40

Зрънчо

преди 1 месец

Повечето просто имат книжки. То се вижда, че не са шофьори щом на прав път се блъскат. И то широк с видимост.

39

Гошо

преди 1 месец

До Анонимен-27-А лепенка "Златно кормило" на предното стъкло да му сложат ли

38

Щирлиц

преди 1 месец

До Анонимен....28...Риск са такива като тебе,с гооолям опит,има-няма 3 години,които включват мигач само на ГТП.

37

Анонимен

преди 1 месец

Това няма никакво значение . Важно е само дали си в ченгеджийска банда или може да умреш ;) Имат право да се наговарят най сложните маневри да не се преподават за да си играят с тебе на господ бог . Имат право да те шантажират и със скорости . Да се изсерат на образователната система и да ти кажат че напразно си учил четери години . Имат право да се гаврят с от 30 години безответно защото са в мощна банда . Един от синовете им даже се хвалеше с гаврите на баща си и са на власт до живот .

36

тоти

преди 1 месец

А тези с психическите отклонения,кой проверява дали е годен или важно да му вземен паричките..колко часа има за психологията на пътнотраспортния травматизъм ,,,0;;

35

dfadsf

преди 1 месец

То щото карането на автомобил е голяма философия. Аре стига глупости.

34

Така е ..

преди 1 месец

Едни разбират че не стават за шофьори и изобщо не се захващат. Други особено жени се отказват да кормуват малко след книжката. Трети не стават , но са упорити и правят белите.

33

емигрант

преди 1 месец

българския манталитет много пречи

32

Про100 Киро

преди 1 месец

Важното е да се положи асфалт за прикриване на местопрестъплението веднага след ПТП с убит човек,когато бързаш да доставиш гореща пица със свежи кристали на Благо Хоризонта предизборно...

31

Анонимен

преди 1 месец

Изкарах курса по време на Ковид, защото нямаше какво друго да правя. Уж препоръчан инструктор, но го мързел да обяснява, да показва. Всеки път въртяхме с 30 по кварталите улички и понякога за 2 км на булеварда. През кръгово така и не минах, нямаше нощно, нямаше магистрала, нямаше екстремно спиране, не показа 1 път как се налива бензин на бензиностанция та, 1 път как се сваля акумулатор, как се дава ток. На учебната кола не и работеха скоростомера и клаксон.

30

Айляк

преди 1 месец

Много е готино да гледаш женска как иска да се мушне (паркира) на задна между две коли, не си обръща главата назад, гледа само в страничните огледала...и от 16-я път паркира криво-ляво аФтомобила, излиза потна от колата гаче току-що е родила, а отзад се образувало задръстване мани, мани..:)) Има и жени добри шофьори, но не са много...

29

Анонимен

преди 1 месец

Движите се по маршрут, където е разрешена максимална скорост 50 км, вие сте със 60, преди месец сте платили 50 лева за движение със 70 на същата отсечка! Зад вас на 2-3 метра напира камион, свети и натиска клаксони да се движите като хората или отбивате където искате! Всъщност сте платили 35 лева, защото когато платите в срок има отстъпка 30 %! Изборът е ваш!

28

Божи Човек

преди 1 месец

25 Снидетелствам че това е така лична съм ги виждал и са много такива.

27

Анонимен

преди 1 месец

По мое време когато бях младо шофьорче нещата става по друг начин. като живееш на село е лесно. Учехме се на колите на приятели. Аз се научих да карам на 14 години на Ладата на мой приятел. После съм карал много други коли преди да взема книжка. И камиони съм карал и трактори. Семейните коли си ги карах постоянно. На 18 години се явих на изпит за книжка директно. В учебна кола се качих точно 3 пъти. Имах вече 4 години стаж и нямаше нужда от повече.

26

Анонимен

преди 1 месец

Тоя на снимката е стар за шофиране. Шофьор до 60 години, след това е риск и за водача и за околните.

25

Ofe4

преди 1 месец

Карах курсовете преди 15 години в една фирма, 30 часа при трима различни инструктори на две различни коли, едната 90 коня, другата над 150. Не знам дали е нормално, но като гледам каращите около мен в България важи закона на джунглата, за това и не е препоръчително да се кара на високо-скоростни пътища тук. Не знаеш коя батка, *** или пияно -друсан олигар ще те нацепи.

24

Анонимен

преди 1 месец

Хюмnето взима книжка, тати му купува кола 500 коня и скоростомера удря 300 на тракия светкайки на останалите, а държавата спи не променяйки законите знаейки, че това може да е детенцето на някой от тези в парламента... Другите нека да мрът...

23

Тия с най скъпите

преди 1 месец

Коли които карат с 300 по Тракия и наритат на джихад зад колите пред тях са за е ба не.

22

Анонимен

преди 1 месец

"Статистиката говори много красноречиво" - за голямо съжаление, уви, напълно прав сте! По улиците е пълно с безрасъдни "шофьори", за които сякаш е въпрос на пилешка чест на всяка цена да изпреварят другия. Винаги се дърпам вляво или вдясно (взависимост откъде ме мъчат да ме изпреварват) и пускам такива да бягат напред. За съжаление не винаги имам място да ги пусна (например тесни балкански пътища с много завои) и тогава тези "шофьори" вече застрашават и мен и спътниците ми.

21

61

преди 1 месец

"В доста държави от ЕС тези часове са по-малко." Да, ама в Англия има "ученическа шофьорска книжка". Детето я взема на 17 (достатъчно е да има навършени години) и после може да кара семейната кола под ръководството на родител. Така че когато детето се запише за курсове, то вече може да е навъртяло 200 часа зад кормилото.