643

Шандо

преди 1 месец

Кой агресор, DNES.BG?! Този, който убиваше етнически българи ли?!

642

до670

преди 1 месец

А кога се очаква да завземат Курск, та за след това да ни стане ясно.

641

Куку

преди 1 месец

Кое е неясното???След Курск идва ред на Белгород и така до Москва!!!

640

Анонимен

преди 1 месец

Като погледнете снимки на изгорелите украински машини са поне 30 различни вида от около 10 държави. Логистично това е кошмар. Събрали са каквото могат от 6-7 бригади и са го хвърлили в курск. Издава отчаяние.

639

До 665

преди 1 месец

Това в дневничето на съня на зельо ли го прочете? Украинците не успяха да вземат Суджа - първото и най-важно населено място. В момента руснаците в суджа са снабдени от поне две посоки украинците от една. Всички украинци на север от Суджа се снабдяват също през тази линия. Ако погледнеш какво държат и го сравниш с релефна карта ще видиш че украинците не контролират нито едно възвишение около града, пък щели да се окопават. лол.

638

...

преди 1 месец

Всички укри там ще бъдат избити, но няма да са голяма бройка. Има вече заловена укра, която признава, че на инструктажа се е чувала английска, полска и френска реч. Доста наемници вече са покойници.

637

TEPO.PИ3ЪМ

преди 1 месец

TEPO.PИ3MЪТ обикновено е последното средтво на губещата страна във всеки военен конфлинк.

636

Анонимен

преди 1 месец

Ситуацията: По принцип никой не знае какво става. ВСУ мълчат, и инфо-то пристига най-вече от страна на СССР. В областта цари хаос. Няма армия и полиция. Няма евакуация. Пълно е с мародери. Хората се самоорганизират. ВСУ изгражда плацдарм с артилерийска подкрепа в съветска територия. Теренът е сложен /неслучайно/, блатисто-горист, а ВСУ държи двете снабдителни ЖП линии. Отделно, две подразделения на ВСУ продължават да напредват в дълбочина. Има слухове за пробив на ВСУ и в белгородска област.

635

Анонимен

преди 1 месец

И какво си показал? Още 1000 къщи са в траур. Тоя си играе с хората все едно е пуснал PS4. Ще мине време, война ще свърши по един или друг начин и хората ще потърсят отговорност и от двете страни, а тогава ще е страшно.

634

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

Ситуацията в Курск е следната. Бригада идва в дома на длъжник, хващат жена+дъщеря му, звънят му: "Или плащаш или край с твоите вкъщи!" Той печели време: "Добре, ще събера кеша!" Знае къде е едн от гаражите на тартора, влиза с взлом и чупи с тухла черната лимузина. Медийните сеирджии (у нас), подмокрени: "Видя ли какво ги направи? Край с колата!" Да бе, край, ами семейството му??? АЛОО, СХВАЩАТЕ ЛИ АНАЛОГИЯТА???

633

Анонимен

преди 1 месец

и Хитлер е направил с последните си резерви втората Арденска офанзива и както при всяка внезапна атака първоначално са имали успех но после съотношението на силите си казва думата и така и с тази атака от 3000 спартанци ефекта ще е във вреда на атакуващите. Като гледам на западната карта колко са нахални как пречертават териториите от предните дни с пропагандна цел. Много лъже запада при война са на рекордни нива по лъжи. Опростачването на родното образование е за да минават лъжите им.

632

Анонимен

преди 1 месец

аТАКАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА НЕ ОТ ХИЛЯДА А ОТ ОКОЛО 3000 УКРИ И НАЕМНИЦИ ГРУЗИНЦИ ОБЩО. сАМО НА 10 АВГУСТ НА ОНЯ СВЯТ СА ИЗПРАТЕНИ 230 ОТ ТЯХ. с ТОВА ТЕМПО СЛЕД 15 ДНИ КЪМ УКРОПИЯ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НИТО ЕДИН.

631

Анонимен

преди 1 месец

ЗЕЛЕНСКИ КАКЪВ Е ПО ДЛЪЖНОСТ, ЩОМ Е С ИЗТЕКЪЛ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ И НЕЗАКОННО БЕЗ ИЗБОРИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИЛНЕЕ - КРАЛ ЛИ Е, ФАРАОН ЛИ Е, РИМСКИ ИМПЕРАТОР ЛИ Е, ИНДИАНСКО ВОЖД ЛИ Е ...

630

най-ясна

преди 1 месец

И тогава започна най-интересното, след като погледнаха личните им телефони, момчетата изпаднаха в ярост, какво направиха грузинските наемници тези на нашата земя е неизчислимо, направиха ужасни неща, за което получиха толкова тежко наказание.СЛАВА НА ГРУЗИЯ, НА САТРАПИТЕ СЛАВА.

629

още по-ясна е

преди 1 месец

Днес, 10.08, по време на боевете в Курска област бойците на ЧВК "Вагнер", пристигнали да защитават Родината, унищожиха над 230 украински националисти, които преминаха в настъпление, първоначално не взеха пленници, но когато научиха, че срещу тях се бият и наемници от Грузия, които тероризираха местните жители с особена жестокост, беше решено тези същества да бъдат взети в плен на всяка цена, Тези същества, които убиха беззащитните след истинска битка, започнаха да бягат, страхливо бягат, оставяйки всичките си другари, не им беше позволено да си тръгнат, взеха 12 души живи.И тогава започна

628

ясна е цензори

преди 1 месец

Сегодня 10.08 во время бов в Курской области бойцы ЧВК Вагнер прибывшие на защиту Родины уничтожили свыше 230 украинских националистов которые пошли в наступление, изначально пленных не брали, но когда узнали что против них так же воюют и намники из Грузии которые с особой жестокостью терроризировали местных жителей, было принято взять этих тварей в плен любой ценой, эти твари что убивали беззащитных после реального боя начали бежать, трусливо бежать бросая всех своих товарищей, уйти им не дали, живыми взяли 12 человек.И после началось самое интересное, посмотрев их личные телефоны пац

627

Технически

преди 1 месец

Украина са агресорите сега

626

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 месец

посока : КУРСк МОСКВА ХАГА Спасете Русия от кървавия диктатор и военопрестъпник !

625

до 653 Когато

преди 1 месец

си работил на заплата 900 лева и изведнъж отидеш на заплата 1200 лева, за теб това е най-голямата заплата, на която си работил... но това не променя факта, че заплатата ти е ниска. Същото е с украинския "натиск" в Курск. Ако метафората е твърде сложна за теб, нищо не мога да направя по въпроса.

624

Анонимен

преди 1 месец

>700 коментара! *** се пръскат от яд. Експлоадиращи ***!