33

Анонимен

преди 1 месец

Защо купеният две седмици преди Олимпиадата украинец, носеше българското знаме, а не роденият в България велик шампион Карлос Насар?

32

Анонимен

преди 1 месец

В момента гледам поредните извращения при Закриването на Игрите на из вра те ня ците, които нямат нищо общо с принципа на Олимпиадата.

31

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва в моята родина да има украинци. Те са нашият враг

30

Анонимен

преди 1 месец

до 27, вече има кандидат депутат от ДПС с двойно гражданство

29

Анонимен

преди 1 месец

с това политкоректно решение, предполагам на Стефка Костадинов вместо да ни накара да харесваме украинците както се надяваше, ще ни настрои още повече срещу тях, защото той самият минава на български бюджет - премия и пожизнена пенсия

28

Анонимен

преди 1 месец

за втори път ощетяват Карлос Насар, първо везенков като спортист на годината, че отиваше в Америка каква гордост за българските журналисти, а Карлос европейски преди това световен шампион, е везенков се провали, а сега украинец че е модерно, ама и майка му какво е това име Карлос, брат му се казва Лазар

27

Анонимен

преди 1 месец

А бе те ви дадоха възможност на хората с двойно гражданство министри да бъдат, вие се джавкате защо Новиков не бил етнически българин, за да носи знамето ни. Освен това няма такова име Семена, човекът се казва Семьон. Как пък в една медия не написаха правилно името му?!

26

Анонимен

преди 1 месец

Дърти спортисти, бизнесмени и политици завиждат на Карлос Насар, гледат да не му дават подиума защото ги засенчва, взима вниманието което не се харесва на дребните душички.

25

иво

преди 1 месец

Тази вечер няма да търся порно канали. Ще гледам закриването на олимпиадата.

24

Анонимен

преди 1 месец

до 19, самият Новиков след победата каза, вие обичате повече руснаците, но се надявам след това представяне да харесате и украинците, а украинските медии заявиха че да развява българското знаме не било морално

23

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Украинците се спукват да пссуват нашия украинец и ги е яд, че се състезава за нас. Наричат го пллъхх, предател и какво ли още не. Украинските журналисти го питаха защо не е приел поканата на Украйна да се състезава за Украйна. Той каза, че като бил контузен всички украинци го забравили само българи са му подали ръка. Имаше предвид Гриша Ганчев главно. Знае нашия химн. Украинците като го видят да вее нашето знаме съвсем ще подивеят от яд и злоба! Ама те сами са го зарязали в труден момент.

22

Анонимен

преди 1 месец

Новиков във вечерна рокля ли ще дефилира или в бански костюм и високи токчета? И който от днес.бг ми изтрие коментара ,да му умрат децата дано!

21

Спортист на годината

преди 1 месец

Семен Новиков. Честито, напълно заслужено!

20

122

преди 1 месец

Оставка на Стефка веднага.

19

До браво

преди 1 месец

Не ми викай браво, а си отивай в родината да се биеш и умреш. Не си желан тук, нито ти, нито себеподобните ти. Макар и пропагандата 70 процента от българите ви мразим и не ви искаме.

18

Анонимен

преди 1 месец

Това са идолите на копейките - ***, талибани, ислямисти, наркомани и прочее престъпници. Дано изберат Новиков за спортист на годината. От цялата олимпийска делегация той е най-свестен като човек, лично го познавам.

17

Не ви ли е СРАМ???

преди 1 месец

Миналата година Везенков стана спортист на годината,а не Карлос,щото е в спорт харесван в Кравария. Сега украинец ще носи българското знаме,а не Карлос,щото така са решили нашите евроатлантически под логи и! Еееее,как да не харесваш Путин,който ще донесе справедливост? Спиди,направи така,че пределите България да заслужат наказанието си! Амин!

16

Браво!

преди 1 месец

Най-достойните ще носят знамето! Слава на Украйна и да живее България!

15

Муа ха ха

преди 1 месец

Украинец носител на знамето. Народеее, навсякъде е ***. Да се посрещне с осфиркване на летището. Това не е медал за България, а за Украйна. Срам. Карлос пя българския химн и плака, а тоя насила го накараха да вземе българското знаме. Две думи за благодарност не каза. Неблагодарник.

14

Младияпремиерсхарема

преди 1 месец

Даже и знамето опозориха