97

Анонимен

преди 1 месец

Лукашенко е много хитър и лукав със сигурност вече се договоря тук и там да си спаси живота и от Хага

96

Анонимен

преди 1 месец

Путин му е натиснал бутона да плаши Лукашенко не е толкова глупав за да нападне Украйна

95

65077

преди 1 месец

Скоро ще има струпване на войски по беларуско полската граница;)

94

Карачанаков

преди 1 месец

Лукашенко май ще згази лука.

93

Анонимен

преди 1 месец

Ти чуваш ли се изобщо,Вилнюс и воиски,че тои нашия военен оркестър е повече,а поляците не са толкова г.л.у.п.а.в.и да влезнат в директна конфронтация -че пак ще олекнат с територия =както става след всяка воина в която са учасвали

92

Анонимен

преди 1 месец

В момента в който лукашанко навлезе в украйна със беларуски войски. Нато войските от Вилньос и от Полша ще превземат Минск за 1 ден. а лукашенко ще избяга с хелекоптер в бънкера на пуутлер.

91

Анонимен

преди 1 месец

Путин няма изход. Ще трябва да включи и беларус във войната. НО това ще му бъде края . Беларуската опозиция пак ще почне да взривява жп линии и ще свали лукашенко.

90

Омбре

преди 1 месец

До ГеоргиЯ ти бе, многознайнико, кажи отде се появи държавта Беларус?! И нацията..щото за Украйна сте много вещи, но срамежливо мълчите за руските *** , наречени "Беларусь"!Ферштееен зии?

89

Анонимен

преди 1 месец

Каква я мислиха бандеровските фашизоиди, каква стана!

88

Георги

преди 1 месец

До 104 Не се притеснявай, няма нужда, Украйна замина, както се и очакваше... Коя държава в света се казва така, У края, на какво у края... Повече се притеснявай за България, има защо...

87

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е Беларус да нападне от север тъпата Украйна!

86

Георги

преди 1 месец

До 101 Запада вече не е сам, има и Изтока :) Така, че не се притеснявай за Беларус, виж какво става у нас... И за Русия и Китай не се притеснявай, разбира се... Разбираш ли какво се случва в Запада :) В Америка може социалистка да спечели :) Много заблудени хора има... Само не казвай, че си мислиш, че става въпрос за демокрация :)

85

Toni Ivanov

преди 1 месец

До # 101 Ако Западът ти гледа "стратегически" 10- 15 години напред,вижда ли че през тези години няма да го има? Що се отнася до това нахлуване на Украйна,ми се струва,че това е било отработено между Путин и Лукашенко.за да намалят малко украинските войски. Лукашенко да изтегли войските си от границата с Украйна,за да се освободят сили за настъпление,които руснаците после да ги изгорят с вакумни бомби,както руснаците направиха на времето с китайците на о.Дамански. А сега как ще прикрият границата

84

Анонимен

преди 1 месец

Беларуския народ или трябва да беси диктатора и подчинените му, или ще бъде принуден да плати със зaдника си за дивотиите които причини на Украйна, когато му дойде времето! Нека имат предвид че Запада гледа стратегически поне 10-15 години напред - това че сега не е момента за бой по беларуските чутури, не значи че след някоя и друга година, това време няма да дойде...

83

До аз

преди 1 месец

Глупостта ви, посолствени тRолове, е безгранична. Ти се моли да не го направят. Защото ей-ги къде са териториите - може да са мижави, но са близки до нас. Но като гледам вас радиация не ви плаши, вое сте си облъчени.

82

Анонимен

преди 1 месец

Това беше идеята май- да пуснат пуделите да навлязат на север и Беларус да настъпи на юг. Ходът беше много глупав и губещ. А Русия дори не се включва с редовна основна войска.

81

Бай Илийчо

преди 1 месец

Дреми ми. Важното е ние сме си добре,и да минаваме с гол гз покрай големите га си ги мерят.

80

Анонимен

преди 1 месец

Бой по украинските фашисти

79

Анонимен

преди 1 месец

86- Най много сменили пола си и най достъпни клиники за това има в Южна Африка и Бразилия- а те са в БРИКС- Кремълският наратив не е обмислен!

78

Анонимен

преди 1 месец

Защо- Украйна е заплаха за вас ли?!