125

Доката

преди 3 седмици

Господин Цанев, жалко,но това е истината. В България останаха само краставите магарета. Други няма. Въртят се ,въртят и реват - Ама аз не съм от тях- и продължават да се дръгнат.Екарисажи трябва, иначе просто - Край - The end.

124

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 3 седмици

И ти имаш заслуги за сегашната "култура"."Кой не скача е червен."Помниш ли ?

123

аз

преди 1 месец

ВЕЛИК!!!!

122

Цар Борис

преди 1 месец

Велик Стефан Цанев

121

Защопъкне

преди 1 месец

Господин Цанев, изпитвам уважение към това което можете, което правите и резултата който постигате. Дайте ни критерий, по който да оценяваме хората като Вас. Не публикувайте критерия в интернет, защото обратните на Вас ще го ползват за да унищожават цвета на нацията. С почит

120

Нео

преди 1 месец

И Стефан е осъзнал, че еволюцията е обърнала посоката си!

119

Анонимен

преди 1 месец

" Да ви пикам на държавата ! " - Велко Кънев

118

Анонимен

преди 1 месец

не си заслуава коментар този индивид! като го видя по телевизията и превключвам канала ...като при рекламите

117

Баба.

преди 1 месец

На Цанко- пишурката му дреме на 'хурката"( какво пише) Важное да вземе парички и за новата книга! Ние знаем всичко и без неговата помощ!

116

Сгноф

преди 1 месец

Днес няма " култура" , " изкуство" , а само бюрокрация и олигархия, всичко е сведено до плагиатство и заучаване и сътворяване на какви ли ни измишльотини да си пазят раб.места определени хора.Всичко е сведено до етикиране и заблуда.

115

Анонимен

преди 1 месец

Когато ти интелегинте плащаш символични данъци и слугуваш на олигархичната икономика на съдиране на бедните от данъци, ти не си интелектуалец а продажник на собствения си народ. Кога си се явил при хората да изнесеш една загрижена човешка реч за народа само по коктейлите нва богатите разбойници се мъкнеш.

114

Анонимен

преди 1 месец

киропростотака съсипа реномета на харвард както никой друг.

113

Анонимен

преди 1 месец

Ами това е заради такива като теб, които вместо да се придържат винаги към истината се занимавате с пропаганда на неща кото фашисткия режим на цар Борис Последни, немски слуга и шпионин. Слугувате и вие и днес и позорите родовете си. Блестите с фалшивата ви културохалтура, и не защитавате българския народ от олигархичномагнитския произвол. ПСЕВДОЕЛИТ.

112

Анонимен

преди 1 месец

Най ме е страх като чуя да говори български интелектуалец, защото от устата му излиза нещо средно между мрънкане и скимтене!

111

Анонимен

преди 1 месец

От по - старите стихове, сборника съдържа ли тези за Дзержински и Партията?На въпроса "За какво беше всичко?" - ми отговора е ясен - за един тристаен в Лозенец получен от Тодор Живков и привилегията на дворцови венцехвалителни драскачи.Айде сиктьор бе Цанев!

110

реалист

преди 1 месец

Става примитивен,неуважаеми г-не.И "ти" венцехвалеше пр-ми-тива от бянкя,който срина държавността,и опростачи обществото.Гледал съм,и съм те слушал,когато го хвалеше този ти-п,и всичко което той представлява.Сега защо ми говориш тези неща.Защото си "Сефан Цанев"?Нали те -"гроб"-банкя съсипаха за 15 г. всичко в тази държава.Един съвет-не се показвай пред хората.Ти нямаш право на критика,след като поддържаше най-опростачената част от обществото.Аз имам куража да ти го кажа право в очите.

109

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямото неудобство за интелигентните хора е че трябва постоянно да общуват с обикновени хора

108

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименКаква култура има при комунизма може да видите в Русия ,Китай и С.Корея ...

107

мазен

преди 1 месец

яко

106

Анонимен

преди 1 месец

Когато си отиде капитализмът, тогава ще се върне културата