27

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как в началните дни на игрите журналистите съвсем откровено си признаха, че откриването е меко казано скандално, условията за спортистите не са на очакваното ниво... И сега изведнъж-ГРАНДИОЗНО СЪБИТИЕ! НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОЛИМПИАДА! Абе какво стана бе? Хонорарите ви ли вдигнаха, началниците ви ли ви нахокаха, политиците и винсе скараха? Какво изведнъж се промени, та стана най-добрата Олимпиада? Лицемерие и пропаганда! Това е истината! И грантове от ЕС!

26

Анонимен

преди 1 месец

Предвижда се изключване на европейския футбол и щангите от олимпийските игри, а на тяхно място ще включат бейзбол и американски футбол.

25

Анонимен

преди 1 месец

На Леброн вече му белее брадата. Време е за пенсия!

24

Анонимен

преди 1 месец

До 14- и какъв е извода? Значи ние сме си чиста проба диктатура сега, а не преди 40 години когато бяхме 5-ти в света по спечелени медали? И си много прав в разсъжденията си! Тогава имаше държава, грижеща се за населението си. Сега имаме правителства, робуващи на бизнеси и чужди интереси. Другите сме само МАТРИАЛ!!!

23

Анонимен

преди 1 месец

до 23 Ти унижаваш себе си и тази дето те е раждала когато сте двамцата голички в леглото. Други не можеш да унижиш.

22

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

Велик финал! Само поздравления за Франция за големия мач. Уемби го чака невероятна кариера. Никой обаче не искаше това злато повече от ЛеБрон и Кей Ди. ОГРОМНИ! За Къри нямам думи... баскетболен Олимп.

21

Анонимен

преди 1 месец

до 18 Путин показа на запада със зимната олимпиадата в Сочи, че Русия има пари колкото си искаш. За тази кирлива зимна олимпиада Путин пръсна 100 МИЛИАРДА долара. Това знаеш ли го? За една смееешна зимна олимпиада хвърля толкова пари. Какво остава пък да няма пари за много по-сериозни неща?

20

пияница мистик

преди 1 месец

Залата е била препълнена, за да видят французите на живо такива супер звезди от отбора на САЩ :))) Не вярвам някой да си е помислил, че Франция ще спечели срещу тази селекция :))) Американците са потренирали лекичко, така лежерно, да не се преуморяват кой знае колко и ще се приберат при истинските мачове и пари от НБА :)

19

Анонимен

преди 1 месец

до 19 Анаболите ли бяха в основата на успеха тогава дето рекорда на Стефка след цели 37 години го подобриха??? Искаш да кажеш че анаболите преди толкова време са били по- добри за да не могат толкова години да й подобрят рекорда? Кажи ве, разбирач?

18

Анонимен

преди 1 месец

До16 . Като кажеш Бай Тошо , няма да ти сложи медал ш . По негово време от Бюджета се даваше най много за Балона и за Свирката. Това бе Спорта и Културата . Печатница Родина Работеше на високи Обороти . Парите се печатаха на едро . От 1978 г. та до финала на Социализма 1989г . България се чуваше само в Спорта. Анаболите бяха основата на успеха .

17

Анонимен

преди 1 месец

Русия направи олимпиада в Сочи . С много усилия . Основното бе да се из фраска, да покаже , че и " Болшая и Могучая може. . Като западняците. Е хората видяха усилията и . Видяха , че нещо стана , но и нещо не е както трябва. Отчете се за пред Света .

16

Русия

преди 1 месец

Кинефа на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. "Изродиадата" и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.

15

Анонимен

преди 1 месец

до 15 А ние при тоталитаризма на бай Тошо защо бяхме на 5-то или 6-то място в света по медали на Олимпиади, разбирач?

14

Анонимен

преди 1 месец

Южна Корея е на 7 място по медали, Северна Корея на 68 място. Един народ, но половината с диктатура, половината в демокрация. От това по-ясно няма.

13

Анонимен

преди 1 месец

до 9 Като попита оня "В кой век живееш?" се сетих за сценката в "Под прикритие" в първи сезон, когато хората на Джаро трябваше да правят с турци сделка с наркотици. И се събират в стаята и Косъма казва: "Не знам, но тия рязaнитe много ме дразнят" и Иво Андонов го поглежда и му казва:" Косъм, ти в кой век живееш бе? Не ни интересува дали са турци, араби, китайци. Ясно ли е, войводо?" Муахахахахаа...

12

Анонимен

преди 1 месец

до 7 Мда, Леброн Джеймс е 100%-тов аматьор. Муахахахахахаа....откъде те изкопаха тебе ве???

11

Анонимен

преди 1 месец

До9. Комерсиализиране е спорта в олимпиадата . И то е нормално . Да се провежда такова спортно съревнование се изискват средства. Но и професионален спортист за медал само няма да има възможност да участва . Трябва да си покрива разходите. А в една две три срещи на олимпиада това няма как да стане . И от социалистическите страни единствено Русия успя нещо като олимпиада да направи в Сочи. / за кусурите и , не ни запознаваха. Виждах ме и се траехме/

10

Анонимен

преди 1 месец

до 10 Не виждаш професионални спортисти на олимпиадата в тениса примерно??? А кой баба ми стана олимпийски шампион миналата седмица по тенис? А, извинявай, той Джокович не беше професионален спортист. А бе на колко ракия си ве?

9

Анонимен

преди 1 месец

До9. Възможно е да се размива професионалния спорт от Олимпийския . Но в някой видове не виждам професионални спортисти . Например в бокса , тениса , футбола

8

До 7

преди 1 месец

В кой век живееш? Много отдавна олимпиадата се комерсиализира и олимпийските принципи бяха заменени с търгашеските. Ако не бъркам от олимпиадата в Барселона през 1992 година професионалистите изместиха аматьорите на олимпиадата. Затова вече и спортовете се сменят. Тези спортове, които не носят пари отпадат, а включва нови псевдо спортове носещи пари