47

Анонимен

преди 1 месец

Демократичният Запад налага диктатура по света. Сваля и слага нови президенти.

46

Анонимен

преди 1 месец

Щом са се хванали ръка за ръка с Русия сърбите ще ядат руската хулка.

45

Северджанъм

преди 1 месец

Сърбетата тепърва ще усетят малкия си диктатор.И когато мрънкате и се оплалвате погледнете ги тях и ще разберете,че има много по-корумпирани и по-зле от нас,а тъпърва ще дълбаят дъното.

44

Зозо

преди 1 месец

Вучката продаде всичко на китайците. Добиват литий за батериите и след тях остава пустиня. Цял филм имаше по ТВ. Цели села затрити.

43

Анонимен

преди 1 месец

До АнонимеН - така е, имам приятелка която работи за Дънди над 10 години и тя разкаваше за какво иде реч. Само 5-6 компании в света имат от типа заводи на Дънди които могат да извличат този тип злато от всички отрови и гадости по него. В Намибия и още няколко Африкански държави има подобни заводи. Та, ние и да искаме това злато не можем да го извличаме, друг е въпроса за концесията вече.

42

Дънди Крокодилов

преди 1 месец

Дънди не знам какво точно правят, но половината извори в източните Родопи са пресъхнали.

41

АнонимеН

преди 1 месец

ВСЕКИ ПРОЦЕС НА ДОБИВ НА МЕТАЛ Е РАЗЛИЧЕН! ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО СЕ ПОЛЗВА ЖИВАК . ОБАЧЕ ВИЕ НЕЗНАЕТЕ КАКВИ МРЪСОТИИ ПРАВИ ДЪНДИ НО НЕ НА БЪЛГАРИЯ :D НАЧИ ЖИВАКА СВЪРЗАН СЪС ЗЛАТОТО ОТ БЪЛГАРИЯ СЕ КАРА В НАМИБИЯ КЪДЕТО СЕ ПРЕРАБОТВА И ТРОВИ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТАМ :D ДЪНДИ ЗНАЕ, ЧЕ АКО ОТРОВИ ПОЧВАТА ТУК ЩЕ СТАНЕ СКАНДАЛ ДО НЕБЕТО! НО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА АФРИКА ТОЕСТ ЗА НАМИБИЯ КЪДЕТО РЕАЛНО ДЪНДИ ПРЕРАБОТА ЖИВАКА СЪС ЗЛАТО ТЕ СЕ СВЪРЗВАЛИ :D

40

.

преди 1 месец

Ако снимката е истинска, май са доста повече от десетки хиляди... :D Пак като не сте написали, че са били няколко души...

39

До36

преди 1 месец

Аааа това не е политкоректно,това че Дънди ни дерат като за умряло няма значение,ей сега ще наскачат нашите форум и европодложки и ще те накичат с отрицателен вот!

38

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 36 Дънди Прешъс не работят в обработваеми плодородни земи. Поне прочети статията и за какво протестират в Сърбия.

37

Бойко

преди 1 месец

Ще има ново поколение деца в Сърбия, наречено литиевите деца. Ще живеят кратко по 25-35 години ,с много анатомични и клетъчни деформации и психични отклонения.

36

Анонимен

преди 1 месец

A y нac cpeщy Дънgu Пpeшъc, kora?

35

АнонимеН

преди 1 месец

ВОДАТА ОТ ПРОЦЕСА ОСТАВА *** И ОТРАВЯ ПОЧВАТА НА 200 КИЛОМЕТРА В РАДИУС КАКТО И ОТРАВЯ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО РАСТЕНИЯ.

34

Анонимен

преди 1 месец

Видя ли сърбетата измяна,да дойдат и да видят как Дънди Прешъс Металс плаща на България едва 1.5% концесионна така,и как китайците плащат 37% концесионна такса за добитото в мини Бор и Майданпек!Абе,Ще ви дойде и на вас акъла в главите ама ще е вече късно!

33

Анонимен

преди 1 месец

Не е китайски проект, а на Рио Тинто, тоест западняшки тия са регистрирани в Лондон. Значи сърбетата са седнали на два стола.

32

Само СръбскоИГръцко

преди 1 месец

Тея Тайрович ще има концерт в Арена Армеец някой знае ли по колко ще са билетите?

31

Анонимен

преди 1 месец

"Това май е проект на Китай с лития" - няма да си признаят сръбските мизерници, ама и на мен така ми мирише. Та онзи Вучич сега, явна иска да разиграе пуч-маньовъра на Ердоган преди няколко години - виждаш ли рашките ми казаха, че май някой иска да ме свали от власт, ама не уточниха кой. Това вярвате ли го? Ега ти глупостите, братче...

30

Пускай Сръбско

преди 1 месец

Евалата Сърбия

29

АнонимеН

преди 1 месец

Приблизително 2,2 милиона литра вода са необходими за производството на един тон литий. ОТ КОЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БАТЕРИИ ЗА ОКОЛО 100 КОЛИ! ПРОЦЕСА ХАБИ МНОГО ВОДА И Е ДОВЕЛ ДО ПРОБЛЕМИ В РЕГИОНИТЕ КЪДЕТО СЕ ДОБИВА ЛИТИЙ СРЕД МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ.

28

Анонимен

преди 1 месец

Това май е проект на Китай с лития, а китайците са дали бая пари на Сърбия та сега Вучич няма избор.