9

Анонимен

преди 1 месец

Испания е демокрация, пуснаха другарят ПучДемон да дойде и да си отиде.

8

Фикси

преди 1 месец

Да живее свободата, да живее Каталуния!

7

Българи!Послание

преди 1 месец

Към вас!Обичайте България!Не ви задължавам,но няма да сте никъде по щастливи от родината и дерзайте за нея!Няма друга страна като България!Пазете я,умолявам ви.Бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ и защитавайте правата си и родината си,тя е безвъзмездна и ако останете без нея,ще ви превърнат в СЛУГИ и няма да имате ПРАВА и Свободи!!!

6

В Испания не

преди 1 месец

Разрешават развитие на богати хора.Колкото повече печелиш, толкова ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ ТИ ВЗИМА!СПРАВКА: АГЕНЦИЯ ТРИБУТАРИЯ! Испания е мижава държава,нито храната е качествена,нито става за дом.ФАЛШИФИКАТ ОТ ВСЯКЪДЕ!БЕЗВКУСИЦА!

5

Западна Европа

преди 1 месец

Е само ДЕМОНИ!Колкото си по близо до САТАНАТО,толкова по добре,за да оцелееш.ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ УНИЩОЖИ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Салвадор Иля ме подсеща за светлата дата 27.0.3.1977 ТенерифеТогава горе -долу почнаха да умират нашите соц надежди.Обичам те,Якоб.Ти беше невинен.

3

Анонимен

преди 1 месец

Тоз не му е чиста работата, ама никак. Пучдемон ще е по-добре от него. Не му дават да диша от фашистите в Мадрид дето са заграбили властта. И педро се прави на ни лук ял ни лук мирисал като натопи жена си за неговите далавери, а и не иска да дава показания.

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Правителството на създадената от Ашкеназим Държава Израел,която е превзета от Мизрахим,тоест ц..и .г..а..н..и.. трябва да каже истината,а тя е ,че Мизрахим и Сефардим правят зловещ опит за налагане на Месианска световна диктатура. Ако не го направят,то това означава,че Израел МРАЗИ ЦИОНИЗМЪТ И СЕ Е ОРЕВЪРНАЛ В РОБ НА ЕГИПТЯНИТЕ МИЗРАХИМ. НАТАНЯНЯХУ ПРЕДАДЕ ЦИОНИЗМЪТ. ВЕРОЯТНО ОТГОВОРЪТ Е И В ТОВА,ЧЕ И ДВАМАТА МУ СИНА МЯЗАТ НА ПАЛЕСТИНЦИ,ТОЕСТ МИЗРАХИМ,А НЕ НА АШКЕНАЗИМ. Искам ПРЕВРАТ В ИЗРАЕЛ !

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

В момента съм в гнездото на осите-Каталуния. Все още съм в Хирона. Това е мафия ..еврейска marrans-ka мафия. Откъсването на Каталуния от Испания е зловещ опит да се напредне към Франция и бъдат заграбени легитимни Ашкеназим Български Земи,каквито са Окситанските. Каталунците привличат ужасно много врагове на Европа и Испания ,за да им дадат статут на каталунци и превземат ЕС. Тук 90 проц. са КРИПТОЕВРЕИ ГРОЗНИ !!! Да живее Република Испания ! Долу Каталуния! Долу кралят и кралицата на Испания !