420

нашите путинофили

преди 1 месец

стягат колани, ще пресъхнат копейките за мързелките

419

това е само началото

преди 1 месец

418

gogo

преди 1 месец

Елче, и на теб хак да ти е

417

жорето

преди 1 месец

Помня нещо от рода на Курската дъга /той и Хитлер още го помни/. Хак да им е на фашагите

416

gogo

преди 1 месец

То тук ако требе да евакуираме толкоз хора, къде ли да ги денем а?

415

Анонимен

преди 1 месец

Не, не е терористична атака, специална терористична атака е. Коги имаш самогон вместо мозък. Когато нахлуваха в Украйна, Грузия, Чечня, Афганистан, Чехия, Полша, Финландия... не беше терористична атака, а? Боли ли? Време е да си набиете в чутурите, че танго се играе от двама.

414

Анонимен

преди 1 месец

Ама как така Курска област? Това не е ли в пРосията? Нали урките бяха демилитаризирани още преди 2 год лично от путинарко? Нали нямаха войска вече? Кво правят в самая могучия? Защо сега колхозниците реват, че от управата са си изоставили да се спасява кой как може и се евакуират кой как може? Защо има пленени от наборната армия на колхозниците, нали само доброволци? Кво ви казва мутрофеевна, а kAпейки?

413

Русия

преди 1 месец

Де са са скрили аналдолскити кинефи и не помагат на укрити срещу Путин? Найти ли чи никога еврейските фашисти ф окрайната не обявиха на нито една област евакуация.

412

Сата НАТО

преди 1 месец

Украйна сложи ръка на газовия кран в Суджа. Тая година ЕС ще зарежда безплатна газ за зимата. Защото руските инкасатори няма да могат да отчетат показанията на газометрите :)))) Хахаха! Само русофилската *** ***, оглавявана от смрадлив източнорумелийски Зелен чорап и от тьпа, тьпа, тьпа и гадна Банкянска Тиква, ще си плащат като балъци. И тръбата, която подариха на Путин, никога, никога, никога няма да се изплати.

411

Раша днес 2

преди 1 месец

Ние харесваме ислямистите от Иран и Газа, обаче наричаме западняците ислямолюбци.Нашата Русия вече ФАЛИРА, обаче заплашваме западните дъжави с неизбежен фалит.Ние гоним младежи по улиците на Москва и ги пращаме в месомелачката, обаче обвиняваме Украйна в това.Ние винаги нападаме съседите си и после вием, че било защото се защитаваме.14:42 11.08.2024

410

Раша днес

преди 1 месец

Всеки ден заплашваме западняците с Ядрено оръжие въпреки, че те първи го откриха и си имат също много от него.Твърдим, че Запада е деградирал, а Русия е на 2 място в Света по употреба на хероин и на 1 място по алкохолизъм.Най-известния певец-путинист в Русия се казва Филип Киркоров той се снима гримиран, обут в леопардов клин и увит в розова боа.Вожда ни е ботоксов п..рас, който целува момченца по ..., коремчетата обаче ние наричаме западняците гейове.Ние заявяваме, че Запада се е ислями

409

Анонимен

преди 1 месец

Българите от подлизури на Русия се превърнахте в подлизурци на украйна. Нямате капка достойнство . Отвращавате ме.

408

Глупашенко

преди 1 месец

Нато е в УКРАЙНА чрез техника и наемници от самото начало на блатарска АКОпация! Редовно предоставя на нападнатата държава данни от сателитите си. Най вероятно няма да се наложи официално да влиза защото блатарите не са с толкова силна армия колкото си мислеха

407

До 451

преди 1 месец

Умния, НАТО-то никога няма да влезе в Русия. Досега какво блеяха, бе, що не нападнаха първата в света военна сила - Русия? Престанете с провокациите, не виждате ли резултатие при гласувянията - против/за за украйна?

406

Анонимен

преди 1 месец

виж ти че можело и Украйна да прави асвабадителна апираця

405

Анонимен

преди 1 месец

Тук еден и същи б.оклук коментира непрекъснато, без да има връзка с действителността. Явно е много болен и се нуждае от спешно лечение. Необходима му е помощ от НПО-то, от която се е изкотил.

404

Скучно и точка

преди 1 месец

Всичко опитаха само и само да им се случат бързо нещата..защото никой не иска да се проточва и да zaтъва в многогодишен конфликт..Славата идва от бърза и/или зрелищна победа! Следователно спокойно може да се каже че Украйна вече е победител!

403

Анонимен

преди 1 месец

Блатомир *** еРуззки кривославен джихадист садистZaпочнаСвещена боклуджийска апирация и построи пирамиди от Г200 трупове

402

Анонимен

преди 1 месец

След наглата и без последствия анексия на Крим живеещите в ЛНР и ДНР руснаци поискаха същото и с техните републики. Там живеят смесено украинци и руснаци като част от украинците са рускоговорящи и за един чужденец всички изглеждат руснаци. По какво да ги различиш - цвят на кожата, вяра, език? Затова тези които се чувстват украинци заговориха на тяхната мова и го въведоха като основен език в Украйна. Оттам тръгна конфликта, от нежеланието на руснаците да научат и говорят украински език или да еми

401

Пирожкин

преди 1 месец

Интервю от 2023: Министерството на отбраната се опитва да измами обществото, а президентът ни разказва някаква история за луда агресия от страна на Украйна и как те са се опитвали да ни нападнат заедно с цялото НАТО. Войната им трябваше, за да може Шойгу да стане маршал и да вземе втори медал на Герой на Русия. Войната не беше необходима за демилитаризация и денацификация на Украйна", каза Пригожин.