25

Анонимен

преди 1 месец

Това хи4 не ни е важно.............

24

СтевкаСтевкова

преди 1 месец

КОЛКО Е ЗАПЛАТАТА НА тръмп голфиста ? ^_^

23

До Лорт Тенретни

преди 1 месец

Яж си пъпеша и не се бъркай в мъжки теми!

22

Анонимен

преди 1 месец

"Виждали ли сте изпотен съзтезател по голф?" - Не. И това е цялатнидея. Аконискаш да се потиш - птивай на работа.

21

Лорт Тенретни

преди 1 месец

Голф, конн надбягвания, лов - прекрасни спортове. Скуката е за умовете на интелектуално банкрутиралите и морално опропастените нисши класи

20

Анонимен

преди 1 месец

Горф?! Ащо за мъж трябва да си, да се интересуваш от потни, полуголи мъже, които се налагат едни-други? Гей! Тяа трябва да си!

19

Анонимен

преди 1 месец

Скучно, по-скучно, най-скучно, голф!

18

Къф е тоя джихадист

преди 1 месец

Да не е от Гербала

17

Анонимен

преди 1 месец

Тоя на снимката между другото е от братята. Защо сте го сложили? То е ясно че карат по хубави от нас българите. От 35 години са на наш гръб, вече са тежкари с луксозни къщи и скъпи коли. Българина не се разви по никакъв начин, същия неудачник в склада за 2-3 хиляди лева.

16

Анонимен

преди 1 месец

До 14 - Не лош спорт и бейзбола. Харесвам и конните надбягвания.

15

Анонимен

преди 1 месец

Голфът е висша форма на спорт. Останалото е селска простащина. Игращеите голдюф са далеч по-добри хора от останалите.

14

нн

преди 1 месец

Професионалистите опорочават олимпийската идея. Това е сега. Дори и самото организиране и провеждане вече е един доходоносен бизнес, но нищо не може да се направи. Съвремените олимпийски игри са по-скоро ново начало на нещо случвало се преди много, много години.

13

Голфът не е спорт

преди 1 месец

Шишкави чичковци се разкарват по полянки с малки колички, за да не се преуморят разбира се, и разнасят метални тояжки, с които гонят малка топчица по десетина дупки. Виждали ли сте изпотен съзтезател по голф?

12

до 12

преди 1 месец

До Анонимен.Айде бе!Не те ли кефи бейзбола?Чудя се как не са вмъкнали в игрите бой с петли.Или надбягване с ***?По интересни са за публиката от таекондото например.Абе свят широк,вкусове -много.

11

Надя

преди 1 месец

Какви пари,какви печалби бе?Нали важното беше олимпийския принцип-важно е участието.Допускаха се само аматьори.Днес виждаме,че това е една привилигирована каста.Познават се,дори са приятели и обикалят света за да печелят.Покрай тях се изхранва цяла кохорта от треньорски щабове,организатори и чиновници.Именно те създадоха тази индустрия.Лошо няма.Но вчера чух коментар :хапчето на етиопката спря да действа сто метра преди финала?

10

Анонимен

преди 1 месец

Така е! Голфът е спорт ... Елегантен. Изтънчен. С вкус. С финес! Изиксващ ум. Находчивост. Спокойствие. Разум! Не е някаква ... Животинска диващина!!! Простащина!!! ГНУСНА МЕЪСНА ГАНЬОВЩИНА И ОТВРАТ!!!!!!

9

ИцоКюрда

преди 1 месец

И наркоманите и хомосексуалисти от 94та

8

Анонимен

преди 1 месец

15 милиона долара на година - не мой да ги изхарчи, 90% данък да му слага бирника :)))

7

България няма нужда

преди 1 месец

Да дава пари за олимпийци а да си оправи стадионите и да спортуват все повече хора.

6

Евроатлантизъм

преди 1 месец

Спортът при капитализма се измерва с пари. Световните банкери определят често измислени спортове като водещи. При социализма основата бе масов спорт, всички млади момчета тренираха и нацията бе здрава - затова тоталитарна милиционерско-комунистическа НРБ в Сеул 1988 спечели 37 медала, от които 10 златни, 7-мо място по нации. Днес спортистите - особено борци, каратисти и боксьори са бандити, обслужващи бг-индианската олигархическа върхушка.