100

Ангелина

преди 1 месец

Корнелия Нинова ,въпреки интуицията си много сбърка с тази мъжка змия ,около себе си.При наличието на доста добър поне в организационно отношение кадрови потенциал на БСП ,поставянето на най- неподходящия да изпълнява ръководни функции е неразбираемо ,освен ако някой не иска да унищожи БСП окончателно.

99

ИЗБЕРЕТЕ Я

преди 1 месец

ЗАЩОТОТО ЩЕ БЪДЕ РАЗСТРОЕНА МИЛАТА ЖЕНА

98

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше Корнела, този с големия зъг нямаше изобщо да помирише ръководния пост в бесепето, а сега я плюе.

97

Бойко вече го свърши

преди 1 месец

До Обединение с Путин: С Путин се обедини бат'ти Бойко, и то на практика, а не само с приказки. Бойко построи отклонение от турски поток за доставка на руски газ за Сърбия и то със заем от два милиарда евро от Саудитска Арабия, които не се знае кога ще си върнем.

96

Анонимен

преди 1 месец

Ке смени партията Корни

95

ЗАФИРОВ ДОКОГА

преди 1 месец

ЩЕ МЪЛЧИТЕ КАТО НИНОВА ЗА ПРАГА В БРУТО ЗА ДЕТСКИТЕ и ЗА ТЪМНИТЕ СТАИЧКИ ?

94

ООООХ...

преди 1 месец

ЗАФИРОВ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ТРЯБВА ДА ИИМАЩ ВИЗИЯ /ти я нямащ/ И МНОГО ЗНАНИЯ СЪЩО СИ СЕ РАЗМИНАЛ С ТЯХ - ГУЦАНОВ МНОГО ПРИКАЗВА И НИЩО НЕ КАЗВА И ДВАМАТА НЕ МОЖЕТЕ ДА СТИГНЕТЕ НИНОВА ВИЕ С МАЯ И ОСТАНАЛИТЕ ЛИ СЕ ОБЕДИНЯВАТЕ ТЕ ВСЕКИ ДЕН ГОВОТРЯТ ПРОТИВ БСП ТЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ НЕМОГНАТ ДА СТИГНАТ А СЕГА ЗНАЙТЕ ЧЕ АКО НИНОВА НЕ СТАНЕ КАНДИДАТ ДЕПУТАТ НИЕ СМЕ МНОГО КОИТО МИСЛИМ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС

93

Обединение с Путин

преди 1 месец

Няма с кой друг

92

Обединение но с кого

преди 1 месец

Обединение наистина трябва да има, само че внимавайте с кого ще се обедините. С Георги Гергов, когото Корнелия Нинова изхвърли от БСП ще се обедините ли? Я му вижте дебелият врат, що за социалист е. Получи от правителството на Бойко 43 милиона лева за една дупка в центъра на Варна. Троянски кон на ГЕРБ. Със Станишев ще се обедините ли? Това ще означава да приемете джендър идеологията

91

Ха-ха

преди 1 месец

До *** ВасилеваС туй шкембе бая ще му е зор да мъкне бидона с кукуруза

90

Бай Тошо

преди 1 месец

И мен така ме изиграха уж най - близките ми сътрудници...

89

Ха-ха

преди 1 месец

Корнелия си ги отгледа. Ядяха и от ръката, Сега да им сърба попарата ...

88

Така да е

преди 1 месец

До до не е ли ясно?: Добре, да кажем, че бивши няма. Бат'ти Бойко, който е бивш член на БКП какъв е тогава? Ако вземем да се поразровим в биографиите на депутатите от всички партии, само в БСП ли ще намерим деца и внуци на бивши номенклатурни кадри на БСП? Май не, нали. Стара опорна точка си си избрал.

87

баба мара

преди 1 месец

естествено че няма да е депутат ами вие дето тичахте да се снимате зад гърба и поснимките и пред камерите вън капиталистите от бсп никакви обединения няма дави помогнат съсипахте си партията за да си уредите личното дередже и сега искатеоще ама няма изб активност 20 процента в българия няма ляво няма дясно всичкое далавера

86

до не е ли ясно?

преди 1 месец

И колко партии имаше в Бг след 1946 година? За разлика от тебе аз завърших математическа гимназияка в НРБ и помня учебниците по История на БКП и Идола на "Партията" Г. Димитров, мавзолея... И отново Главния въпрос: Коя партия формираше Елита в НРБ до ноември 1989 г.??? На каква Идеология се базираше Държавноста (институциите) на НРБ? Кой заемаше държавните ръководни постове в НРБ? Че, то първия и последващите парламенти се състояха все от "бивши" депутати на БКП, а както знаем "бивши" няма!

85

Първо ти

преди 1 месец

До На Боко Чекмеджето: Първо ти върви на м а йната си. Прав ти път.

84

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Аре разцепвайте се и вървете на м а йната си.

83

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До до стига глупости: Като си роден през 1970г. би трябвало да ти е ясно, че днес сме 2024 година и от 1989 година са минали 35 години. Всички са деца и вници на някого и във всички партии, не само в БСП има деца и внуци на бивши номенклатурни кадри. Така че си измисли по-добра опорна точка.

82

Анонимен

преди 1 месец

Той дето е дебел, но има и голям зъг.

81

Нинова каза

преди 1 месец

Червените барони на БСП, които за всички години не можаха да приемат, че един обикновен социалист е оглавил партията. Втората група са червените олигарси, които през целия преход използваха БСП, за да трупат лично богатство, тип Георги Гергов и Кирил Добрев. Третата група, която влиза рязко е либералното, олицетворявано от Сергей Станишев, те не можаха и няма никога да ми простят моята битка с джендър идеология. Четвъртата група си е т.нар. дълбока и паралелна държава моделът ГЕРБ, Пеевски.