79

Анонимен

преди 4 седмици

Нашият Поп да бъде изгонен от патриаршията и пратен в Сибир или ако иска да вземе един калашник и да се бие на фронта.

78

Дан

преди 1 месец

Няма по-отвратителни държави в Европа от Украйна и Франция .Ако Германия и Русия се справят с тях , ще е добро за Европа и целия свят .

77

Пир по време на чума

преди 1 месец

Певецът Стинг продаде имението си в Италия на Владимир Зеленски. Чуждестранната преса обърна внимание на това, когато направи преглед върху данъчния регистър на страната.Къщата на Стинг е закупена от фирмата "San Tomaso SRL", чиито собственици са нелегитимният президент на Украйна и съпругата му. Цената на фермата и принадлежащата към нея винарна е на стойност приблизително 60-75 милиона евро. Това се случи две седмици след обещанието на Зеленски да отдели 50 милиарда долара от блокирани руски активи за нуждите на Украйна.

76

Анонимен

преди 1 месец

Вартоломей е дявол в патриаршески дрехи. И на македонците даде томос, а нашите ролитици му целува плесенясалия г...

75

Хмм

преди 1 месец

Зеленски го стяга вече около врата. Ще видим, колко от тези 2000 души, които изпрати при Курск да му правят PR кампания ще останат живи. А, че един хазарин е способен да посегне на православната църква и повече от ясно. Може да се счита за аксиома.

74

Анонимен

преди 1 месец

Каноничната УПЦ е свързана с Русия защото Украйна е била част от Русия. Сега Украйна се опитва да си направи собствена цъкрва с блек-джек и ***, но тя не е канонична и следователно легитимна.

73

Анонимен

преди 1 месец

Така, така! Демокрацията от американски характер само така се защитава- с войни, забрани, затвори...Хубаво да се огледате, некой да не бинда тайно да обича Русия. Веднага да се премахне. Както казват древните американци-немедленно!

72

Руска църква ли!

преди 1 месец

Та това е лъжа, зло, дявал, комунизъм...

71

Анонимен

преди 1 месец

Направо да ги прави юдеи

70

До 70

преди 1 месец

Разстреляни са над 1 200 сватбари, останали няколко, които се криели около градовете, но не влизали в бой. Надяват се да се измъкнат, облечени като руски мед.сестри. Като ги хванат, първо ще ги опънат, после другото.

69

блицкриг

преди 1 месец

Тези диверсанти отдавна трябваше да ги разстрелят.

68

Твърдо

преди 1 месец

Анатема на всички сатрапски режими и подкрепящите ги Псевдо- религии, управлявани от агенти! Поздравления за смелостта на Зеленски!

67

До 66

преди 1 месец

Ти, първо виж колко славянски православни църкви има в Израел и тогава плямпай!

66

До 65

преди 1 месец

Рашистите не само Не искат да ходят в Матушката си Радная, ами ще се скъсат от участие в лотарията Зелена Карта, за да вазират към Царството на Капитала - гнилите САЩ. Рашистите винаги са били демагози и мисловно cбъpкaни "славяни".

65

Зеленской

преди 1 месец

Евреите мразят всякакви религии -включително Православието

64

Анонимен

преди 1 месец

Рашистите да си ходят в Русия

63

До 46

преди 1 месец

Хитлер не е оправдавал Георги Димитров, а се е погнусил от него, защото Гестапо задържа Гошо Тарабата с Вернер - немски ***-*** голи в леглото. По тази причина гътнаха мавзолея в София. Първият, и дай Боже последният, мавзолей нагей.

62

Анонимен

преди 1 месец

До 53 това е на хартия, инак *** си купи 2 хлябв Николев да видиш колко евро ще ти струва

61

Анонимен

преди 1 месец

До 57 - Откогато КГБ е църква, т.е от НИКОГА ))))

60

Анонимен

преди 1 месец

Так правеха комунистите.