, другия от мизерстваща Куба, третия от гетото в Сливен защото ще се жени и искал да си плати тока. Някога може и българи да вземат медали, само дето до тогава трябва да са направили чалгата и кючека олимпийски спортове.

163

Българин

преди 1 месец

До До Българин В Дубай получават гражданство "на летището когато кацнат", стига да са съгласни. И не само там. Самозалъгваш се ти: самите те казват какво мислят, тук някакъв пълен анонимник говори от тяхно име. Примирете се, вашите "мнения" не са реалността.

162

До Българин

преди 1 месец

И какъв точно принос? България смята, че е по-добре да се дават по 250 хиляди лева за един медал вместо примерно тези пари да се дадат за болни деца. А после за болните деца ще се събират смс-и и капачки. Жалка история. Приносът от медал на олимпиада е точно нула. Зрелища за такива като теб. Вместо да се дадат парите за наистина смислени неща.

161

До Българин

преди 1 месец

Човече, стига си писал глупости. Единият медалист е почнал процедура за натурализация в Румъния и след като там чакал 1 година и още не му давали паспорт дошъл в България и за 2 месеца му дали. Какво българско самосъзнание бълнуваш? Наред ли си? По-добре ли се чувстваш когато се самозалъгваш?

160

Българин

преди 1 месец

До До Българин "Че сме в ЕС" Това да не ти. е европейско първенство? Климат? Хахаха Следващат измислица сигурно ще е, че имаме чиста вода за разлика от африканците. Парите за такива спортисти са другаде, тъй че не са дошли тук заради парите, нито заради "климата". Спортистите казват, че се чувстват като българи и се състезават и печелят медали за България. Това е принс за който тия, които ги плюят могат само да мечтаят.

159

До Българин

преди 1 месец

Щели да ги позлатят. Явно офертата от България е била достатъчно добра. То е комбинация от това, че сме в Европа, в ЕС, че даваме паспорта бързо, климат и т.н. Както написа един по-долу на единия медалист в Румъния не му дали паспорт и затова дошъл в България. Ако избираш между България и Мозамбик, очевидно ще избереш България дори Мозамбик да дава повече пари.

158

Българин

преди 1 месец

До До Българин Ако искаха можеха да отидат в държави, където щяха да ги ПОЗЛАТЯТ за да се състезават за тях. И кога ще научите, че ДЕЛАТА, а не ПРИКАЗКИТЕ определят кой какво мисли и какъв се чувства?

157

До Българин

преди 1 месец

Приели са България за своя родина точно толкова колкото и македонците с български паспорт. На изборите за български парламент в Македония гласуват служителите на консулствата, културните клубове и техните семейства. На останалите македонци с български паспорт не им пука. Защото са го взели за да бачкат в ЕС. И тези спортисти същото. България предлага повече пари и паспорт с логото на ЕС.

156

До Българин

преди 1 месец

Абе прави се Радев на ударен, ама как се получава български паспорт за два месеца без подписа на президента? Кой управлява България от няколко години със служебни правителства? Ако не е искал такава олимпиада, той е бил човекът с най-много възможности да попречи на такава политика в областта на спорта.

155

Българин

преди 1 месец

До Копейкин Всички до един са българи, защото се състезават за България и са приели България за своя родина.

154

Анонимен

преди 1 месец

Не се сдържах, абре дрвените олимпийци от Севрна Македония къде сте бре наглеци? Нещо липсвате от класацията явно нямате медали, догодина да тренирате и на терен не само по ТВ и нета да злобеете!

153

Гост

преди 1 месец

Друго си е да дойдат руснаците назобани с допинг, да оберат всички медали и след това да им ги вземат когато излязат резултатите от тестовете. И да нямаше война, участието на русия е безсмислено.

152

Българин

преди 1 месец

До До Въпреки Пилона на Рожен го поръча Радев, за да си прави ПиАр, и той е един от лидерите на тия, които плюят по Олимпиадата, тъй че май е точно обратното - тя, които злобеят са тия с пилона.

151

Анонимен

преди 1 месец

Без Русия всички сме така, рекордьори!

150

До Въпреки

преди 1 месец

Не е хейтърство, а е обективност. И това, че се радваш на тези медали единствено показва, че си *** ьо вец който осмисля живота си с това, че България е платила на ди джея в Париж да пусне химна за по 250 хиляди лева на пускане. Сигурно си и от тези дето се гордеят с пилона на Рожен. С такива см е ш ни ци ком п лек са ри като теб тази държава никога няма да се оправи.

149

Самурай

преди 1 месец

До Как ще ги стигнемСупер и парички ще има за Гост137 и неговото образование