54

На снимката :

преди 1 месец

Малобританския Хер Флик

53

Анонимен

преди 1 месец

До Кърджали - Това са хора, които са били жители на Япония още отпред онзи атентат. Мерките са затегнати след него. Всичко останало е както го описва N21 и 31.

52

Кърджали

преди 1 месец

До Япония даде пример *** над 200 хиляди мюслюмани има във Япония.

51

Анонимен

преди 1 месец

Говори се, че доста Афганистан и отиват в Англия за нов живот

50

Анонимен

преди 1 месец

Лошо е когато разни ултраси се възползват от ситуацията, но щом не може да обедини и успокои хората не е за този пост.

49

Анонимен

преди 1 месец

Народът не е десен или лев, той избира някой, при който да живее по добре, десни и леви са само партиите.

48

Анонимен

преди 1 месец

Да го свалят този, не става,след като народът не го иска и се бунтува и стачкува, има защо.

47

Анонимен

преди 1 месец

Този още не е започнал, а вече е пътник. Отворете "Х" и вижте това което става в Англия, и това за което българските медии мълчат като партизани пред разтрел.

46

Анонимен

преди 1 месец

И в България е така вече-ако не харесваш емигрантката напаст или елгетебетата, значи си крайно десен.

45

Анонимен

преди 1 месец

Да се готвят за гражданска война, Мъск им го предрече благородно преди няколко дена. Този който уби момиченцата пред седмица беше ***, мисирките се опитваха да го скрият по всякакъв начин. Между другото и Русия има огромни проблеми с мигрантите, по препоръка на световната банка тоест глобалистите, Путин пусна около 15млн мигранти от републиките, те сега създават много неприятности.

44

до39 наричат ги

преди 1 месец

расисти че не искат пришълците заради които плащат по скъпи наеми, конкуренция за жени и работа, повече чакане за лекарски процедури, мирисане на манджите им в коридора на блока

43

Анонимен

преди 1 месец

Колко удобно. Ако протестираш,за да депортират нелегални бежанци си расист. Ако работиш и с данъците си ги издържаш си толерантен.

42

Българинъ

преди 1 месец

Пак въртят, сучат и не смеят да осъдят Исляма, Ислямизма, Ислямизацията. Страхливци, срам за дедите си.

41

Българинъ

преди 1 месец

Да не забрави да вдигне още две-три джамии. Или още по-добре, да лепне минарета на две-три църкви, като Св.София... ей тъй от търпимост, солидарност и приемност.

40

Анонимен

преди 1 месец

Нали точно заради мигрантите Англия напусна ЕС. Така вече мигранти от Румъния, Полша, България, Литва и други източноевропейски държави членки на ЕС няма така лесно да влизат, работят и живеят в Обединеното кралство. Брекзид бе за да се запази местното население.

39

мак

преди 1 месец

Може ли да си като кон с капаци, да не виждаш, какво внасят някои мигранти. Не е нормално да заклеймяваш противниците на масова и нелегална миграция заради т.пото мултикулти с всички последствия, а да превъзнасяш гости всякакви, защото само те имат права и местните са им длъжни. Гостоприемните все по-широко отварят врати за хора от цял свят и ще става все по-лошо, ще работят до 90годишна възраст, за да ги издържат и ще живеят в страх.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой протестира срещу убийствата на деца вече става расист и крайнодесен, това някаква шега ли е?

37

явно

преди 1 месец

опорката е да се наричат крайнодесни

36

Анонимен

преди 1 месец

Друга точка е, как ще са расисти при положение, че на тея протести ходят и индиици, и евреи, и черни, абсолютни глупости са тва, в момента тоя убавец на снимката следва стъпките на Хитлер, буквално. Кой е расиста и фашиста?

35

Анонимен

преди 1 месец

Не са расистки, наричат обикновени хора, които искат защита на семействата си по улиците в техните градове расисти, във ВБ в момента има полиция за онея талибани и обикновените хора, тоя има наглостта да нарича обикновени хора расисти с цел да смени идеята на протеста. В момента обикновените работещи хора във ВБ водят битка срещу собственото си правителство, абсолютен нацист е тоя, куче на онея от Давос